Burun Estetiği Deliklerde Eşitsizlik

deepthoughts

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
51
13
24
Kızlar merhaba 3.ay önce burun ameliyatı oldum ikinci ayda burnumun deliklerinin eşit olmadığını fark ettim. Yani önden bakınca bir deliğim normal duruyor diğer deliğim ise daha açık ve havada duruyor. Burnun kanat kısmı daha yukarıdaymış gibi duruyor. Kafaya taktım bunu doktoruma da göründüm iyileşirken o kısımdaki dokular birbirini çekmiş bekleyip göreceğiz dedi daha önce aynı problemi yaşayan sonradan burnu düzelen oldu mu? Sizce ödemden kaynaklı mıdır geçer mi ?
Resim ekliyorum lütfen deneyimi olay aydınlatsın

Eklentiler

• IMG_1819.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Benim 2. Ay gibiydi gecti. Hatta buraya da atmistim. Biri normaldi, biri ince bi cizgi gibiydi. Acildi, normallesti o da sonra.

E tabii biri normal, biri cizgi gibiydi iste. Kabaca biri yuvarlakken biri kalin bi l harfi seklindeydi adsf

Evet belli oluyormus. Benim bundan daha belirgindi dedigim gibi. Bekle. Gecme ihtimali var. Ben nostril falan da takmadim. Doktor hic gerek yok demisti. Oyle bekledim. Ufak bi fark kaldi gerci ama pek belli degil. Ben soyleyince dikkat edilince bazi insanlar fark ediyor.

Ameliyat olalı 5 ay oldu. Benim biraz da olsa eşitlendi ama hala tamamen eşit değil umarım düzelir sizin tamamen.

Eklentiler

• Lumii_20241106_231454929.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 42

Ameliyat olalı 5 ay oldu. Benim biraz da olsa eşitlendi ama hala tamamen eşit değil umarım düzelir sizin tamamen.
Ya benim önden çok belli oluyor o yüzden beni çok rahatsız ediyor sizin de önden belli miydi

Bence doktorunla görüş bu durumu muhtemelen zamanla düzelir diyecektir ama bilgisi olsun şimdiden bundan rahatsız olduğunu. 6.aya kadar düzelmezse tekrar revize iste bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…