• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURUN DELİKLERİ

Aycacet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
7
1
1
24
Arkadaşlar ben 15 gün önce burun ameliyatı oldum bugün bandaj mı bant mı her neyse o da çıktı ama burun deliklerime bakınca burnumun bir tarafına basılmış gibi duruyor acaba düzelir mi

Arkadaşlar ben 15 gün önce burun ameliyatı oldum bugün bandaj mı bant mı her neyse o da çıktı ama burun deliklerime bakınca burnumun bir tarafına basılmış gibi duruyor acaba düzelir mi

Bugün bu operasyonu geçirmiş birini goru.ce hep bi soru aklıma gelirdi yine geldi. Kim ne derse desin burun estetiği olan neredeyse herkesin burun delikleri orantısız. Bu neden bilgisi olan var mı? Bütün yapısı güzel olunca direk gözler burun deliğine odaklanıyor ve bu kadar mı orantısız olur.

Benim de ikinci haftanin ilk gunleri bir burun deligim yuvarlekken digeri elips seklindeydi ama duzeldi sonra. 20.gundeyim... Sizin burun delikleriniz gecen haftaya gore buyudu mu peki? :)

Bakın sırayla fotoğrafları atıcam size benim ilk ameliyattan çıktığımda farklıydı 4.günde eşitlendi sonra alçım çıkına kadar da eşitti 8.gün alçım çıktı doktorum eliyle masaj yaptı o zaman yine farklılaştı şimdi de o haftaya göre biraz büyük ama hala farklı son attığım iki fotoğrafı dün çektim ama ön kameradan farklı arka kameradan çok farklı gözüküyor işte ön kameradan sağdan soldan üstten aşağıdan çeksem de arkadan çektiğim kadar kötü durmuyor
Benim de ikinci haftanin ilk gunleri bir burun deligim yuvarlekken digeri elips seklindeydi ama duzeldi sonra. 20.gundeyim... Sizin burun delikleriniz gecen haftaya gore buyudu mu peki? :)

Eklentiler

• IMG_20210731_195719_537.jpg
    IMG_20210731_195719_537.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_20210731_195650_343.jpg
    IMG_20210731_195650_343.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_20210731_195633_779.jpg
    IMG_20210731_195633_779.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 130
Evet, odem bir tarafta toplanmis gorunuyor. Basik olan tarafin tersine yattiysaniz orada birikmis gibi. Esitsizlik konusunda cokca mesaj okudum, duzeliyormus. Buyuk ya da uzun olmasin da onun disinda iciniz rahat olsun. :)

Evet, odem bir tarafta toplanmis gorunuyor. Basik olan tarafin tersine yattiysaniz orada birikmis gibi. Esitsizlik konusunda cokca mesaj okudum, duzeliyormus. Buyuk ya da uzun olmasin da onun disinda iciniz rahat olsun. :)
Çok teşekkür ederim insanlarla konuşunca falan içim rahatlıyor gerçekten umarım sizin de burnunuz ödemler tamamen geçince tam istediğiniz gibi olur 🙏🤗

Çok teşekkür ederim insanlarla konuşunca falan içim rahatlıyor gerçekten umarım sizin de burnunuz ödemler tamamen geçince tam istediğiniz gibi olur 🙏🤗
Amiin, insallah.🌸💙 Cok haklisiniz, ben de hep somut ornekler aradigim icin cok iyi anliyorum sizi. :)

Back