• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği ankarada kime olabilirim?

edrep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
6
1
3
38
2008 de burundan ameliyat oldum sonuç hüsran şimdi ankarada 2. aameliyatımı olmayı düşünüyorum ama kime gidecegimi hiç bilmiyorum kafam çok karışık daha önce burun estetiği olup da memnun kalan varmı yardımcı olun bana :( kızlar kimi önerirsiniz

2008 de burundan ameliyat oldum sonuç hüsran şimdi ankarada 2. aameliyatımı olmayı düşünüyorum ama kime gidecegimi hiç bilmiyorum kafam çok karışık daha önce burun estetiği olup da memnun kalan varmı yardımcı olun bana :KK43: kızlar kimi önerirsiniz[/
arkadaşımdan biliyorum revizyonu da gayet başarılı Dr.Muhitdin Eski nin.kendisi tek ameliyatta eşimin burnunu çok doğal yaptı.muayeneden ücret almıyor.mutlaka görünün.estetik algısı becerisi çok iyidir .bir tanedir.

Merhaba googoo,

Hacettepe Üniversitesi, Yrd Doç Doktor Haldun Kamburoğlu diyorum. Burun ameliyatımın 5. haftasındayım ve ÇOK mutluyum:KK49:

haldun hoca 4500 tl fiyat veriyormuş diye okudum fazla değil mi sonuçta üniversite hastanesi özel değil:/ ben uygun olsun diye hacettepe hastanesinde yaptırcaktım ama hayal kırıklıgına ugradım bu fiyatı görünce:(

Back