Teoman dogana ameliyat olan var mi
Olan tanımıyorum ama şahsi fikrim burun için estetikçiler eleyip Kbb uzmanlarına olmanızdır; zira kaş yapayım derken gözden olmayın.. Bir KBB uzmanı estetik de yapabiliyor ama estetisyenin sizde ilerde nefes problemi ya da buna benzer sorunlar çıkartmayacağını kestirmesi zor oluyor ve forumda da çok görmüşsünüzdür bu konuda dem vuran..
Bi barış çakır; teoman doğan; süleyman taş bunlr estetikçi; mutlaka ki iyi olabilirler ama risk almaya değer mi; bence değmez

Teoman dogana ameliyat olan var mi
Teoman doğan için 25 binlerden bahsediliyordu 2019 'ün yazında ve bu sitede magdur olan hastalar da olmuş ben de burayı okumadan önce kendisine bakmıştım burun ucunu çok sivri bırakıyor gibi geldi tabi tercih meselesi yakışan yüzler olmuş ama her yüze gitmeyecek bir burun tipi, alternatif olarak alpaslan yıldırım a bakabilirsiniz kendisi kbb ci , akademik geçmişine de baktım Cerrahpaşa Tıp mezunu, ihtisasını da İstanbul Egitim Araştırma Hastanesinde yapmış ama hastalarının %70i yabancıymış yani sayfasında Türk hasta bulup konusma şansı daha az, fiyatı 10 bin olsa benim de konuşacağım bir doktor olurdu sanırım daha yüksek ama teoman doğan kadar da yüksek olacağını sanmıyorum.

Ben sordum 16-19 arasi buruna gore degisir dedi bu doktor bulma isi ne kadar zor yahu birini begeniyorsun yeni biri cikiyor vazgeciyorsun

Ben sordum 16-19 arasi buruna gore degisir dedi bu doktor bulma isi ne kadar zor yahu birini begeniyorsun yeni biri cikiyor vazgeciyorsun
Gerçekten çok zor çoğu kişi aynı süreçten geçiyor, bu tarz siteler sayesinde şikayetleri de hemen görebildiğimiz için daha cok tereddüt yaşıyoruz

Gerçekten çok zor çoğu kişi aynı süreçten geçiyor, bu tarz siteler sayesinde şikayetleri de hemen görebildiğimiz için daha cok tereddüt yaşıyoruz
Ben 2 sene önce Teoman Doğan a ameliyat oldum şu an ne yazık ki revizyon olacağım, tamamen kısmet çok memnun olanlar da var.

Reşit burak kayanin yaptigi burunlari da cok begeniyorum ama forumda yorum cok az olanlar da kotu yorumlar
Reşit Burak Bey'de Plastik Cerrah diye biliyorum ona da bakmıştım daha önce paylaşımlarına bakılırsa güzel burunlar yapıyor ben de septum deviasyonu olduğu için daha cok kbbcilere bakıyorum. Sadece estetik kaygılarla ameliyat olmak isteyenler için daha uygun bir doktor olabilir.

Geçmiş olsun nasıl bir burun istemiştiniz, sonucu ne oldu ?
Ben illa estetik kaygısıyla gitmemiştim nefes alamıyordum ucu düşüktü, şu an burnumun ucu sağa doğru kayıyor ve çökme oldu, gittiğim diğer doktorlar içeri de yeteri kıkırdak kalmadıysa kaburgadan alınabileceğini iletti. Benim ki biraz talihsizlikti açıkçası ama instagram ayrı bir dünya tüm hekimler her zaman iyi burunları koyuyor.

Hiç düşünmeden ameliyat olan bir kızla tanıştım hemde 4 bin liraya çok güzeldi niye araştırayım oldum bitti dedi çok rahat olmak daha mı iyi bilemedim ben 12 yıldır ameliyat olmak istiyorum Yani çok araştırmak iyi değil ufacık bir yorum görsem moralim bozuluyordu

Teoman Doğan hem oldukça pahalı, hem de burun ucunu çok sivri yaptığı için estetik olduğu bence anlaşılıyor. Ayrıca tampon konulmayan teknikte scar dokudaki yapışıklık ihtimali fazla oluyormuş. Bence bu fiyat bandında çok daha iyileri var. Ama yaptıran varsa da lütfen yorum yaparak bizi aydınlatsın. Tabii ki afaki değil fotoğraflı olarak.

Bu ne cesaret Benim de 10 yıl olmuştur. Hala doktor konusunda kesin bir karara varamadım

Ben Teoman Doğan a oldum, tampon koymuştu ama 2 gün içinde çıkarmak zorunda kaldı, benim ameliyat sonrası zordu aynı zamanda yağ enjeksiyonu da yaptırmıştım, benim şu an sol tarafta valfte çökme var, alttan bakıldığında burun sola doğru kayıyor, en kötüsü de nefes alamamak oysa ki bu ameliyatı düzgün sağlıklı nefes alabilmek için olmuştum, yine gece ağzım açık uyuyorum

Eklentiler

• 20200110_175053.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 172
  • 20200110_175053.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 186
Ben doktorumdan çok memnun kaldım Burak olgun çok başarılı

İşte bu yüzden en başından beri estetik cerrah değil de Kbb uzmanlarına emanet edin kendinizi diyorum; ki Teoman Doğan şu an piyasanın önde gelen isimlerinden; sosyal medyaya bakarak söylüyorum. Kendisi de kapalı yöntem çalışıyor sanırım fakat sonuca bakmak gerek galiba Büyük geçmiş olsun size de; umarım bi an önce düzelirsiniz ve umarım benim başıma böyle bişey gelmez

Evet arkadaşlar özelden çok mesaj geliyor o yüzden durumuma güncelleme getireyim; konu başlığını ben açmıştım. Benim ameliyata karar verip doktor bulup olmam 2 aylık süreç sanırım. Çok fazla beklemeyi sevmem; tez canlıyımdır. Burdan tanıştığım arkadaşlar; instagram; yorumlar filan derken; listeler yapıp doktorlarla görüştükten sonra “NİHAT KAYA”da karar kıldım; 12 bin tl ye anlaştık.
9 ocak oldum ameliyatı. 5 saati geçen bi ameliyat oldu; uzun sürdü. Kemik eğriliği,deviasyon, burun eti problemleri vardı ama asıl istediğim estetikti açıkçası.
Medicine hastanesinde oldum ameliyatı; hastane&hemşireler iyiydi.
Benim için ilk zor olay narkozdan uyandığım zamandı; keza çok üşüyordum.Tüm vücudum sarsıntıyla titriyordu,çenem filan. Çok korkmuştum ama yarım saat sürdü çok şükür. İlk gün bi tarafımda çok az morarma vardı;ağzı ya da sızı hissetmedim ilaçlardan olsa gerek.
2. Gün öğleden sonra eve çıktım ve akşamına yavaştan yüzüm gözüm şişmeye başladı.
3. gün şişlikler zirve yaptı; gözüm çok kaşınıyordu; ıslak havluyla arada press yaptım; çok rahatsız edici bi durum ama hala ağrı sızı yoktu.
Arada burun tıkanıklığı yaşıyorum; ağızdan nefes almak zorunda kalıyorum gece filan; burnum açık olsa da çekiniyorum açıkçası; sızlıyor hava geçtikçe.
Şuan hafiften gözlerimden yanaklarıma iniyor şişler.
Bakalım süreç nasıl devam edecek paylaşırım

Ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…