Burun Estetigi - Doktorlar, fiyatlar, puanlamalar (Istanbul-Ankara)

Emre Ilhana Revizyonu sordum 65K demişti

Ay bu fiyatlara ne olmis boyle Ben 10 sene once ameliyatimk, o zamanlar Emre İlhan yeni cikis yapiyodu, populer olmustu cok, fiyatini 10a katlamis

Revizyon için doktor araştıran biri olarak bu listede ilk ameliyat olduğum doktora 4 yıldız verildiğini görünce çok güldüm. Arkadaşın emeğine sağlık lakin İnstagram hesabına bakılarak verilen yıldızlara pek güvenmeyin derim ben yine de.

Doktorun adını özel mesaj atabilir misiniz?

İlk doktorunuzun adı nedir? Revizyon doktoru buldunuz mu? Ben de revizyon için doktor araştırıyorum, Emre İlhan yorumları hayal kırıklığı yarattı

Hakan Soygür niye tek yıldız pardon ? Yaptığı burunlar efsane güzel ve doğal , bende mi bı problem var acaba..

Merhabalar ben de primer burun ameliyatimi Tural Hocaya olmayı dusunuyorum.Herhangi bir sorun yaşadinizmi son durumunuz nedir tavsiye edermisiniz

Süreyya Seneldir listede yok. Özellikle mi elediniz? Onu merak ediyorum... ona ameliyat olan var mi?

Merhaba. Baküden yaziyorum, metinde hata yaparsam kusurar bakmayin.
Geçen ay Barış Çakırı ziyaret ettim ama ne yazık ki bana gösterdiği burnu beğenmedim. Şimdi başqa doktoru tapmaq istiyorum. Bütün gün forumları okuyorum, anlamaq bilmiyorum:
Suleyman Taş iyi doktormu veya yok? Onun instagram işleri gördüm, sevdim. Fiyatı yüksekdir (6.500€) fakat iş iyi yapsa problem değil. İntetnerde çoklu 5+ yorumlar var, mevcut deyiller mi?
Ikinci seçenek Ali Murat Akkuş-dır, kız arkadaşıma o yapdı, zaten güzel oldu. Yorumlar var mı?
Istediyim burnu doğal, kalkık burunlu yok ve domuz yaması gibi olmasın

Nasıl oldunuz şimdi

Siz ameliyat oldunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…