Burun Estetigi - Doktorlar, fiyatlar, puanlamalar (Istanbul-Ankara)

teoman doğan muayene ücreti 400 tl, burun amelyatı ortalama 25 bin.

bunlar kendilerini ne zannediyorlar ya. ölsem yaptırmam.

Ben 2010 yilinda Emre Ilhana ameloay oldum. Ilk ameliyatimdi. 9 yil oldu ameliat olali ve 5 yildir burun spreyleri ile nefes alabiliyorum. Ayrica goruntu olarak her iki profilimden burnum farkli gorunuyor. Gecen gun instagramdan mesaj attim cevap bile vermedi. Revizyon icin konusacaktim. Burun ameliyatini cok viddi bir sorununuz yoksa asla tavsiye etmiyorum. Sirf daha kucuk ve guzel bir burnum olsun istedigim icin nefes alma sorunlari yasiyorum. Sagligimdan oldum, parayi bile gectim artik.

Bu Emre İlhan'la ilgili duyduğum ikinci olumsuz yorum. Onun kadar ünlüsünde bile böyle sıkıntılar olabiliyorsa hiç olmamak daha iyi galiba. Bir zamanlar hatırlıyorum da KK forum Emre İlhan ve Barış Çakır hastalarının memnuniyeti ile dopdoluydu. Zaten sonra çok ünlü oldulaR. Artık güç yetmez oldu. Bu yorumunuz benim için çok değerliydi. Çünkü bende sanki Emre İlhan'a ya da Barış Çakır'a ameliyat olursan hiç sıkıntı yaşamazsın. İşlerinin ehli insanlar gibi geliyordu. Diğer doktorları hiç beğenemiyordum. Belki de dediğiniz gibi kendi burnumuz en iyisidiR.

Bu isim de doktor listemdeydi. Çizdim üstünü. Sanırım kendi burnumla ola devam edeceğim. Bu doktorlara güven olmuyor. Hele ki sosyetiklerine. Hatalarını kabul etmedikleri gibi ulaşılmaz da oluyorlar.

Merhaba Dr Doğan Pınar a ameliyat olan varsa lütfen cevap verebilirler mi, ameliyat fiyatı ne kadar cok merak ediyorum ve sonuçtan memnunlarmi?

çok geçmiş olsun ben de 2 sene önce Teoman Doğan a burun ameliyatı oldum ve burnum çöktü , ve dediğiniz gibi aşırı saygısız bir tavır ile karşılaştım şu an heryerden engelledi beni. Paramı geri istedim mahkemeye verin dedi, aşırı saygısız ve empati yoksunu bir hekim. Burnum berbat durumda.

sizin şu an ki durumunuz nasıl acaba? Teoman Doğan mağduruyum ben de.

Merhaba. Dr. Mehmet Yazar'la ilgili tecrübesi olan var mı ? Ben de revizyon için doktor araştırıyorum. 2,3 doktora muayene için gideceğim İstanbul'a.

Merhaba, Teoman Beyin ameliyatı nasıl geçti, memnun musunuz?
MERHABALAR,Teoman bey'e ameliyat oldunuz mu?Ben de kendisi ile görüştüm ama çok kısa bir görüşme oldu ve hala net kararımı vermedim. Rica etsem bilgi verir misiniz,çok teşekkürler

Wallahi tebrik ederim liste için, sonunda kime oldunuz ameliyat merak ettim?

Fikrime tercüman oldunuz ben de Ankara dayım ne yaptınız bu süre içinde ameliyat oldunuz mu?

tşkler çok güzel bir paylaşım,suanda bende doktor arayaşındayım ve karar veremıyorum,burun ucu kanatlarımı daraltırma yaptıracagım suanada kadar
hüseyin altun
cem payaslı
ahmet alp
bahçelievlerde bir doktora daha gittim ama oda içime sinmedi
napacagımı bilmiyorum dogal bir görüntü istiyorum

ben eyüp bozkurta gittim baya bir doktor gezdikten sonra sanırı ona olucam bir görünmeni tavsiye ederim.

Listede yok ama 2 ay önce Dr.Serdar Yüce'ye revizyon yaptırdım ve şuanki durum bile güzel görünüyor.İlk ameliyatımdan sonra çok pişman olmuştum.Şişlikler var ama görünüm iyi durumda tamamen oturması 6 ayı buluyor zaten o zaman fotoğraf yükleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…