Burun estetiği 2018

shered

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
8
1
Herkese selamlar,

Yıllardan beri ne arasam burada karşıma çıktığı için yıllaaaar öncesinden üye olmuştum bu foruma.
Şimdi de sayenizde beni de burun estetiği konusunda ikna ettiniz :) Aklımda hiç yokken saçma sapan bir uygulama sonucu burnumun değiştiğini görünce aslında ne kadar da barbie bebeklerine benzediğimi fark ettim :) Sonra siz değerli üyelerin yorumlarını okudukça olumlu ya da olumsuz neden olmasın dedim!
Çok ciddi nefes sorunu yaşamamla beraber eğrilik olduğu için tabii ki görüntümden de rahatsızım.
Barış Çakır ile çıktığım bu yolda kimlere nelere nelere baktım. Herkesin yorumunu tek tek okudum, doktorların paylaşımlarına baktım. Sonra mutsuz olanları gördükçe ruhum daraldı tekrar tekrar ameliyat olanları gördükçe içim acıdı. Hem dünyanın parasını alıp, hem mağdur olup bir de üstüne yüz kere ameliyat olmak feci bir şey olmalı...
Ben hneüz ameliyat olmadım sadece randevu ve ameliyat tarihi aldım ama kararlıyım. Bu arada doktorum Barış Çakır değil. Gönlümün efendisi kendileir olsa da o kadar ulaşılamayacak biri ki.. 2019'a randevu vermek!
Türkiye'de yaşamıyorum senede sadece 20 günlük iznim var ve İstanbulda'da yaşamıyorum. Çok çabuk karar verdim ve Ali Murat Akkuş'a karar kıldım.

Barış Bey süper. Ha, maillerime ve mesajlarıma cevap verilmedi telefonla arayınca sadece 2019'a en yakın randevu verdiklerini söylediler elemek zorunda kaldım. Fiyatta tam elenilecek türdendi :)

Salih Emre Üregen'de çok gidip geldim karar veremedim. Bir gün beğendim bir gün beğenmedim sanki hep burunlar aynıymış gibi geldi kısa ve küt ama yıllar geçtikçe paylaşılan fotoğraflar gerçekten de güzeller. E tabii yılların tecrübesi de var. Ama bilmiyorum ısınamadım sanki soğuk geldi.

Sonra sizin sayenizde mükemmel bir doktor tanıdım. Mustafa Karacaaaa. Kendisiyle telefonda görüştük o kadar yardımcı oluyor o kadar sıcak sevecen ki insanın hemen ameliyat olası geliyor. Verdiği sıcaklık, genç yaşına rağmen dinamik ve tecrübeli olması, karşısındaki kişiye gerçekten hasta gözü ile bakması, burunların güzel oluşu.. Kendisine ameliyat olamayacak olsam da sizlere, bana onun gibi bir doktor tanıttığınız için teşekkür eder, kendisine ömrü boyunca hak ettiği en büyük başarıları dilerim. Kafası karışan varsa gerçekten kendisi ile görüşebilir. Fiyatta makul. Kendisini neden seçmediğim konusuna gelince sanırım Ali Bey ağır bastı... Ki hala gidip gelmiyor değilim. Fazla takıntılı bir insna olduğum için belki de maske olayı beni cezbediyor.. Siz ne dersiniz?

İlhan Emre'ye gelince; adam tam kadınsı yapıyor fazla dişi fazla güzel :) ama sanki burunlar heykel gibi geldi biraz bana donuk, soğuk, kımıldamıyor bile ve ön profilden bakınca ameliyat olduğu fazla belli olan tipler geldi bana. Zaten verdiği tarihte soğuktu :) Fiyatı da yüksekçe..

Aykut Özpür'e gelince paylaşılan fotoğraflara baktığınızda gözlerinizden kalpler çıkıyor ama buradaki yorumları okuyunca ilk 6 ay güzel geçse de ileriki dönemlerde problem yaşamaktan korktuğumdan vazgeçtim.

Ve daha bir sürü isim bulmakla beraber Antalya'da devlet hastanesinde çalışan bir doktor buldum sanırım o isme de burada denk gelmiştim Erkal Engin hiç görüşmedim ama alternatif olarak aklınızda bulunabilir.

Şimdi sizlerden ricam Ali Bey hakkındaki yorumlarınız. Kendisi bana tam istediğim kişilik geldi titiz, empati kurabilen (videolardan alıyorum bu enerjiyi yoksa kendisiyle görüşmedim hiç) Haziran ortasında randevu ve ameliyat tarihi verildi. Çok farklı bir his hem donuğum hem sıcak. İçim içime sığmıyor.
Kimsenin yaptırdığı bir şeyden pişman olmaması dileği ile hepinize tekrar kattıklarınız için teşekkür ediyorum.
Sevgiyle kalın.

