- 17 Mart 2020
- 2
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi Nazliicnagc
Korkuyorum ya deliğin açılması için oynadım ama daha çok canım yandı bide burun bu kılcal damarlarlar var korkutuyo insanı:))deldirdim
Onu deliğin içindende yerini yoklayarak bulup takman lazım. Ama tabi çok çabuk kapanır. Ben hiç çıkarmam 8-9 yıl oldu galiba 16 yaşında deldirmiştim sanırım. Bi kere unutmuştum evden çıkarken takmayı, akşamına zor takmıştım. Ama çokta güzel duruyor.Korkuyorum ya deliğin açılması için oynadım ama daha çok canım yandı bide burun bu kılcal damarlarlar var korkutuyo insanı:))
Onu deliğin içindende yerini yoklayarak bulup takman lazım. Ama tabi çok çabuk kapanır. Ben hiç çıkarmam 8-9 yıl oldu galiba 16 yaşında deldirmiştim sanırım. Bi kere unutmuştum evden çıkarken takmayı, akşamına zor takmıştım. Ama çokta güzel duruyor.
çok güzel duruyor doğru, ama o her an takılabilicekmiş ve çıkabilecekmiş hissi çok beter bişiy ya.
ben de taktırmıştım ama toplamda 6-7 ay dayanabilmiştim. burnumu yıkayamıyordum doğru düzgün.
ay madem konu hortlamıış ben de sorayımOnu deliğin içindende yerini yoklayarak bulup takman lazım. Ama tabi çok çabuk kapanır. Ben hiç çıkarmam 8-9 yıl oldu galiba 16 yaşında deldirmiştim sanırım. Bi kere unutmuştum evden çıkarken takmayı, akşamına zor takmıştım. Ama çokta güzel duruyor.
Arkası top olanlardan alırsanız çıkmaz sanırım hızmanız hep çıkmış ondan bahsediyorsunuz di miay madem konu hortlamıış ben de sorayımbenim de vardı hızmam ama deldirdiğim günden geri atmaya başladı. Çok zorladım kalsın diye 1 ay sonunda çıkarmak zorunda kalmıştım artık ve çıkarınca hemen kapandı zaten. İkinci kez deldirmek istiyorum ama yine aynı olur mu emin olamadım. Oldu mu böyle bir şey deldirince hep öyle kaldı mı sizin geri atma filan yapmadan acaba ki?
evet ilk deldiklerinde taktıkları hızma da kendiliğinden çıktı aynı gün, ben de onun biraz incelerinden taktım ama o da geri attı hepArkası top olanlardan alırsanız çıkmaz sanırım hızmanız hep çıkmış ondan bahsediyorsunuz di mi
Arkası toplu olanlar var onlardan alırsan çıkmazevet ilk deldiklerinde taktıkları hızma da kendiliğinden çıktı aynı gün, ben de onun biraz incelerinden taktım ama o da geri attı hep
Piercing taktirin. Disaridan normal hizma gibi görünür ama alti burgulu/sarmal seklinde oldugu icin cikmaz.evet ilk deldiklerinde taktıkları hızma da kendiliğinden çıktı aynı gün, ben de onun biraz incelerinden taktım ama o da geri attı hep
Teşekkür ederim :)Arkası toplu olanlar var onlardan alırsan çıkmaz
Evet piercing de daha garanti gibi aslında. Teşekkürler :)Piercing taktirin. Disaridan normal hizma gibi görünür ama alti burgulu/sarmal seklinde oldugu icin cikmaz.
Bir studyoyla gorusurseniz size gosterirler modelleri.
ay madem konu hortlamıış ben de sorayımbenim de vardı hızmam ama deldirdiğim günden geri atmaya başladı. Çok zorladım kalsın diye 1 ay sonunda çıkarmak zorunda kalmıştım artık ve çıkarınca hemen kapandı zaten. İkinci kez deldirmek istiyorum ama yine aynı olur mu emin olamadım. Oldu mu böyle bir şey deldirince hep öyle kaldı mı sizin geri atma filan yapmadan acaba ki?
Umarım kalır benim de, yaptırcam teşekkür ederim :)Ben iki kez deldirdim. İlk deldirdiğimde kıştı, burun delen adam bu mevsimde olmaz geri atar dedi dinlemedim. Gerçekten geri attı, dışarı çıkardım burnumdan çıkardı sonra iltihap topladı mahvetti beni. Onu çıkardım attım, baharda tekrar deldirdim. 10 yıl oldu hala kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Tam mevsimi, istiyorsanız deldirin bişey olmaz.
Rica ederim.Umarım kalır benim de, yaptırcam teşekkür ederim :)