Burun ÇokmMu Önemli /?

Çok haya yaptım.Sinirlendim yazmasaydım keşke hakaret yağdırdım sinirlenince en iyisi ayrılmak siteden hesap nasıl siliniyor tiyardıncı olurmusun

Bu kadar insan yorum yapiyor cevap verirken kullandigiz uslup hic hos degil burnuna takcagina bi kac guzel soz ogren sana kotu bisy soyleyende olmamis ayrica hersey guzellik demek degil !

Çok haya yaptım.Sinirlendim yazmasaydım keşke hakaret yağdırdım sinirlenince en iyisi ayrılmak siteden hesap nasıl siliniyor tiyardıncı olurmusun
Sen buraya fikir almak icin konu acmiyomusun..olumsz fikrini soyleyen insanlara bu sekilde hakaret edemezsn.kimsede burda seni pohpohlamak zorunda degil..egonu tatmin etmek icin konu aciyosunn bu kdr basit...

bazı ekşi yazarları hayatında kadına dokunmadan kadın profu gibi yazıyorlar. bence en önemlisi beyin. sağ lop ve sol lop koordine çalışabiliyorsa ve kafatasının tam içindeyse sıkıntı yok. geri kalan organların her kusurunu örter.

tatlım ortalama bir türk kızı değilsin bizim kızlarımız güzel evellallah,önceki konunda da yazmıştım yaşından büyük görünmeye çalışan kendini güzel sanan bir ergensin,güzelliği problem edebilirsin evet kabul bu yaşlarda olabilir,ama dk başı konu açıp beynimizdeki hücreleri öldürmeninde bi manası yok,bize de yazık bize de günah
ha bu arada arkadaşa 160 boyunda falan değilim yazmışsın çok komik geldi,devede de boy var :)) (uzun boylu arkadaşlar üstüne alınmasın konu sahibine yazdım)

Ekşiye bakarsan adamlar kafayı yemiş yok kadın dediğin ince bilekli olur yok beyaz tenli kadın her zaman güzeldir. Daha bir sürü şey herkesin kusurları var. Bunu o kadar kafaya takma.

Konu sahibi 18 yaiındaymışsın zamanla özgüvenin yerine gelir burnunla yaşamayı öğrenirsin cnm bir de sinirlerine hakim olmayı öğren lütfen

Benim okka gibi bir burnum var. Seviyorum burnumu.

Bence şekilden ziyade yüze yakışıp yakışmaması önemli olan.

Büyük bir yüzde minicik okka gibi bir burun hiçte güzel durmaz.

Sizin burnunuzuda çok beğendim. Gayet güzel.

Hayır olumsuz yorum kaldıramayacaksan neden foto falan paylaşıp fikir soruyorsun? Arkadaşlar sana çirkinsin dememiş ki düşüncelerini yazmışlar.

burnun değil de karakterin çok kötü tedavisi varsa onu yaptır küçük kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…