Burun Estetigi - Doktorlar, fiyatlar, puanlamalar (Istanbul-Ankara)

altına imzamı atarım.. aynen öyle bir tane yok doğal yapan bir yana bir nebze doğal görünüme yaklaşabileni görsem takibe alıyorum zaten. Sizde son durum nedir? Bi karar verebildiniz mi ?
Merhaba, ben 15 gün önce dr Hasan Hüseyin Ceylan’a ameliyat oldum çok yeni olmasına rağmen memnunum ve yaptığı burunlar gayet doğal duruyor. Şu an burnumdan alçı çıkalı 1 hafta olduğu için henüz inmedi şişlik var ama bana gayet doğal görünüyor burnum. Daha önceki bir iki hastasına da bakmıştım burunları doğal duruyordu. Şu notu da ekleyeyim sıra beklerken daha önce ameliyat olan biriyle konuştum 1 yıl geçmiş burnunun ucu yamulmuştu ve sanki hafif kemeri çıkmış gibi geldi bana ama belki ilk yaptığında kemeri çok yok etmemiştir ucu için de kız benim burnumun ucuna dokunmadı hoca zaten demişti ve çok memnun olduğunu söylüyordu. Demek onun burnu zaten o şekildeymiş bilemedim ama ben memnunum. 2 aylık ameliyat sonralarına bakıyorum burnumun ucu ameliyat öncesi büyük olmasına rağmen şu an daha küçük, henüz alçı çıkalı 1 hafta oldu. Bir araştırın isterseniz

En azından dr. ali kılavuzlu' ya GİT ME MEK gerektiği anladık sayeniz de sağolun.. HAHA :KK70: :KK70:
Doktor hakkında hiçbir araştırma yapmadan nasıl böyle bir yazı yazabiliyorsunuz anlayamadım..Daha doktorun ismini bile bilmiyorsunuz yanlış yazıyorsunuz..Ali Kılavuzlu kim bilmiyorum ama Dr Ali Kavuzlu ankarada burun estetiği konusunda başarılı bir doktor.Biraz emeğe saygı lütfen... :KK20:

Açıkçası bir buruna da 2.el araba fiyatı veremem

profilinize giren birisi yazdığınız bütün mesajları görüyor.. (Üye olduğunuz ilk andan itibaren)

Utanmadan bide yok ben reklam yapmıyorum deme şansınız pek yok. Milletin zekasını hafife alıcaksanız, önce biraz kendinizi geliştirin..

Ömür boyu o burunla nefes alıp verecek, uyuyup uyanacak ve insanların karşısına bu burunla cıkacak olmak bence yeterince ciddiye alınacak bir konu. 2. el Arabanızla size mutluluklar;

Ben metroyla otobüsle yolculuk ederim ama yeter ki mutlu gidip geleyim. Nerde olduğumdan ziyade nasıl olduğum daha önemli benim

Bu arada doğru okuyun . Siz okumayı biliyor musunuz ....sizin o barış cakirinız 20 binden aşağı istememişti . 2.el araba fiyatı budur. 1.5 sene öncenin fiyatidir bu...

Bu arada doğru okuyun . Siz okumayı biliyor musunuz ....sizin o barış cakirinız 20 binden aşağı istememişti . 2.el araba fiyatı budur. 1.5 sene öncenin fiyatidir bu...

Türkiyenin en iyi üniversitesinde okuyorum diyebilirim. Kimseyi küçümsemek amaçlı söylemiyorum. Benim okuma bozukluğumdan ziyade sizde anlamlandıramama durumu olabilir yani o bakımdan. Estetik anlayışına kim daha çok uyuyorsa kişi onu tercih eder. Barış çakır özeline konuyu siz getirdiniz ben bi çok doktor ismi vermiştim halbuki. Kavisli bir burun istiyorsa bir kişi iyi bir doktor barış çakır. Fiyatı da 20.000TL değil 6000 euro.Yani daha fazla. Bende zaten bunu anlatmaya çalışıyorum.
Herkesin estetik anlayışı başkadır oraya lafım yok kimisi düz sever, kimisi doğal, kimileri de kavisli, ama arama yaptığınız alan estetik cerrahi. Yani fonksiyonel bir bozukluk yok görsel bir değişim bekliyor insanlar. Parayla kıyaslamanız resmen mantık hatası. Ay sonu zor geliyorsa iktisat edeceksin. Böyle lüks işlere de kalkışmayacaksın. Ben bu forum da 4. ( DÖRT) defa ameliyat için gün sayan insan biliyorum. Ucuz olsun diye alelacele yapılan bir hatanın neticesi bu.

