Olan tanımıyorum ama şahsi fikrim burun için estetikçiler eleyip Kbb uzmanlarına olmanızdır; zira kaş yapayım derken gözden olmayın.. Bir KBB uzmanı estetik de yapabiliyor ama estetisyenin sizde ilerde nefes problemi ya da buna benzer sorunlar çıkartmayacağını kestirmesi zor oluyor ve forumda da çok görmüşsünüzdür bu konuda dem vuran..Teoman dogana ameliyat olan var mi
Teoman doğan için 25 binlerden bahsediliyordu 2019 'ün yazında ve bu sitede magdur olan hastalar da olmuş ben de burayı okumadan önce kendisine bakmıştım burun ucunu çok sivri bırakıyor gibi geldi tabi tercih meselesi yakışan yüzler olmuş ama her yüze gitmeyecek bir burun tipi, alternatif olarak alpaslan yıldırım a bakabilirsiniz kendisi kbb ci , akademik geçmişine de baktım Cerrahpaşa Tıp mezunu, ihtisasını da İstanbul Egitim Araştırma Hastanesinde yapmış ama hastalarının %70i yabancıymış yani sayfasında Türk hasta bulup konusma şansı daha az, fiyatı 10 bin olsa benim de konuşacağım bir doktor olurdu sanırım daha yüksek ama teoman doğan kadar da yüksek olacağını sanmıyorum.Teoman dogana ameliyat olan var mi
Ben sordum 16-19 arasi buruna gore degisir dedi bu doktor bulma isi ne kadar zor yahu birini begeniyorsun yeni biri cikiyor vazgeciyorsunTeoman doğan için 25 binlerden bahsediliyordu 2019 'ün yazında ve bu sitede magdur olan hastalar da olmuş ben de burayı okumadan önce kendisine bakmıştım burun ucunu çok sivri bırakıyor gibi geldi tabi tercih meselesi yakışan yüzler olmuş ama her yüze gitmeyecek bir burun tipi, alternatif olarak alpaslan yıldırım a bakabilirsiniz kendisi kbb ci , akademik geçmişine de baktım Cerrahpaşa Tıp mezunu, ihtisasını da İstanbul Egitim Araştırma Hastanesinde yapmış ama hastalarının %70i yabancıymış yani sayfasında Türk hasta bulup konusma şansı daha az, fiyatı 10 bin olsa benim de konuşacağım bir doktor olurdu sanırım daha yüksek ama teoman doğan kadar da yüksek olacağını sanmıyorum.
Gerçekten çok zor çoğu kişi aynı süreçten geçiyor, bu tarz siteler sayesinde şikayetleri de hemen görebildiğimiz için daha cok tereddüt yaşıyoruzBen sordum 16-19 arasi buruna gore degisir dedi bu doktor bulma isi ne kadar zor yahu birini begeniyorsun yeni biri cikiyor vazgeciyorsun
Ben 2 sene önce Teoman Doğan a ameliyat oldum şu an ne yazık ki revizyon olacağım, tamamen kısmet çok memnun olanlar da var.Gerçekten çok zor çoğu kişi aynı süreçten geçiyor, bu tarz siteler sayesinde şikayetleri de hemen görebildiğimiz için daha cok tereddüt yaşıyoruz
Geçmiş olsun nasıl bir burun istemiştiniz, sonucu ne oldu ?Ben 2 sene önce Teoman Doğan a ameliyat oldum şu an ne yazık ki revizyon olacağım, tamamen kısmet çok memnun olanlar da var.
Reşit burak kayanin yaptigi burunlari da cok begeniyorum ama forumda yorum cok az olanlar da kotu yorumlarGerçekten çok zor çoğu kişi aynı süreçten geçiyor, bu tarz siteler sayesinde şikayetleri de hemen görebildiğimiz için daha cok tereddüt yaşıyoruz
Reşit Burak Bey'de Plastik Cerrah diye biliyorum ona da bakmıştım daha önce paylaşımlarına bakılırsa güzel burunlar yapıyor ben de septum deviasyonu olduğu için daha cok kbbcilere bakıyorum. Sadece estetik kaygılarla ameliyat olmak isteyenler için daha uygun bir doktor olabilir.Reşit burak kayanin yaptigi burunlari da cok begeniyorum ama forumda yorum cok az olanlar da kotu yorumlar
Ben illa estetik kaygısıyla gitmemiştim nefes alamıyordum ucu düşüktü, şu an burnumun ucu sağa doğru kayıyor ve çökme oldu, gittiğim diğer doktorlar içeri de yeteri kıkırdak kalmadıysa kaburgadan alınabileceğini iletti. Benim ki biraz talihsizlikti açıkçası ama instagram ayrı bir dünya tüm hekimler her zaman iyi burunları koyuyor.Geçmiş olsun nasıl bir burun istemiştiniz, sonucu ne oldu ?
