Burun Estetiği Alper Tuncel Hastaları

burcugokmeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
60
34
31
Herkese merhaba uzun araştırmalar sonunda burun ameliyatım için doktor seçimimi gerçekleştirdim. Benim için değil doktor seçimi burun ameliyatına evet demek bie çok zordu.. Yine de artık zamanının geldiğini düşünüorum henüz 25 yaşındayım geç kalmış sayılmam ve kalan yıllarımı bu burunla yaşamak KESİNLİKLE istemiyorum. Bunda tabi ilk görüşmede doktorumun uzun uzun tüm sorularuma sabırla cevap vermesinin de etkis olabilir :)) Aybaşında Alper Tuncel ile görüştüm 2 hafta sonra ameliyat olucam artık korkmuyorum içim rahat ama tabiki ço kheyecanlıyım daha önce benimle aynı yoldan geçenlere yada bnm gibi düşünenlere yardımcı olmak için konu açmak istedim. Ameliyat sürecinde sizler neler yaşadınız biraz bu süreçte konuşuğ birbirimize destek olalım

selam hayatım okurken resmen 2 sene önceki halimi gördüm hemen cevap yazmalıyım dedim bende senin gibi zor karar verenlerden çok vakit kaybedenlerdenim. gerçi kim 1 gecede karar verip buurn ameliyatı olmuş, hiç rastlamadım. En önemli konu doktor seçimi kesinlikle sana katılıyorum. Benimde bitanecik doktorum tabiki Alper Tunceldi az başının etini yemedim zamanında. Sonuç olarak gerek ameliyat öncesi ve sonrasındada ilgisini desteğini hiç kesmedi çoğu konuştuğum kişi böyle bir doktor olamaz diyor yinede karar verme ve ameiyat gününe kadar beklemek çok sancılı, heyecanlı. şuan burnum şeklini aldı nefes almamda hiç sorun yok öyle mutluyumki bebek gibi burnum olduğu için. o yüzden sende şimdi stresi kenara bırak her şekilde doktoruna güven şimdiden geçmiş olsun hayatım şöyle düşünmüştüm ben uyudum uyandım harika bi burnum oldu hahaha

çok güzel bir yorum yapmışsınız cesaretim arttı. bana bir konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Aslında daha önce burun ameliyatı oldum bu konuda bir korkum yok. benim sorum arkadşaınkinden biraz daha farklı olacak. Daha öne burun ameliyatı oldum ancak nefes almakta sorun yaşıyorum. ikinci bir burun ameliyatı olmam gerektiğini söylüyor herkes ilk ameliyatımın sonuçları o kadar kötüydü ki bu yüzden aynı doktora gitmeyi asla ama ASLA istemiyorum. ikinci burun ameliyatında Alper Tuncel çok önerildi. Size sorum Alper Bey de benim eski doktorum gibi ilgisiz mi? Bu konuda gerçekten fikirlerinizi samimi bir şekilde dile getirmenizi bekliyorum.. En büyük korkum bu çünkü. Doktoruma ulaşamamak güvensiz bir şekilde ameliyata girmek istemiyorum bu kez.. Sizce Alper Beye güvenmeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

ya sana katılıyorum güven aşırı önemli ama ben o konuda çok şükür talihliyim belki doktorum gerçekten çok iyi olduğu için belki ben hep şanslı biri olduğum için bilemiyorum kısacası alper tuncelde bu tarz bir olay yaşayacağını düşünmüyorum birebir o süreci yaşayan biri olduğum için ki zor bir insanımdır heleki bu tarz bir karar verirken çok çekilmez oluyorum ama doktor seçimi ve güven çok etkiliyo bence alper tuncele gönül rahatlığıyla güvenebilirsin birde ikinci ameliyat diyosun daha zor olduğunu duymuştum o yüzden biz 1 dikkat ettiysek senin 5 dikkat etmen lazım galiba

gerçekten çok doğru tespitleriniz doktor seçimi aşırı önemli bunu Alper Beye ameliyat olduktan sonra hemen anladım. kendisinin ilgisi alakası oldukça iyi. Siz ne zaman yaptırdınız, şuan memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…