- 21 Ağustos 2023
- 51
- 13
- 24
-
- Konu Sahibi deepthoughts
Ya peki sizin de benimki kadar belirgin miydiBenim 2. Ay gibiydi gecti. Hatta buraya da atmistim. Biri normaldi, biri ince bi cizgi gibiydi. Acildi, normallesti o da sonra.
Tekrar bakar mısın canım şimdi ekledim normalde çok belli oluyor çünkü :/Seninkinde bi sey yok yahu. Simdi gordum resmi
Evet belli oluyormus. Benim bundan daha belirgindi dedigim gibi. Bekle. Gecme ihtimali var. Ben nostril falan da takmadim. Doktor hic gerek yok demisti. Oyle bekledim. Ufak bi fark kaldi gerci ama pek belli degil. Ben soyleyince dikkat edilince bazi insanlar fark ediyor.
Ya benim önden çok belli oluyor o yüzden beni çok rahatsız ediyorAmeliyat olalı 5 ay oldu. Benim biraz da olsa eşitlendi ama hala tamamen eşit değil umarım düzelir sizin tamamen.
Bir ameliyatı daha kaldıramamBence doktorunla görüş bu durumu muhtemelen zamanla düzelir diyecektir ama bilgisi olsun şimdiden bundan rahatsız olduğunu. 6.aya kadar düzelmezse tekrar revize iste bence
Evet karşıdan bakınca burnumun sağ kanadı bi tık daha aşağıda duruyordu. Şimdi biraz düzeldi sadece fotoğraflarda belli oluyor dikkatli bakınca.Ya benim önden çok belli oluyor o yüzden beni çok rahatsız ediyorsizin de önden belli miydi