Burun estetiği 2,5 sorunlu burun(resimli) fikir verin lütfen

Çok çok şeker olmuş. Ufak kusurlar doğallık katmış. Sakın revizyon olöa

Burnun gayet güzel boşuna canını sıkıyorsun canım. Hele ki daha üzerinden cok gecmemiş bile ameliyatın. 1 yıl ya da hadi en az 8 ay beklemen gerek gercek halini görmen için. Ben 3 kere burun ameliyatı olan biri olarak söylüyorum bunları. O kemer biraz daha küçülecek belki de belli belirsiz bir hal alacak hemen canını sıkma. Ama emin ol ki o büyüklülte bir kemer kalmaz 1 yıla. Benim de buna benzer kemerim vardı ama benim cok daha yüksekti. Ayrıca çökmelerim vardı falan. Ne güzel sen de çökme yok. En zoru inan ki çökme olan burnu onarmak geriye. Ben şahsen beğendim burnunu. Dudak burun kısmıda narinleşecek merak etme.

Çok teşekkürler inşallah dediğiniz gibi olur şuan altıncı aydayım sanki güzelleşeceğine daha da beter oluyor, ödemler gittikçe kusurlar belli oluyor herhalde, üç kez ameliyat olmuşsunuz bu psikoloji o kadar zor ki çok geçmiş plsun size de. Şuan burnum hala büyük önden eğrilik var çaprazdan kemer gibi çıkımtı var yani o çıkıntı kısmının üstü de doğal olarak çökmüş gibi duruyor yani kıkırdak mı kaymış ne olmuşsa artık. Yarın fotoğraf atarım belki başına gelen biri yorumda bulunur inanın normal hayatımda bu konuyu konuşmaya başlayınca gözlerim doluyor yüzleşmek istemiyorum bu sorunlarla sırf bu yüzden kontrole gitmeyi bile erteliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun çok takılıyorum aşamadım bir türlü

Burun kanadinda çokuntu var ama bariz degil burnun tabiki duzelecek,benim asiri bir cokuntu vardi sadece goruntusu hafifledi.ama hala cokuk.seninde cokuk ama asiri degil.onden yamuk durma durumu varmi?
VAr var olmaz mı bildiğiniz yamuk yani eğri, altı ay oldu hala bir değişme yok. Size de çok geçmiş olsun

Emin ol sen üzerine düştükçe o sorun gözüne cok büyük gelecek.yeterki derdimiz burun olsun. Çözümü olan bir sorun bu. Canın sıkma daha fazla git ve doktorunla konus canım.Ben de coook kafaya takmıstım çöküntüleri kemeri çıkıntıyı falan . Ama Bu son revizyon da o kafdar zorlandım ki. Artık olmamıs sa kesinlikşe bir daha yapmam.

Ne kadar geçti ameliyatınızın üzerinden, bir de aynı doktora mı oldunuz acaba? Ben de bazen diyorum kendine hayatı zehir edince bu sorun çözülecek mi vs ama yine de düşünmekten alamıyorum kendimi

Ne kadar geçti ameliyatınızın üzerinden, bir de aynı doktora mı oldunuz acaba? Ben de bazen diyorum kendine hayatı zehir edince bu sorun çözülecek mi vs ama yine de düşünmekten alamıyorum kendimi

Canım ben 3. Revizyonumu oldum 12 gün önce. Hepsini aynı doktora oldum. Ve 3 ameliyat arasında her zaman 1 yıl 4 ay gibi bir süre bekledim.İlk iki ameliyatım acık bu sonuncusu kapalı teknik ile oldu. Dediğin gibi hayatı kendine zehir etmene ne gerek var? Sadece burundan ibaret değiliz canım. Hem birisi yüzümüze bakınca inan ki bütün olarak beyin algılıyor. Kendimizi nasıl inceliyorsaj ayna da o sekilde incelemiyorlar bizi. Seni cok iyi anlıyorum kendini begenmiyorsun mutlu değilsin aynaya bakınca burunda ki sorunlar yüzünden. Ben de öyle hissediyordum ama sonrasında boşverdim gitti. Aynaya gecip kendimi incelemeyi bıraktım. Bunlara kafaya takarak şimdi ki zamanı anı kacırıyoruz. Halbu ki 5 dk sonra ölecegiz belki. Belki de sabaha uyanamayacagız. Ben 3 ameliyatımı olmayacaktım eger doktorum benden ücret isteseydi. Dolguyla idare ederim diyordum kendime . Sen doktorunla asla iletişimi bozma. Bağırıp cagırmayla bir sey olmuyor. Ha tabi artık güvenmiyorsan doktoruna bir sey diyemem canım.

