Burun ÇokmMu Önemli /?

Yok
Yok ya egoya gerek yok şaka bi yana burun konusunda hiç takıntım yoktu ben yaptıranları görüyorum gayette evrim geçirmiyolar burnunu yaptırınca Adriana Lima filan olmuyolar ama kilo boy uuz tipi insanı değiştiriyor.
Artı olarak tüm hokka burunlar güzeldir ne demek yav ? Çekici kadınların çoğunun kemerli olmasada büyük bikere giselle bundchen en iyi örnek yada ruslar
Burun bu ya boru değilki, yaptırınca yan etkileri olmayacağını, istediğin gibi olacağını nerden biliyorsun, cok cok kötüdür hadi neyse ama gisele bündchen gibiyse falan gayet hos duruyor bence, cok karakteristik. Bilgecenin dedigi gibi, artık yaptıranlar hep aynı görüntüye sahip. Ucuzluktan almış gibi

Ben gise
Gisele bündchen den bahsediyorsan onun burnu kocaman değil, ikincisi de sen gisele bündchen değilsin. Bir de zencinin bi tık altı diyerek hintlileri aşağılamaya çalışman da şekilcilik oluyor. Neyse, Bayağı dolmuşsun ama üzülmene gerek yok, ortalama bi türk kızısın.
Ben giselle miyim dedim.Kadın hokka burunluda değil.Ay iyi ya çok çirkiniz tamammı giselle değilsin milleti aşağılıyosun bilmemne.Hindistanda çok güzel kadınlar var elbette ama genel olarak guzel bi ırk değil gitseydin gorurdun ve burunları hokka gibi.Zenci arkadaşım var benim saçmalık aşağılama amaçlı söylemedim bune yanlış anlamadır yuh yav

Edit: Ortalama turk kızıymış.160 filan değilim hiç kimsendende böyle bişiy duymadım.Kıza bak ya bn ortalamaysam sen nesin koy da görelim

Hayr öyle şeyler demişlerli hokka burunlular manken ben insan değilim yaşamayayım.Çok haklısınız ama kırılıyorum bende genç kızım

farzedelim çok çirkinsin, yaşamaman mı lazım? bütün çirkinler ölsün o zaman
hayatta güzelliğinden başka hiçbir özelliğin yok mu? ilgilendiğin bir spor ya da sanat dalı, ilgi alanın, okuduğun kitaplar, entelektüel kapasiten, hepsi boş tek önemli olan güzelliğin mi?
durup durup güzellikle ilgili konu açıyorsun, cicişler gibi mi olmak istiyorsun yoksa türkan saylan gibi, remziye hisar gibi, sabiha bengütaş gibi mi?
kafayı güzellikle öyle bozmuşsun ki başka şey düşünmüyorsun, çirkinsem yaşamayayım diyebiliyorsun, yok mu senin hayatta bir amacın, hedefin, tek beklentin çok güzel olmak mı?
güzel ama içi boş bir kadını hiçkimse uzun vadede çekici bulmaz, bir kadının en önemli çekicilik unsurları güzelliğinin yanında, zekası, espiri yeteneği, konuşma becerisi, gülüşüdür.
ayrıca ne bu şiddet, isteyen gisele bündchen i çirkin bulur, isteyen adriana limayı, isteyen seni çirkin bulur, hepimiz aynı kişiyi beğenmek zorunda mıyız?

