Burun delikleri birisi aşağıda acillll yardımm

Kimliksiz471

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
7
1
6
29
1 ay oldu neredeyse ameliyat olalı burun deliğimin birisi daha fazla yukarıda digeri asagıda şişliklerdenmi kaynaklanıyor açık teknikle ameliyat oldum masaj yapıyorum acil yardım edin

Eklentiler

• 20160419_162412.webp
    20160419_162412.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 4.473
burun deliklerinin şişlikten olduğunu sanmıyorum ama zaten genel olarak hiçbir burun deliği eşit değildir ki. Çok takmamaya çalış fazla mı rahatsız ediyor seni

Ozlem Merhaba , paylastigim foto bikac gun oncesine ait yani bende hala bi gelisme yok. Ama senin operasyonun daha cok yeni..bunun kararinin2.(cunki sisliklerin buyuk olcude inmeye baslamis olacak) Aydan sonra vermeye baslarsin ki zaten 6 aydan once yapilacak bisi yok.. Moralini bozma nekadar zor olsa da .. Bekleyip gorelim

cevabın için teşekkür ederim.. benim biri daha uzun diğeri daha kısa.. sanırım bu düzelmeyecek. doktor dolgu önerdi . ama kararsızım açıkçası

1 ay oldu neredeyse ameliyat olalı burun deliğimin birisi daha fazla yukarıda digeri asagıda şişliklerdenmi kaynaklanıyor açık teknikle ameliyat oldum masaj yapıyorum acil yardım edin
merhaba , düzeldi mi acaba deliklerin? bende de aynı sorun var.. biri daha uzun diğeri daha kısa. doktor dolgu önerdi. kararsızım ama :S

Tekrar merhaba, Benim 25 eylul de 6. Ayim olacak ama hala bir degisme olmadi 16 eylul de kontrolum var bakalim doktor ne dicek bu durum icin! Acikcasi okadar kuruldum ki doktora temmuz da ki muayneme bile gitmedim ! Ama bu sefer ertelemiyecegim ne varsa konusmak istiyorum! Cunki cok bariz bisiler ters gitmis.

Bugün sargım çıktı, kurtuldum. Benim de burun deliğim böyle. Dr. 'a sorduğumda zamanla düzelecek ancak hiçbir zaman %100 simetrik olmaz, dedi.
Olsun, yeter ki nefes almada problem olmasın. Sonuçta karşıdan bakınca belli olmuyor, başımızı kaldırmamız gerek.
Size sorum, bu durum nefes almanızı zorlaştırıyor mu, delik kapalı gibi hissediyor musunuz?

benım kalkık olduğu için bakınca belli oluyo delikler kaldırmama gerek olmuyo maalesef.. hala inme de olmadı delikler de farklı bu burunla yaşamak zorundayım maalesef :((

Benımkının bırı mınnacık bırı kocaman..Yanı suan yenı oldugu ıcın ( bir bucuk ay ) çok kaygılı değilim...beklicez

Benımkının bırı mınnacık bırı kocaman..Yanı suan yenı oldugu ıcın ( bir bucuk ay ) çok kaygılı değilim...beklicez

Back
X