Heheh ben o zaman çok teşekkürler ama beklediğim sonuç olmadığından herhalde çıkıntı var eğrilik var ben pek mutlu olamıyorum
2. De çok seveceğinden emin misin? Ben puan verdim 10.üzerinden 7.5 kendi burnum ve çok mutluyum eski hali çok kötüydü çünki. Dr umda ilgili ve işinin arkasında rahatsız olduğum konuyu çözeceğinden eminim bıraktım. Tabiki tekrar açtırmayı düşünmüyorum. Dolguyla falan ne oluyosa.

Senin burnunda çok yakışmış. Hele resmin biri çok şeker. Ben olsam yalvarsa açtırmam tekrar. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma. Ufak kusurlar doğallık katar. Önceki burnunu hatırla.

merhaba benim de 6. Ay ve aynı sorunları yaşıyoruz bana fotoğraf atar mısınız

Çok haklısınız aynı şeyleri bende kendimi teskin etmek için söylüyorum ama bir an oluyor ki bir fotoğrafta bir açıda ağlayasım geliyor bunun için miydi bu kadar fedakarlık diyorum. Doktorunuz kimdi acaba sizin. Ben doktorumla ilgili çok ilginç bi durum yaşıyorum ameliyat olmadan önce hiç şikayetçi olan hastası yok gibiydi resmen şimdi diğer hastalarıyla konuşuyorum memnun olan yok neredeyse. Evren benim ameliyat olmam için karşıma hep öyle şeyler çıkardı herhalde diyorum. Yaşamam gerekiyormuş böyle olması gerekiyormuş hayırlısı olsun ama kontrole gideceğim bakalım hali tavrı nasıl olacak bazen o kadar sinirleniyorum ki şeytan diyor kapısında otur ameliyat olmak isteyenleri vazgeçir

Teşekkür ederiz ben de öyle düşünüyorum bazen bazen de hatasını düzeltsin yapsın tekrar diyorum tabi ailem sakın bi daha dokundurtma falan diyor allahım ya bi kere zar zor karar verip ameliyat oluyoruz onda da mutlu olamıyoruz. Sizde sadece eğrilik mi vardı eğrilik dolguyla geçebiliyo mu

Yerinizde olsam revizyona hiç kalkışmam Çünkü ikinci ameliyatta emin olun ilkinden on kat daha fazla yıpranıyosunuz çünkü buna son şans olarak bakıyosunuz ve günler ay gibi geliyor Ben ikinci ameliyatım için 7-8 sene bekledim mecburdum artık yaptırmaya. Eğer sizinki gibi bir burnum olsa asla asla olmazdım. Şu anki hali eminim çok daha iyidir Benim için şu an her şey yolunda ama yine de diken üstündeyim.

Canım benim düzelmedi mi hala burnun? Doktorla neden görüşmeye gitmedin madem mahvetti düzeltmek için neler yapmayı düşünüyor merak ettim ? İnstgram takipcileri sahte ve tanıdıklarına yorum yaptırıyorlar allahım kime inanıcaz biz doktorlar da işi ticarete vurdu

Peki doktorun yanına gidip şikayetleri belirtsen benim arkadasa dolgu yapayım demiş ama arkadasım kabul etmedi şikayetçi olacak il sağlıktan müfettişler gitsin zaten birçok açığını bulmuş doktorun ameliyat öncesi kapora falan alıyormus dudak dolgusu yapıyormuş sertifika olmadan yani uğraştıracak arkadas onu kiminle konussa şikayetci ama eş dost tanıdıklara yorum yaptırıyor instgramdan hatta takipcileri hep parayla alınma

Hatasını düzeltebilecek mi? Bak bu sayfalarda ünlü bir dr un mahvettiği burun resmi var. 2 revizyon ylapmış düzeltemeyince al parayı git demiş. Benim burnumun kemik kısmında değil de ucunda eğrilik var. Selfiede çok belli oluyor. Ben bunu folgu ile halledeceğim dedi ve ben çok inanıyorum dr uma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…