- 28 Kasım 2020
- 939
- 1.638
-
- Konu Sahibi englishmaster
Peki kan gelmesi normal mi sizceAparata teramecil göz merhemi sürüp öyle takın , gayet rahat takılır ve iyileşme süreci daha çabuk olur. Geçmiş olsun
çok normal daha 11 gün olmuş içerisi dikiş dolu..benim sekiz ay oldu peçeteyi hafif içeri sokup temizlerken bile bazen kan oluyor hafif hafifPeki kan gelmesi normal mi sizce
çok normal daha 11 gün olmuş içerisi dikiş dolu..benim sekiz ay oldu peçeteyi hafif içeri sokup temizlerken bile bazen kan oluyor hafif hafif
Balgam şeklinde mi geliyor kançok normal daha 11 gün olmuş içerisi dikiş dolu..benim sekiz ay oldu peçeteyi hafif içeri sokup temizlerken bile bazen kan oluyor hafif hafif
Kontrole gittim sorun olmadığını söyledi bol bol okyanus spreyi ve nazalnem sıktım hep nemli tuttum geçti çok şükürMerhaba, aynı durumu yaşıyorum şu an. Ameliyat olalı tam bir hafta oldu sürekli kanlı balgam geliyor doktorunuz ne dedi
Kontrole gittim sorun olmadığını söyledi bol bol okyanus spreyi ve nazalnem sıktım hep nemli tuttum geçti
Yaa teşekkür ederim cevabınız içinKontrole gittim sorun olmadığını söyledi bol bol okyanus spreyi ve nazalnem sıktım hep nemli tuttum geçti çok şükür
Merhaba, aynı durumu yaşıyorum şu an. Ameliyat olalı tam bir hafta oldu sürekli kanlı balgam geliyor doktorunuz ne dedi