Hiç düşünmeden ameliyat olan bir kızla tanıştım hemde 4 bin liraya çok güzeldi niye araştırayım oldum bitti dedi çok rahat olmak daha mı iyi bilemedim ben 12 yıldır ameliyat olmak istiyorumPek çok doktor iyi hastanelerde ameliyat ediyor zaten. Emre Üregen'in yaptığı burunları beğeniyordum ama artık fazla kavisli gelmeye başladı. Yani hafif kaydırak gibi. Ben daha ziyade radiks kısmı düşük ve aşağı düz inen burunlar seviyorum. Fiyatlar da yüksek. Basit bir karar da değil.
Zaman uzadıkça kafa karışıklığı artıyor. İçime çok sinen bir doktordan vazgeçip başka doktor aramaya başlıyorum.
Teoman Doğan hem oldukça pahalı, hem de burun ucunu çok sivri yaptığı için estetik olduğu bence anlaşılıyor. Ayrıca tampon konulmayan teknikte scar dokudaki yapışıklık ihtimali fazla oluyormuş. Bence bu fiyat bandında çok daha iyileri var. Ama yaptıran varsa da lütfen yorum yaparak bizi aydınlatsın. Tabii ki afaki değil fotoğraflı olarak.Teoman doğan için 25 binlerden bahsediliyordu 2019 'ün yazında ve bu sitede magdur olan hastalar da olmuş ben de burayı okumadan önce kendisine bakmıştım burun ucunu çok sivri bırakıyor gibi geldi tabi tercih meselesi yakışan yüzler olmuş ama her yüze gitmeyecek bir burun tipi, alternatif olarak alpaslan yıldırım a bakabilirsiniz kendisi kbb ci , akademik geçmişine de baktım Cerrahpaşa Tıp mezunu, ihtisasını da İstanbul Egitim Araştırma Hastanesinde yapmış ama hastalarının %70i yabancıymış yani sayfasında Türk hasta bulup konusma şansı daha az, fiyatı 10 bin olsa benim de konuşacağım bir doktor olurdu sanırım daha yüksek ama teoman doğan kadar da yüksek olacağını sanmıyorum.
Bu ne cesaretHiç düşünmeden ameliyat olan bir kızla tanıştım hemde 4 bin liraya çok güzeldi niye araştırayım oldum bitti dedi çok rahat olmak daha mı iyi bilemedim ben 12 yıldır ameliyat olmak istiyorumYani çok araştırmak iyi değil ufacık bir yorum görsem moralim bozuluyordu
O yürek yemiş arkadaşın kime yaptırdığını söylemeni bekliyoruz Demoulas bacımBu ne cesaretBenim de 10 yıl olmuştur. Hala doktor konusunda kesin bir karara varamadım
Ben Teoman Doğan a oldum, tampon koymuştu ama 2 gün içinde çıkarmak zorunda kaldı, benim ameliyat sonrası zordu aynı zamanda yağ enjeksiyonu da yaptırmıştım, benim şu an sol tarafta valfte çökme var, alttan bakıldığında burun sola doğru kayıyor, en kötüsü de nefes alamamak oysa ki bu ameliyatı düzgün sağlıklı nefes alabilmek için olmuştum, yine gece ağzım açık uyuyorumTeoman Doğan hem oldukça pahalı, hem de burun ucunu çok sivri yaptığı için estetik olduğu bence anlaşılıyor. Ayrıca tampon konulmayan teknikte scar dokudaki yapışıklık ihtimali fazla oluyormuş. Bence bu fiyat bandında çok daha iyileri var. Ama yaptıran varsa da lütfen yorum yaparak bizi aydınlatsın. Tabii ki afaki değil fotoğraflı olarak.
Ben doktorumdan çok memnun kaldım Burak olgun çok başarılıMerhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmak istiyorum ve günlerdir doktor doktor arayıp bi liste oluşturmaya çalıştım. Burda ve diğer sitelerde hakkında çok şikayet olanları eleyip daha kısa bi liste oluşturdum, bugün itibariyle ücretleri göstererek; hepsi İLK ameliyat olarak alınmıştır fiyatların.. içlerinden eleme yapmalıyım; yorumlarınızla yardımcı olun lütfenEki Görüntüle 2555211 Eki Görüntüle 2555210 Eki Görüntüle 2555211
Konu sahibi 9 ocakta Nihat Kaya'ya ameliyat olduBen doktorumdan çok memnun kaldım Burak olgun çok başarılı
Ben Teoman Doğan a oldum, tampon koymuştu ama 2 gün içinde çıkarmak zorunda kaldı, benim ameliyat sonrası zordu aynı zamanda yağ enjeksiyonu da yaptırmıştım, benim şu an sol tarafta valfte çökme var, alttan bakıldığında burun sola doğru kayıyor, en kötüsü de nefes alamamak oysa ki bu ameliyatı düzgün sağlıklı nefes alabilmek için olmuştum, yine gece ağzım açık uyuyorum
NeListemde vardı 20 bin tl üstü ve olumsuz yorum okudum çok fazla o yüzden otomatik sildim.. araştırırken öncelikle “şikayet var” diye aradım; daha sonra kadınlar kulübü ve tavsiye ediyorum gibi bikaç yere baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?