merhaba, donanımforumdaki mesajımı buraya da kopyalıyorum.
ben güncel öztürke 3-4 sene önce ameliyat oldum. görüşmede burnumu ekranda shoplarken, ona iyi nefes almadığımı ve bunu düzeltmesini istedim. konuşmaya ve şekil yapmaya gelince oldukça usta olan güncel bey sorun olmayacağını, onunda içinde olduğunu söyleyen geçiştirici cevaplar verdi. geçiştirme olduğunu sonradan fark ettim. daha gençtim ve dikkatsizdim, çok heyecanlıydım. ameliyattan sonra yoğun ağrı vs. olmadı. bandaj çıktıktan sonra devasa bir burunla karşılaştım ama bana ödem olduğunu söyledi. öyleydi de biraz. şişlikler tamamiyle inmiş durumda şuan tabi ki ve burnum büyük bırakılmış durumda ve en önemli şeye gelelim, burnumun ucu yamuk bırakıldı! ve ameliyattan sonra burundan nefes alışım çok çok zorlaştı. ben 2. yıl kontrolünde bu şikayetlerimi dile getirdim ama kabul etmedi, kontrol edip bir şey olmadığını iddia etti. bu kendini sanatçı falan sanan doktor, doğallığı çok yanlış anlamış. bir gün gerçek bir doktor bulup revizyon yaptıracağım mecburen.. tabi ki sonuç kötü olduğu için, fotoğramı internette yayınlamayı teklif etmedi :) doktorların internette yayınladığı fotoğraflar aradan seçtikleri. sakın kanmayın..
ayrıca kötü yorumları bu doktorumsu şey kadınlar kulübünden ve başka sitelerden sildiriyor. eminim diğer doktorlarda bunu yapıyordur. çok iyi araştırın lütfen.