Arkadaşlar ben konuya bi güncelleme getirmek istiyorum. En son 6 kişilik bi liste hazırlamıştım; bazılarıyla birebir görüştüm; bazılarına da buradan tanıştığım arkadaşlar sayesinde fikir sahibi olup eledim..Fakat şuan listemde olmayan birisine ameliyat günü aldım; Nihat kaya.. Dediğim gibi burdan tanıştığım arkadaşlarla whatsapp grubu kurmuştuk; onlar iki isim önerdi; biri Nihat Kaya diğeri Alev Camcıoğlu.. Alev Bey de çok başarılı fakat ameliyat tarihleri çok ileride verdiği için kendisini elemek zorunda kaldım ve 9 Ocak’ta inşallah ameliyat oluyorum Nihat beye... Umarım siz de içinize en çok sinen doktoru bulup başarılı bi ameliyat geçirirsiniz

Güncel listemizi de sizinle paylaşayım;
Fiyat ortalaması çok uçuk olmayan ve başarılı KBB uzmanları; bi bakın görüşün derim:
1. Alev Camcıoğlu
2. Nihat Kaya
3.Ahmet islam
4.Erkan Soylu...
Bunlardan fiyatı kısmen daha ucuz olan isterseniz Ömer Aşkıner diyebilirim...
Bu isimler istanbul için geçerli..

Nihat kaya'ya ben de bakmıştım gerçekten güzel burunlar yapıyor umarım sen de memnun kalırsın

35.000 mi ankaraya gelin, özmen kara 4.000 tlye yapıyor ve çok güzel ,benimkini de o yaptı

35.000 mi ankaraya gelin, özmen kara 4.000 tlye yapıyor ve çok güzel ,benimkini de o yaptı
Maalesef Ankara bana uymuyor; ben 12 bin e anlaştım. İstanbul ortalamasına göre iyi olduğunu düşünüyorum; sizin de yeni burnunuz hayırlı olsun Darısı başıma

Maalesef Ankara bana uymuyor; ben 12 bin e anlaştım. İstanbul ortalamasına göre iyi olduğunu düşünüyorum; sizin de yeni burnunuz hayırlı olsun Darısı başıma
geçmiş olsun yine de çok yaa, boşuna okumuşuz ,buruncu olsak parayı kırarmışız

Merhaba bir şey sormak istiyorum ben Özmen Karayı düşünüyorum fakat Özmen hoca genellikle açık teknik mi kullanıyor birde ameliyat olalı ne kadar oldu bilmiyorum ama burun ucunuz çok mu sert, eskisi gibi yumuşuyor mu bir müddet sonra

hayır kapalı teknik, 3 ,5 ay oldu, ne sert ne yumuşak, normal . burnum..

Eklentiler

• Screenshot_20191128-105056_Instagram.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 143
  • Adsız.png
    98,6 KB · Görüntüleme: 136
Burnunuz çok doğal olmuş gerçekten çok beğendim. Sizinki kapalı teknik mi? Burun ucunuzda dikiş var ama ? Bir de herhangi bir nefes probleminiz var mı?
kapalı evet, bend deviasyon da vardı, çok şükür nefesim çok düzeldi, önceden gece uyanırdım nefes alamadığımdan , yok dikiş yanlamasına burundan, uçta dikiş yok

kapalı evet, bend deviasyon da vardı, çok şükür nefesim çok düzeldi, önceden gece uyanırdım nefes alamadığımdan , yok dikiş yanlamasına burundan, uçta dikiş yok
Anladım çok teşekkür ediyorum benimde deviasyon var bakalım. İyileşme süreciniz kolaydı değilmi?

ben çok rahat atlattım , kişiden kişiye de değişebilir ama şişlik morluk hiç olmadı ,ağrı da öyle.

Merhabalar ameliyat sonrası tecrübemi paylaşmak istedim. Herkes araştırma sırasında yazıyor ama sonrası hakkında reklamcılar hariç çok Bilgi alamıyoruz malum Ben dün Hisar hastanesi Yavuz Selim Yıldırım hocaya ameliyat oldum 20.12 tarihli instagram paylaşımından görebilirsiniz. Korktuğum hiç bir şey olmadı dün geceyi çok rahat geçirdim sıfır ağrı sıfır kanama sıfır morarma gerçekten inanamıyorum. Şu an da aynı performansta devam ediyorum bakalım ikinci günden sonra biraz şişme ağrı olur diyorlar bilemiyorum. Benim çok ciddi nefes alma problemim vardı. Şu an tamponlara rağmen o kadar iyi nefes alıyorum ki hastane personeli de çok ilgili çok yardımsever kat hemşiri Fatih beye çok teşekkür ederim. Burnum iç yapı olarak ciddi problemli olduğu için başka başka doktorlarla görüşüp en son yavuz Selim bey daha pahalı olmasına rağmen onda karar kılmıştım. İyi ki de öyle yapmışım öyle kibar ilgili bir insan görmedim her aşamada yanımda oldu hep bilgilendirdi. Bu arada hastanenin özel bi anlaşması varmış Allianz sigortaya çok ciddi indirim oluyor özel sağlık sigortası olanlar mutlaka değerlendirsin. 14bin diye gidip 7bin TL ye ameliyat oldum ama benim sağlıkla ilgili operasyonlarım da var belki sizin daha ucuz olabilir sadece estetik için. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Geçmiş olsun , instagramda 14 saat önce yapılan paylaşım sanırım eger oysa guzel görünüyor. Yavuz Selim Bey'i ben de takip ediyorum , muayene sırasında siz gerçi doktora bırakmışsınız ama şekil konusunda sizin fikrinizi alıyor mu ? Çünkü bazı doktorlar sadece hastanın isteğini baz alıyor bazıları da daha çok kendisi yorum yapıyor .
Bir de ben de akbankla anlaşmalı olan hastanelerden faydalanabiliyorum hisar hospital'ın akbankla da anlaşması var bu indirim allianz sigortaya özgü mü yoksa anlasmali olan diger sigortalara da böyle bir indirim uyguluyorlar mı ?

Merhaba beğenmenize sevindim diğer kurum anlaşmalarını hiç bilmiyorum yanıltmak istemem . Doktora hocam size bırakmak istiyorum dediğimde ben hasta odaklıyım öyle pek çalışmıyorum demişti bilgisayarda basit bi çizim yaptı üzerine konuştuk yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…