Burun estetiği doktoru İzmir

meleksinem10

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
4
1
25
Merhaba arkadaşlar ben baya uzun zamandır burun estetiği için doktor araştırması yapıyorum. Ve elimden geldiğince fikir almaya çalışıyorum. Son zamanlarda İzmir’de olan Dr. Behçet Şahin’in yaptığı burunları incelemeye başladım ve gerçekten beğendim. Genel olarak benim zevkime yatkın burun tipleri yapıyor. Ameliyat olan hastaları varsa memnuniyetlerini ya da fiyat bilgisi hakkında yorumlarını yazarlarsa gerçekten çok mutlu olurum. Tabiki burun estetiği olmak isteyen diğer arkadaşlar bu konunun altına doktor bilgilendirmesi yapıp tartışabilirler. Fikir edinmek isterim şimdiden teşekkür ediyorum :)

Merhabalar ben üç hafta önce aradım bilgi almak için fiyat olarak otuz bin dediler, kentte yapiyormuş. Ben de epeydir araştırıyorum en sonunda Düzgün ateşe randevu alıp on görüşmeye gittim çok içime sindi Düzgün bey kafamdaki tüm soruları yanıtladı. Gün aldım mayıs ayında ameliyat olacağım.

merhaba bandajlar vs çıktı ve baya memnun burnundan mesajınızı yeni gördüm fiyat hakkında net bilgi verilmesi yasak kusura bakmayın ondan bir şey diyemiyorum

Merhaba bende gün aldım ameliyat oldunuz mı acaba memnun musunuz

Bende 1 mayısta seyithan kırtay a ameliyat oldum eşimle birlikte şimdilik memnunuz çok şükür tabiki şişlik ve ödemler gidip oturdukça dahada iyi olacak insallah

merhaba bende ali oguz demire amelıyat oldum :)) Çok guzel bır burnum var artık :) ama fıyatlar ınanılmaz artmışş.. ve 30 bin çok kesınlıkle veremem

Merhaba, bende Düzgün Beyle görüşmeye gittim geçen gün. açıkçası baya içime sindi. Ama sizin deneyimlerinizide duymak isterim. her şey istediğiniz gibi mi? Doktor beyin ilgisinden memnun musunuz? Birde acaba ameliyatın yapıldığı hastaneden memnun musunuz?

Ben ameliyatımı mayısın ikinci haftasında oldum. Süreçten ve her şeyden o kadar memnun kaldım ki. Şöyle söyleyeyim iğneden bile korkan biriyim ameliyat nasıl oldu bitti anlamadım bunca zaman boşuna korkmusum. Düzgün bey ve asistanı Sıla hanım çok çok profesyoneller ameliyat sonrası süreç memnuniyetimi sorarsanız mis gibi bir burna sahip oldum hayal ettigimden çok çok çok daha güzel oldu. Her şeyden fazlasıyla memnun kaldım. Hastane olarak her şey dört dörtlük personelleri de oldukça ilgili her şey çok pozitif ve sorunsuzdu. Ben çok takıntılıyım Düzgün beye denk gelene kadar bayağı irdeledim. Çok şükür iyi ki kendisine denk gelmişim.

Merhaba bende gün aldım ameliyat oldunuz mı acaba memnun musunuz
Merhabalar kusura bakmayın ben mesajınızı yeni görüyorum muhtemelen çoktan ameliyat olmuşsunuzdur. Her şeyden çok ama çok memnun kaldım. İyi ki kendisini bulmuşuz diyorum. Mis gibi bir burun yaptı ödeme rağmen aşırı güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…