Tamam bakarım teşekkürler :)

Doç. Erkan soylu baksana ?
Bende doktor doktor gezıyorum
Elediklerim
Ahmet alp
Cem payaslı
Bahçelievlerde doç adınıunuttum
Birde osman senisoglu
Hüseyin altun
Benim burnum zenci gibi kanatları yayıldı duzelttımek yuzumegıden dogal burun ıstıyorum öneri ıcın yazdım ama herkes kararsız

Bahçelievler mirza .. olabilir ben de elemiştim.
Ahmet alp i bu sitede çok övüyorlar; benim cilt bakım uzmanım da övdü onu ama ben beğenmedim kızın burnunu.. birebir konuşup kime yakın hissedersem olacak galiba; başka deyişle kimin ağzı iyi laf yaparsa

Bende geziuorum bi haftadır ahmet polata arkadasım oldu abisi kendisi abisi revize oldu basarılı ama arkadasımın cokme oldu guzel değil dogal yapamıyor o yuzden eledim, cogu doktor beni almıyor muayne ucretleri cok bi amelıyat parası kadar para cıkacak bu kadar doktoru gezmekle ben karar verip bu hafta olmak ıstıyorum, sımdı randevg aldım ozan balıga, ona gidecegım

benim profilime bakarsan diğer konuda liste yaptım ; ordaki doktorların hiçbiri muayene ücreti almıyor. Buraya da bırakıyorum ; 6 doktora indirdim şuan. 2 siyle yüzyüze görüştüm diğerleriyle de fırsat buldukça dedm; bakalım

Eklentiler

• 21F0FF15-94C2-4291-BBFA-BDBF1AC99B7D.jpeg
    143,7 KB · Görüntüleme: 260
Tşk ederim inceledim ve cok iyi geldi liste şaban çelebiyi eledim, ordaki listediki doktolara yazdım ınstadan aradım cogu almak ıstemiyor beni, benim istediğim burun tarzını yapan isimlerin muayne ucretleri 300 -600 arası barış cakıra yakın calısanların hepsi ücretli, saglık calısanı oldugum halde yarım saatlık görusmeye ikna olacagımı bilmeden okadar para vermek neden olsun

Erkan soyluya
Dogan ve ahmet islama randevu aldım cumartesi gideceğim

Evet genç bi doktor ve ögretim görevlisi beni tatmin etmedi, ahmet alp dogal gelmiyor
Hüseyin altunada gittim dogal gelmiyor ikna özelliği yok sorularım askıda kalıyor
Osman sanisoglu içime sinmedi ödediğimmmuayne parasına yazık , 5 dk durdu almadı almadıgı gibi plastikci yapar dedı bunu itici geldi on numara iş cıkarsada olmazdım ona
Cem payaslı 5 ay önce col guzel yaparım ederim deeken ne gerek varken bölede guzelsın herkes böle burun yaptırıyor deyip 9000₺ anlasmısken burun ucun sadece 15 bın fiyat verdi guvenim kırıldı bedava yapsa gitmem
Şimdi ozan balıga gidicem
Volkan kayha var oda cumartesi
Uskudardayım bakıyorum buraya yakın birileeini bulup gitsem karar verip ameliyat gunu alsam dys

Erkan soyluya
Dogan ve ahmet islama randevu aldım cumartesi gideceğim
Görüşme sonrası izlenimlerini paylaşabilirsen çok sevinirim; ben işim gereği uzunca bi süre istanbul’da olamayacağım. Normalde avrupa yakasında olunca anadolu’daki doğan ve ahmet islam a gidemedim ama telefon görüşmesinde muayene ücretsiz demişlerdi bana
Tamer hilaloğlu da ücretsiz muayene yapıyor
Ömer aşkıner de
Ben hiçbirine para ödemedim.
Tamer hilaloğlu’na bi git derim; bana barış çakır ve teoman doğanla aynı tekniği uyguladığını ama onlar kadar reklam yapamadığını söyledi; kapalı rinoplasti nin çok teknolojisi. Türkiyeye yeni geliyor ve ben de yakında fiyatları güncelleyeceğim dedi.. (bende kemik eğriliği; burun içi eti; ve estetik yönden düzeltme yapılacak; 12.500₺)

Volkan kahya için ben “çok paracı; Hasta yaklaşımı iyi değil ve burun seçiyor” diye not almışım; sanırım internet yorumlardan yazdım ben de eleye eleye bu hale geldim çünkü. Ben doğan pınar’ın burunlarını doğal buldum; ondan ümidim var

Şaban çelebi’yi niye elemiştin? Benim de randevum var ondan..
Nasıl bi burun istiyorsun ki; neden almak istemiyorlar seni anlamadım?

olumsuz yorumlar olması sebebiyle ve resımlerıne baktıgım zaman benim durumuma yönelik bir operasyona rastlayamadımdogal bir burun göze batmayan yüzüme giden bir burun

Dün tam yazamadım , fulyada tamer beye gittim, kafamda sorular vardı baya sormama fırsat kalmadan kendisi yanıtladı
İçim rahatttı aynı anda ozan balıga randevu aldım, yetişemedim burda muayne baya sürdü acaba bi kaç doktora görünmek gerekir mi bilemiyorum kendisi o güveni verdi ayırdıgım limitin 2000₺ fazlası ama sorun etmedim, haftaya cumaya ameliyat günü alacagım gibi duruyor, kapalı teknikle yapacak
Daha fazla doktor gezmek acaba nekadar doğru olur
Burun doktorlarında neye dikkat etmek lazım fikir veren olursa sevinirim

Anlattığı kapalı teknik gerçekten ikna edici; yara izi olmaması vs.. herkes açık teknikte daha kolay çalışabileceği için açık yapmaya çalışıyor ama bana direkt demişti niye yok yere açayım senin burnunu; biraz ince işçilik ister ama kapalı yaparım daha çabuk düzelir diye... tek sıkıntım tamer beyle ilgili çok fotoğraf göremedim yaptığı burunlarla ilgili; daha çok seminerlerini/kendini filan paylaşıyor.. gerçi adam dedi ben organik kullanıcıyım diye ama.. bekliyorum şimdilik

bir gelişme var mı acabayla konuyla alakalı size özelden yazdım ama :)
Merhaba; ben şu an doktor sayısını kafamda 2 ye indirdim gibi. Ahmet islam ve Ömer aşkıner. Ömer aşkıner ile görüştüm; ahmet beyle 17 si randevum var ona göre karar vereceğim. İşim gereği sürekli istanbulda olamıyorum ve aralık ayı sürekli doluyum; o yüzden karar verip ocakta ameliyat düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…