Ekte resimler var 2. Resim kalkik doğal olsun dedim 3. Resimi yolladı nasıl böyle olurmuki gerçekten
Yani bu şekilde gösterme işini ben de yapıyorum photoshop’la. Benim de konuştuğum doktorlar whatsapp tan fotoğraflarla oynayıp yolladılar; sizin içinize sindiyse yaptırın tabii ki; ama daha çok araştırın lütfen Çünkü revizyonlar çok daha pahalı .

Ekte resimler var 2. Resim kalkik doğal olsun dedim 3. Resimi yolladı nasıl böyle olurmuki gerçekten
Sizin de çene yapınız küçük benimki gibi; burnunuzun küçültülmesi gerek diye düşünüyorum nacizane. Artık günlerdir burun fotoğraflarına bakıp yorum okumaktan tv izlerken bile sadece burunlara odaklanıyorum

Bilemiyorum dr da yanlış birşey söyleyip yönlendirmek istemiyorum küçült desem bide kötü olursa

Sadece estetik ssk değil ssk olsa 3bin ama 1 sene beklersin dedi
Yani fiyat çok iyi; şaşırdım gerçekten.
İnstagram hesabın bakın;
Doktorun ismini internette şikayet var ya da tavsiye ediyorum olarak aratırsanız daha çok bilgi sahibi olursunuz. Ekteki resimde sizin 3. Fotoğrafınızda burnunuzu biraz daha küçülttüm bence ucunun biraz törpülenip küçültülmesi size daha iyi gider.

Eklentiler

• F9A3031A-0A17-4809-AD85-4DA5EA8A3E34.jpeg
    161,3 KB · Görüntüleme: 172
Canım ben 2. Resme kalkik diyordumsen hepten kaldırdın önden burun delikleri belli olmazmi yapmacik olmazmi birde hangi programla yapıyorsun önden resim atsan bide ona baksam

Doktor olarak çok fazla seçenek var herkes beklentisine göre birkaç doktor bulup arasından eleme yapmalı, ben hem daha rahat nefes almak hem de aynaya baktığımda bana göre güzel bir burun görmek istiyorum. Ben genel olarak mutlaka genç doktorlardan da yetenekli olanlar vardır ama orta yaşlı doktorlara daha çok güveniyorum, tabi bunun yanında ameliyat tecrübesi de önemli ve doktorun hastaya yaklaşımı bile önemli bazı doktorlar yüz yuze gelmeden bile soguk davranıyor ve egosunu belli ediyor bunlar olunca ameliyatlari cok başarılı bile olsa uzaklaşıyorum diğer dikkat ettiğim nokta da mezun oldugu üniversite , akademik geçmişi son olarak tabiki fiyat konusu aileden talep etmedigim kendim çalışarak biriktirdiğim icin cok uçuk fiyatli doktorları da eliyorum 5-12 bin aralığında olan iyi doktorlar var ama fiyatlar değişken maalesef , umarım bu ameliyatı olmak isteyen herkes kriterlerine uygun doktoru bulur ve sonrasında bir sorun yaşamaz

Canım ben 2. Resme kalkik diyordumsen hepten kaldırdın önden burun delikleri belli olmazmi yapmacik olmazmi birde hangi programla yapıyorsun önden resim atsan bide ona baksam
Ben sadece çene yapınız küçük diye burun boyutun küçültülmeli diye düşünüyorum.. valla bi sürü app var ama “meitu” ve “beautycam” kullanıp orda herşeyi yapabiliyorum :)) ameliyat olana kadar böyle

Biz de eşim için araştırdık biraz.Ocakta Beylikdüzü’nde Murat Üstündağ’a gideceğiz 10bin fiyat verdi asistanı.Muayene ücretsiz.

Haklısınız; ben de isimleri paylaşmak istememdeki asıl erken belki burda birileri görüp olumlu- olumsuz yprum yapabilir diye aslında. Hakkımızda hayırlısı

Biz de eşim için araştırdık biraz.Ocakta Beylikdüzü’nde Murat Üstündağ’a gideceğiz 10bin fiyat verdi asistanı.Muayene ücretsiz.
Hayırlısı olsun sizin için de. Ben beğendiğim doktorları olmadı tek tek isim olarak konu açıp soracağım.. sizlere de şimdiden geçmiş olsun

Bence ınstg bak hatalarına vs. Ben oldum 2. Ayım şuan memnunum çevrmde memnun kalan tanıdıklar vardı öyle bulmuştum . Şaban çelebiyi de beğeniyorum listende var sanırım sadece bir yere bağlı çalışmıyorlar la ofis ve anlaşmalı hastane nedense istemedim . Erkan soylu üniv. Hastanesinde doçent

Geçmiş olsun; teşekkürler paylaşımın için Bugün görüşme ayarlamaya çalışacağım kendisiyle .

bol bol şikayetleri var mı diye doktorları araştır tatlım

Bugün tamer haliloğlu ve ömer aşkıner ile görüştüm. Karşılaştırmaya gelirsek; ikisi de samimiydi fakat tamer bey bi tık daha ikna edici geldi. Barış çakır; teoman doğan ile aynı teknikte çalıştığını; türkiye’ye yeni gelmekte olan bi teknik kullandığını ama onlr kadar medyatik olamadığını söyledi ve 3d tekniği ile burnumun olabilecek şeklini iletti.
Ömer bey de aynı sorunlara değindi ikisi de aynı aşamalardan bahsetti; fark olarak ömer bey açık rinoplasti olmam gerektiğini söyledi; istersem kapalı başlar ama ameliyat sırasında açık ameliyata dönebileceğini söyledi ; ki burda sanırım taner beyin bahsettiği teknik devreye giriyor.. fiyat olarak ikisi arasında 4.500 ₺ fark var...
Öte yandan instagramda ömer beyin yaptığı burunlar bi tık daha iyi gibi... kafamda deli sorular.. görşmelere devam

Aklını çok karıştırmak istemem ama yavuz selime de bakabilirsin ben istanbulda yaşamıyorum şu an icin o doktorlarla yüz yüze görüşme şansımda yok ama istegim istanbulda olmak. Bu yuzden instagramdaki fotoğraflar bana yol gösteriyor ve burdaki yorumlar nasıl bir burun tarzi istediğini bilmiyorum profilini incelersen sana yakın olan burun da varsa belki görüşmek istersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…