- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
-
- Konu Sahibi edanur1997
Çok haya yaptım.Sinirlendim yazmasaydım keşke hakaret yağdırdım sinirlenince en iyisi ayrılmak siteden hesap nasıl siliniyor tiyardıncı olurmusunGuzellik hakkinda actigin bu kacinci konun. Gayet fistik gibi kizsin ama iki de bir avatarina kendi resmini koyup "ben cirkinim" , "benim burnum buyuk mu" gibi konular acmanin 2 anlami olabilir.
Ya gercekten tedaviye ihtiyacin var ozguven sorunun olmali, ya da herkes sana guzelsin demesini iltifat etmesini bekliyorsun.
Diger konunda gayet ilimli davrandim guzel guzel konustuk hatta sana "guzelsin demeleri icin konu aciyorsun" diyen birine karsi seni savundum ama artik bende suphelendim kusura bakma.
Sen birazdan boğulacaksın merak etme, beyin estetiği yaptır sen beybiEgo tatminiymiş.Boğul o sidikte
Sen buraya fikir almak icin konu acmiyomusun..olumsz fikrini soyleyen insanlara bu sekilde hakaret edemezsn.kimsede burda seni pohpohlamak zorunda degil..egonu tatmin etmek icin konu aciyosunn bu kdr basit...Çok haya yaptım.Sinirlendim yazmasaydım keşke hakaret yağdırdım sinirlenince en iyisi ayrılmak siteden hesap nasıl siliniyor tiyardıncı olurmusun
hakaret ettigin icin kibledim zaten birazdan banlanirsin kapatmasanda olur..Çok haya yaptım.Sinirlendim yazmasaydım keşke hakaret yağdırdım sinirlenince en iyisi ayrılmak siteden hesap nasıl siliniyor tiyardıncı olurmusun