Aralarında kapalı teknikle yapan var mı? İsimlerini ara sıra duymuştum ama açık teknik diye elemiştim sanırım

Bu arada konunuzu inceleyince araştırmalarınıza güvenebileceğimi düşündüm.
Benim aklımda uzun zamandır Emre Üregen var. Ancak son zamanlarda iyice kavisli gelmeye başladı yaptığı burunlar. Söylediğiniz doktorları araştıracağım

Aralarında kapalı teknikle yapan var mı? İsimlerini ara sıra duymuştum ama açık teknik diye elemiştim sanırım
Bildiğim kadarıyla Nihat kaya kesin açık yapıyor..
Ömer Aşkıner bana burunun durumuna göre illa kapalı istiyorsan kapalı başlarım ama ameliyatta baktım kemiği düzeltemiyoruz açığa dönerim demişti.
Diğerleriyle birebir görüşmedim açıkçası ama Tamer haliloğlu da kapalı çalışıyor bildiğim(Barış çakır’la aynı yöntemi kullanıyorum demişti)
Burda burnunuzun durumu çok önemli bence; kapalı ameliyatta çalışma alanı kısıtlanacak ve şuan yaptıkları açık ameliyatlarda kesikler belli olmuyor burun altında pek..

Ankara olduğu için kendisni hiç baz almadım ama beğenen arkadaşlar var ve kavis sevenlerdenseniz Alev Camcıoğlu da o tarzda fakat adam inanılmaz yoğun.

Ben özellikle kapalı teknik istediğim için doktor seçiminde önemli kriterlerimden biri. O halde Tamer Haliloğlu'na bir bakayım

Ankara olduğu için kendisni hiç baz almadım ama beğenen arkadaşlar var ve kavis sevenlerdenseniz Alev Camcıoğlu da o tarzda fakat adam inanılmaz yoğun.
Emre Üregen İstanbul'da. Ben daha ziyade düz inen burunları seviyorum. Aslında bu kış olmak istiyordum ama birkaç ay ertelemek durumundayım. Çok uzak tarihler olmadıkça sorun değil. Ama hala kafama tam yatan bir doktor olmadı

Şimdi eski listeme baktım da emre üregen için “olumsuz yorum “ notunu düşmüşüm. Fiyatı da 20 binlerin üstünde diye not almışım. Dipsiz kuyu; deştikçe doktor çıkıyor açıkçası

Ben 3 ocakta Serdar Yüce'ye ameliyat olacağım kız kardeşim oldu 7 ay falan geçti şişlikleri indikten sonra bende karar aldım 10.000 civarı ödeyeceğim.Listede yok ama araştır istersen.

Ben 3 ocakta Serdar Yüce'ye ameliyat olacağım kız kardeşim oldu 7 ay falan geçti şişlikleri indikten sonra bende karar aldım 10.000 civarı ödeyeceğim.Listede yok ama araştır istersen.
Ben de kararımı Nihat kaya’dan tarafa kullandım; 12 bin lira dedi kaporayı filan da yatırdım ve. 9 ocakta ameliyat olacağım inşallah hayırlısıyla Hakkımızda hayırlısı; parasını filan geçtim artık düzgün olsun da

Maalesef Ankara bana uymuyor; ben 12 bin e anlaştım. İstanbul ortalamasına göre iyi olduğunu düşünüyorum; sizin de yeni burnunuz hayırlı olsun Darısı başıma
12 bine ne dahil? Benim deviasyon ve konka da olacak? Sizin estetikten başka ne vardı?

Ben Emre Üregen e karar verdim araştırdıkça kafa karışıklığı bitmiyor her doktor için kötü yorum var ama kontrole gelen hastalarını beğendim bide şöyle bir gerçek var çok doktorla görüştüm Kız burnum muhteşem bayılıyorum iyi ki diye seviniyor ama bana göre berbat burnu demek herkesin bakış açısı farklı yoruldum araştırmaktan en azından kaliteli bir hastanede çok iyi bir anestezi ekibi ile ameliyata giricem kalanı biraz şans çünkü 40 bine ameliyat olup berbat durumda olan insan tanıyorum

Pek çok doktor iyi hastanelerde ameliyat ediyor zaten. Emre Üregen'in yaptığı burunları beğeniyordum ama artık fazla kavisli gelmeye başladı. Yani hafif kaydırak gibi. Ben daha ziyade radiks kısmı düşük ve aşağı düz inen burunlar seviyorum. Fiyatlar da yüksek. Basit bir karar da değil.
Zaman uzadıkça kafa karışıklığı artıyor. İçime çok sinen bir doktordan vazgeçip başka doktor aramaya başlıyorum.

Bende de deviasyon ve burun eti var; iç/dış işlem diyelim yani.. 1 gece hastane yatış işte klasik prosedürler.
Anladım aynı durumdaymışız :) bana da 11-14 bin arası fiyattan bahsetti asistanına mesaj atmıştım , bu arada size özel mesaj attım bakarsanız

40 bine ameliyat olup kötü olan kim? Yazar mısın?

Kızlar güncel listemizden Ömer Aşkıner'i eledik haberiniz olsun.

Emre Üregen'in kavisi falan iyi bence de letdown tekniğinden dolayı olsa gerek nadiren bazı burunlar önden kalın duruyor.
Ama daha önemlisi; fiyatlar oldukça fahiş. Ocak ayı itibariyle bana vermiş olduğu revizyon fiyatı 35.000'i geçti ve revizyonlara 300 lira muayene ücreti istiyor, ilk ameliyat olacak hastalara muayene ücreti istemiyormuş. Böyle bir çifte standart uyguluyor maalesef. Yoksa yaptığı işlere lafımız yok. Forumdan ve realself.com'dan birkaç olumsuz yorum da var ama o kadarı hemen hemen her doktorda var.

Cem Payaslı'yı bu listeden çıkartmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…