Burun ÇokmMu Önemli /?

Ben yaptırsam bnde öyle olucam ve gözlerim iri dudaklarım tombiş burun ortada kucucuk kalırsa hiç bi karizma kalmazki bn baktım büyük burunlu bissyry manken varmış.Çekici durmasıda önemli ama bilmiyorum okudukca kırılıyorım okumasamda merak ediyorum.Gargamwk gibi diyen bile olmuştu kızlarsıruyırda

Tamam canim supersin, istedigin cumle bu sanirim. Neye takiyorsun hala anlamadim..!

Hayr öyle şeyler demişlerli hokka burunlular manken ben insan değilim yaşamayayım.Çok haklısınız ama kırılıyorum bende genç kızım
"Hokka burunlu kezolar" bu üslup da onlarinkinden pek farklı değil yalnız. İnsanlık dış gorunusde değildir. Büyüyünce anlarsın. Bu kadar etkileniyorsan da okumayiver eksiyi.

Ne alaka ya, arkadasim sen iyi misin? Bu kadar insanlarin dusuncelerini niye takiyorsun? Guzellik burunla olsaydi ohooo. Bence hic alakasi yok. Guzellik bi butundur. Tek biseyle olmaz o.

Yok Yok ya egoya gerek yok şaka bi yana burun konusunda hiç takıntım yoktu ben yaptıranları görüyorum gayette evrim geçirmiyolar burnunu yaptırınca Adriana Lima filan olmuyolar ama kilo boy uuz tipi insanı değiştiriyor.
Artı olarak tüm hokka burunlar güzeldir ne demek yav ? Çekici kadınların çoğunun kemerli olmasada büyük bikere giselle bundchen en iyi örnek yada ruslar

"Hokka burunlu kezolar" bu üslup da onlarinkinden pek farklı değil yalnız. İnsanlık dış gorunusde değildir. Büyüyünce anlarsın. Bu kadar etkileniyorsan da okumayiver eksiyi.
Hayır sinirden yazdım bir burunla bi insanın guzel olup olmadığını nasıl anlarsınuzki kaşı gözü o burunun bulunduğu suratta önemli

Ay tabiki önemli yüzünüzün tam ortasında böyle bir burun estetiği bozar tabiki,sadece burun mu yani deme yüzünde bi bütünlük olmadığında zaten mavi gözlü ol istersen erkeklerin gözünde 'güzel' olmuyorsun,şahsen benimde burnum küçük değil büyük de değil ha erkekler bu kız çok güzel dese nolur demese nolur? Takmıyorum rahatım sizede aynısını öneririm,çok rahatsız olursanız da ameliyat seçenekleri var tabi

Burun yüzün merkezinde olduğu için güzelliği çok etkiliyor elbette.

Ama ben tek tip estetik burunlara göre karakteristik hatlara sahip doğal burunları tercih ederim. Bu da bir tercih meselesi.

Ve inan bana seninki kötü durmuyor. Hoş bir havan var aksine

Eğer cidden büyük ya da kemerli bir burnum olsa ameliyat olurdum. Burnum çok güzel olmadığı gibi göze batacak kadar da kötü değil. Seninki de bence ameliyat gerektiren bir burun değil.

Boyu değil işlevi önemli. Benim hokka burnum hiç bir ise yaramıyor mesela.

Eski sevgilimin bir ablası vardı hayatımda gördüğüm en koca burunlu ama en güzel hatundu.

Tatlım sen biraz atarlısın galiba ama benim ne dediğimi anlamamışsın bile.Sana diyorumki burun benim için önemli olduğu halde,senin burnun çirkin filan değil.Ama konunu yazarken bundan rahatsızmışsın gibi yazınca,eğer senin hoşuna gitmiyosa ilerde estetik yaptırırsın belkide sadece kıvrımlı inmediği için sevmiyosundur dedim.Konuyu kendi fikrini savunmak için açmadıysan bu alakasız yorumlarada gerek yok.Bencede bi kızın burnu çirkinse büyükse kemerliyse o kız güzel olamaz.Hatta var öyle bi tanıdığım.Sarışın mavi gözlü hatta,ama burnu sebebiyle yok yaaa diyor millet (bende dahil) Ayrıca Giselle Bundchen örneğini veriyorsun ama o kadının hem burnu büyük değil seninki gibi düz iniyor sadece hemde kadının yüzüde kemikli.Ve kemikli yüz hatlarına sahip.Bu yüzden tabiki çirkin değil.Siz kemerli burunla sadece düz inen burun şeklinin arasındaki farklı bilmiyorsunuz bellki.Ekşicileride o yüzden anlamamışsınız.

Kimilerine gore cok onemli evet. Kucuk burun tabi ki bir hosluk katar ama her buyuk ya da kemer burunlu cirkindir diye bir sey yok, Didem Soydan mesela, estetik yaptirmadanki hali daha bir guzeldi, ayri bir hava katiyordu o burun ona.

Senin de burnun kotu durmuyor bence yandan.

Tamam canim supersin, istedigin cumle bu sanirim. Neye takiyorsun hala anlamadim..!
Bu sitede modamı ya niye sürekli ağzımdan çıkmadıgı halde bunu soyluyosunuz
Aslında istediğim örnekler yaptıran var mı yada bu burun ileride sağlık problemi çıkarır mı ? Dudak filan değil bu çok yaptıran var illahaki bilirsiniz

Ay iyi çok çirkinim ne diyim.Giselle bundchen da çirkin o zaman.

Gisele bündchen den bahsediyorsan onun burnu kocaman değil, ikincisi de sen gisele bündchen değilsin. Bir de zencinin bi tık altı diyerek hintlileri aşağılamaya çalışman da şekilcilik oluyor. Neyse, Bayağı dolmuşsun ama üzülmene gerek yok, ortalama bi türk kızısın.

Burun önemli de bütün olarak bakıldığında itici durmuyorsa sorun yok. Yanı ille kemersiz burun olacak, kemerli buruna sahip insanlar çirkindir diye bir kaide yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…