Önceden görünce Allah ıslah etsin deyip geçiyordum ama artık kayıtsız kalmıyorum. REKLAM YAPTIRMAYACAĞIM..... bu da buraya son yazımdır. Amacıma ulaştım ben. Bundan 5 yıl sonra bir genç burayı okuduğunda ne reklam ne değil ayırt edebilsin ve daha dikkatli olsun diye yazdım sizin şahsınızı tanımam etmem. Tanımakta istemem. Allah hidayet versin. Başta da bana inşallah.

Bende oldum ameliyat ve zor nefes alıyorum ayrıca komplikasyonlar gelişti.Zaten olay yargıda.Doktoru mutlaka iyi arastirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Doğan Pınar a ameliyat oldum.zor olduğunu bildiğim sorunlu bir burnum olmasına rağmen ;ameliyatım ,sonrası iyileşmem gayet güzel normal düzeyde ağrı (az denecek kadar),az şiş az mor ile geçti.Burnumun şekli henüz tam oturmadı,daha çok zaman var.Ama Doğan Pınar konusundaki seçimimden hiç pişman olmadım.İnsanı önemseyen,dinleyen ,samimi ,ticari kaygılarla yalan iş yapmayan insanlığı karakteri bence çok çok iyi.Meslek etiğine uygun davranışları olan biri bence.Guven veriyor.Ben olaya sadece güzel gırın yapması olarak değil doktorun tavrı açısından da bakanlardanım.O yüzden böyle değerlendiriyorum.Bu arada reklam yapmıyorum pirim falan değil yanlış anlaşılmasın 😄

Tevfik sözene ameliyat olan var mı acaba ?

tablo 2018 yılında yapılmış 15-20 binler havada uçuşuyor yuh artık,bu tamamnen reklam ve ünlü olmanın getirdiği fiyat

istanbulda 4-5 bine olup memnun olan yok mu,bi ameliyata 10-15 bin mi veriyor herkes

tablo 2018 yılında yapılmış 15-20 binler havada uçuşuyor yuh artık,bu tamamnen reklam ve ünlü olmanın getirdiği fiyat

istanbulda 4-5 bine olup memnun olan yok mu,bi ameliyata 10-15 bin mi veriyor herkes
Malesef :/ ve 4&5 bine adi duyulmamis yeni drlarimiz devlet hastanelerine muracatta yapmakta ozel de ya da devlette vardir memnun olan da muhakkak

bir kaç doktor buldum aslında şöyle bir durum var,bazı doktorlar sırf estetik alanında uzmanlaşıp kendi ofislerini açınca haliyle fiyatlar tavan yapmış durumda bir bunun yanına instagramda 50-100 bin takipçiler girince iyice artıyor keza eriyen türk lirası da bir etken,türk hastalar giderek önem kaybetmekte,bize 15-20 bin çok geliyor ama avrupada 3-4 bin euro 5-6 ayda kenara koyulur,haliyle bir takım doktorlar tamamnen avrupa pazarına yönelmiş durumda oradan çok hasta geliyor.

yıllar önce olan arkadaşlarım,akrabalarım vardı biri medipol hastanesinde oldu mesela bildiğiniz hastenede çalışan kbb profesörü çokta güzel burun yaptı,adamın adını araştırıyorum ne bir instagram ne başka bir yer çıkıyor,amacım böyle doktorları bulmak yoksa hokka gibi burun yapıp estetik manyağı kadınlardan değilim.

tabi medipolde özel ve lüks bir hastane fiyatlatı çok düşüktür değildir ama çokta yüksek değildir.En azından daha uygun fiyattan ameliyatolan hastalar varsa onların yorumlarını ve burunlarını merak ediyorum

bir kaç doktor buldum aslında şöyle bir durum var,bazı doktorlar sırf estetik alanında uzmanlaşıp kendi ofislerini açınca haliyle fiyatlar tavan yapmış durumda bir bunun yanına instagramda 50-100 bin takipçiler girince iyice artıyor keza eriyen türk lirası da bir etken,türk hastalar giderek önem kaybetmekte,bize 15-20 bin çok geliyor ama avrupada 3-4 bin euro 5-6 ayda kenara koyulur,haliyle bir takım doktorlar tamamnen avrupa pazarına yönelmiş durumda oradan çok hasta geliyor.

yıllar önce olan arkadaşlarım,akrabalarım vardı biri medipol hastanesinde oldu mesela bildiğiniz hastenede çalışan kbb profesörü çokta güzel burun yaptı,adamın adını araştırıyorum ne bir instagram ne başka bir yer çıkıyor,amacım böyle doktorları bulmak yoksa hokka gibi burun yapıp estetik manyağı kadınlardan değilim.

tabi medipolde özel ve lüks bir hastane fiyatlatı çok düşüktür değildir ama çokta yüksek değildir.En azından daha uygun fiyattan ameliyatolan hastalar varsa onların yorumlarını ve burunlarını merak ediyorum
Merhaba doktor beyin ismini paylaşabilirmisiniz ben hasan beye odaklandım ama bahsettiğiniz doktoruda merak ettim ☺️

X