Clkrky

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2019
56
10
8
Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği olmak istiyorum ve günlerdir doktor doktor arayıp bi liste oluşturmaya çalıştım. Burda ve diğer sitelerde hakkında çok şikayet olanları eleyip daha kısa bi liste oluşturdum, bugün itibariyle ücretleri göstererek; hepsi İLK ameliyat olarak alınmıştır fiyatların.. içlerinden eleme yapmalıyım; yorumlarınızla yardımcı olun lütfen

Doç. Erkan soylu baksana ?

Erkan Soylu 10-12 bin
Fahrettin Yılmaz 10 bin
Süleyman Yılmaz 8 bin liradan başlıyor burun sekline gore degisiyor demişti
Yavuz Selim Yıldırım 8-14 bin
dr_rinoplasti diye bir hesap var instagramda ismini bilmiyorum 8 bin standart ama yılbaşından sonra fiyat artışı olacak demişti

emre üregen içinde bakabilirmisin
Listemde vardı 20 bin tl üstü ve olumsuz yorum okudum çok fazla o yüzden otomatik sildim.. araştırırken öncelikle “şikayet var” diye aradım; daha sonra kadınlar kulübü ve tavsiye ediyorum gibi bikaç yere baktım.

L
Bende araştırıyorum anadolu yakasında onebileceginiz dr varmı
fotoğrafı incelerseniz orda doktorların muayenehanelerini de yazdım; aslında anadolu yakasında Avrupa’ya göre daha makul fiyat söyleyen doktorlar var ve muayeneleri ücretsiz. Belki isimlere bakıp bize de yorumda bulunabilirsiniz. Ama ilk aklıma gelen fiyat- olumlu yorum dengesinde Doğan polat; Ahmet islam var.

Hemen bakıyorum teşekkür ederim

Teşekkürler onları da araştıracağım .

Doç. Erkan soylu baksana ?
Şimdi biraz baktım; bikaç olumsuz yorumun dışında olumlu şeyler yazmışlar ama dikkatimi çeken olumlu yorum yazanların hikayelerini bikaç değişiklikle başka sitede de gördüm ki ozaman “acaba asistanı mı?” Demekten kendimi alamadım; keza yorumlarda asistanına övgüler de çok fazlaydı; farklı sitelerde, aynı şekilde ...bilemedim Listem azalacağına çoğalıyor sanki ..

Teşekkürler; listem gittikçe kabarıyor ama inceleyeceğim

DİPNOT: Arkadaşlar konuyu inceleyen arkadaşlar için; yazdığım listede KBB; yazanlar kulak burun boğaz uzmanları; zira birçok kişi kesinlikle onlara olmamız gerektiğini aksi takdirde estetik cerrahların daha çok estetik kaygıda olduklarından ilerde solunum problemi gibi sağlıksal problemlere yol açma olasılıklarının fazla olduklarını iletmişler. Ki çok mantıklı. Biçok insan ameliyattan bikaç ay sonra bu şikayetlerini iletmiş.
EST; yazanlar estetik cerrah.. demek değil ki bunlar kötü yapacak; mutlaka iyileri vardır. Fakat hem KBB olup hem de iyi estetikçi olanı bulabilmek en garantilisi belki de ...

dr_rinoplasti hesabına baktım; sanırım bikaç doktorla çalışıyorlar. Gördüğüm kadarıyla bi tanesi Süleyman Taş; (kendisi de ilk araştırdığım listedeydi fakat olumsuz yorumlardan eledim; ayrıca ücreti 20 bin üstü)
Diğeri ömer aşkıner; ki işleri başarılı gibi duruyor.. bilmiyorum acaba kimse ameliyat oldu mu fikri var mu araştırmak gerek

Birkaç doktorla çalıştığını bilmiyordum benim acımdan da iyi oldu söylemen teşekkür ederim. salih aydın'a da bakabilirsin fiyat bilgisi istemistim ama aklıma gelmiyor şu an

Bende düşünüyorum ama Ahmet Alp i takip ediyorum instagramdan. Adamın yaptığı burunlar çok güzel. Listende yok sanırım. Onuda incele derim.

Arkadaslar bende düşünüyorum, ama 20 bin çok geldi bana, ne kadar pahalıymış,

Ekte resimler var 2. Resim kalkik doğal olsun dedim 3. Resimi yolladı nasıl böyle olurmuki gerçekten

Eklentiler

• Screenshot_20191117-145554_Instagram.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 362
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…