- 13 Haziran 2016
- 13
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi Kimliksiz471
benımkı de bırı dar bırı genış.. bence bu şekilde kalcaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrhaba bende 30 gün önce ameliyat oldum ve sizdeki sorun bende biri yukarı bakıyor deliğin biriyana sizin düzeldimi ? yardım ricaEvet baya düzeldi foto aclrsa atym
mrhaba bende 30 gün önce ameliyat oldum ve sizdeki sorun bende biri yukarı bakıyor deliğin biriyana sizin düzeldimi ? yardım rica ?benımkı de bırı dar bırı genış.. bence bu şekilde kalcaklar
Benim de 38 gün oldu benim de farklı bekliyoruzmrhaba bende 30 gün önce ameliyat oldum ve sizdeki sorun bende biri yukarı bakıyor deliğin biriyana sizin düzeldimi ? yardım rica ?
Ilk haftaya şimdinin arasında ne gibi değişiklikler var acabaBenim de 38 gün oldu benim de farklı bekliyoruz
İlk hafta zordu o tamponlar atel çıkana kadar zorluk sadece 8. 9.gün nefes almaya başladım şuan çok nadir tıkanıyorum onda da okyanus suyu kullanıyorum şuan daha rahattım morluklarım belli belirsiz tabii daha şiş burnum ve dediğim gibi delikleri biraz farklı ama genel itibariyle şeklinden memnun gibiyimIlk haftaya şimdinin arasında ne gibi değişiklikler var acaba
Merhaba,mrhaba bende 30 gün önce ameliyat oldum ve sizdeki sorun bende biri yukarı bakıyor deliğin biriyana sizin düzeldimi ? yardım rica
Aynı durum bende de var simetrik durmuyor. Benim 1 ay oldu kontrolümde doktoruma sordum düzelir mi diye. Ameliyat öncesi fotoğrafımı gösterip zaten asimetri olduğunu söyledi. Ameliyattan önce de öyleyse düzelmiyormuş. Şu an ödemli olduğu için fark daha belli ama zamanla fark azalır dedi. Bekleyeceğiz mecburMerhaba,
Bende 1 ay önce ameliyat oldum ve durumum aynı sizin yazdığımız gibi.. sizin nasıl oldu düzeldi mi? İkinci ameliyatı oldunuz mu cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Merhaba burnunuz düzeldi mi?1 ay oldu neredeyse ameliyat olalı burun deliğimin birisi daha fazla yukarıda digeri asagıda şişliklerdenmi kaynaklanıyor açık teknikle ameliyat oldum masaj yapıyorum acil yardım edin
Düzelme oldu mu ??????Ya benim de cuma günü bir ay olacak ama hem bir ucu yukarı bir ucu aşağı bakıyor hem de yukarı bakan yani sol taraftaki içe doğru kıvrılmış tüm hevesim kursağımda kaldı benimki estetik ameliyat değildi büyük beklentim yoktu ama pişmanım çok