Merhaba bende Ali Murat Akkuş beyde karar kıldım dr olarak hatta muayene oldum simülasyon çalışmamız yapıldı Hazirana ameliyat günüm alındı. Ama zaman azaldıkça ameliyat olsam mı olmasam mı korkusu sardı. Sonuçtan memnun kalmazsam diye korkuyorum. Dr ile alakalı değil tabiki bu korkum. Sonuçta her burun aynı değil, aynı şekilde yapılamaz. Olabileceğin en iyisini yapacaktır Ali bey eminim. Ama ya benim hayalimdeki o değilse off kafamda deli sorular yani

Selam, dediginiz doktors ameliyat oldunuzmu ve nasal gecti.

Size mesaj attım

Onceliklw deneyimlerinizi paylastiginiz için teşekkürler . Mustafa Karaca bey operasyon fiyatı olarak ne söylemişti paylaşırsaniz çok sevinirim

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkürler. Bende ameliyat olmak istiyorum. Araştırma yapıyorum , siz kime oldunuz?

Ben de çok kararsızım. Doktor konusundan ziyade ameliyat olup olmama konusunda. Sürekli gidip geliyorum. Ameliyat sonrasunda kötü olma ihtimali tekrar ameliyat olma gibi şeyler düşündükçe vazgeçiyorum. Güzel burunlar gördükçe heves ediyorum:) su da bi gercek ki en kotu karar kararsizliktan iyidir.umarim karar veren herkesin sonuc istedigin gibi olur.

En başarılı doktorların bile revizyon hastaları var bence beklentiyi yüksek tutmayın derim sevgiler :)

Çok araştırıyorum. Aklımda bir doktor var , randevu aldım. Onunla görüşmeye gideceğim.

Her bir doktor için fiyat verseydiniz şu an bu paylaşımınız favorilerimdeydi.. En azından Ali Murat Akkuş’un fiyatını söyleyin.

Her bir doktor için fiyat verseydiniz şu an bu paylaşımınız favorilerimdeydi.. En azından Ali Murat Akkuş’un fiyatını söyleyin.
Ali Murat Akkuş’un fiyatı Mayıs ayında 20.000tl idi ama 3-5ayda bir fiyat değiştiriyorlar malesef, bende ali beyde karar kılmıştım aslında ama bu paylaşım sonrası Mustafa Karaca ya ameliyat oldum. 11.000tl ödedim

Herkese tekrardan mmerhabalar.

Açıkça konuşmam gerekirse 18 Haziranda olan randevumda şok oldum sanki dilim tutuldu soracaklarımı soramadım elektrik tutmadı gibi bir şey oldu kendimi bir baktım evde buldum :))) Ertesi gün maskeyi almaya gittiğimde 3D maskeyi o kadar beğendim ki 21 Haziranda ameliyatımı oldum.

Ben hiç bir şekilde şişlik morluk yaşamadım o da sanırım derimle alakalı bir konuydu kanamam da olmadı. 3gün sonra tam 1 ay olacak fakat burnumun içi hala yara dolu ve ateli çıkarttıktan sonra nedense biraz şişti hatta kemerimin alındığı yerde 1mm kadar bir şişlik var bastırınca geçen... Herhalde kalmaz o... :))

Ayrıca önceden ayarladığım için 18 bine oldum ama sanırım şu an 20 bin tl. Fiyat konusunda hepsini yazmamamın sebebi etik olmazdı ve herkesin farklı problemleri olduğundan ona göre fiyat biçiyorlar sanırım. Yani kişi revizyon olacaksa benim buradan fiyat vermem anlamsız olur.

Şimdilik yorum yapamıyorum herkes burnumu beğeniyor ama tabii şu an için hala biraz şiş ve bazen dehşet sızlıyor içi burnumun üzerinde de his yok :) Kabuk dolu sinüzit spreyleri ile yumuşatmaya çalışıyorum. Özellikle uykudan kalktığım zaman acıyor burnum..

Bekleyip görelim 3 aylık sorunu umarım hiç bir problem yaşamam....

Merhaba burnunuz nasıl acaba şuan 3-4 aylık olması lazım şişlikler falan nasıl indi mi?

Merhaba ameliyat oldunuz mu? Nasıl geçti memnun kaldınız mı? Ben de çok kararsızım deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Herkese merhabalar.
Bende çok aman aman şişlik olmadı morarma hiç olmadı. Burnum gayet hoş (önden-yandan) ama nefes sorunum çözülmedi ne yazık ki. Eğrilik, kemik ve özellikle orta etlerim ne kadar sorunlu çıktı :))) (Benim ameliyat sebebim nefesti) hala zaman veriyorum ama kendime orta etlere normalde müdahale edilmiyormuş bende zorunlu işlem yapıldı ve hala iç yaralarım var 6 ay kadar geçsin belki nefes sorunum da çözülür. Ali Bey işinin hakkını tamamen veriyor merak etmeyin o kaliteyi anlıyorsunuz zaten. Ama %100 mükemmel bir sonuç beklemeyin illa ki değişimden kaynaklı bir kaç patlaklık veriyor ya da eğrilikler tam anlamıyla düzelmiyor ne yapılırsa yapılsın. Sonuç = Eskisinden bin kat daha iyi! Bir de nefes alabilirsem düzgün hiç sorunum yok.

Merhaba öncelikle çok güzel ifade etmişsiniz duygularınızı. Ameliyat oldunu mu nasıl geçti bende murat bey e ameliyat olmayı düşünüyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…