farzedelim çok çirkinsin, yaşamaman mı lazım? bütün çirkinler ölsün o zaman
hayatta güzelliğinden başka hiçbir özelliğin yok mu? ilgilendiğin bir spor ya da sanat dalı, ilgi alanın, okuduğun kitaplar, entelektüel kapasiten, hepsi boş tek önemli olan güzelliğin mi?
durup durup güzellikle ilgili konu açıyorsun, cicişler gibi mi olmak istiyorsun yoksa türkan saylan gibi, remziye hisar gibi, sabiha bengütaş gibi mi?
kafayı güzellikle öyle bozmuşsun ki başka şey düşünmüyorsun, çirkinsem yaşamayayım diyebiliyorsun, yok mu senin hayatta bir amacın, hedefin, tek beklentin çok güzel olmak mı?
güzel ama içi boş bir kadını hiçkimse uzun vadede çekici bulmaz, bir kadının en önemli çekicilik unsurları güzelliğinin yanında, zekası, espiri yeteneği, konuşma becerisi, gülüşüdür.
ayrıca ne bu şiddet, isteyen gisele bündchen i çirkin bulur, isteyen adriana limayı, isteyen seni çirkin bulur, hepimiz aynı kişiyi beğenmek zorunda mıyız?
Off offf.Konu bunu şimdi.Yazdıklarında doğruluk payı var ama konu tamda bu değil.Rahatsız oluyorum.Hayır tipimden değil burnumdan ragatsızım.ki yok ortalama tipik Türk kızısın diyen bile var görüyoruz neyse artık.Ama takmıyorum konu burnum ve burnumu takınca o yazdıklarınıza karşıyım demek değil hayallerim çok ama burdaki insanlara anlatmak zorunda değilim.

Ben estetik yaptirdim kasabin tekine denk gelince eski halini arar oldum .

Yani diyecegim midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma.estetisyenlerde harikalar yaratamiyorlar normal bir yan profilin var haline sukret macera arama

Ben gise
Ben giselle miyim dedim.Kadın hokka burunluda değil.Ay iyi ya çok çirkiniz tamammı giselle değilsin milleti aşağılıyosun bilmemne.Hindistanda çok güzel kadınlar var elbette ama genel olarak guzel bi ırk değil gitseydin gorurdun ve burunları hokka gibi.Zenci arkadaşım var benim saçmalık aşağılama amaçlı söylemedim bune yanlış anlamadır yuh yav

Edit: Ortalama turk kızıymış.160 filan değilim hiç kimsendende böyle bişiy duymadım.Kıza bak ya bn ortalamaysam sen nesin koy da görelim
Su mesajından sonra ego tatmini icin bu Konuları açtığına kanaat getirdim. Sidik yarıstıracaksan yanlıs platformdasın tatlım, burası bdv.

bence en önemlisi göz kirpik ve yüz Şekli . her güzel denen kadına ünlüye bak ortak Noktaları bu 3 lü :) ben daha gözleri çok güzel olana çirkin dendiğini görmedim . bergüzar Korele bak burnu büyük bir örnek sadece :) bazen burnu çok küçük ama gözleri de küçük kişiler oluyor ve güzel bulunmazlar . genelde insanların böyle değerlendirdiğini düşünüyorum .

Ben gise

Ne bu tavır acaba çok mükemmelmişsiniz gibi ? Takmışsın gisele gisele diye. Manken olmadığına göre ordan da örnek verme.Sanırım ilk defa burnunla ilgili kötü bi şeyler okudun.Ego tatmini için gelmişsin de ekşide sekilcilerden bir tık bile yukarda değilsin bu tavrınla

Ben gise

Sesli güldüm :-)) canım senin psikolojin bozulmuş doktora git, estetik de yaptır kurtul memnun değilsen.

Burun çok kötü değilse ne bileyim fazla kemerli büyük ya da çok düşük değilse yüz güzelliğine çok bir etki etmiyor.
Yüz güzelliğini belirleyen belirgin büyük çene kemiği çıkık elmacık kemikleri ve düzgün kaş yapısıdır. bu üçü varsa yüzde doksan güzel görünür yüz. Burnunuz gayet normal ve de güzel bu burnunuz için estetik ameliyat olmaya değmez. Yüzünüzde bi değişim olmayacak çünkü. Ancak kemerli kocaman düşük eğri vs. bir burun olur o farkeder tabii.

Ne bu tavır acaba çok mükemmelmişsiniz gibi ? Takmışsın gisele gisele diye. Manken olmadığına göre ordan da örnek verme.Sanırım ilk defa burnunla ilgili kötü bi şeyler okudun.Ego tatmini için gelmişsin de ekşide sekilcilerden bir tık bile yukarda değilsin bu tavrınla
Tam bi gerizekalısın

Her actigin konu birbirine benziyo..hayir sana surekli guzel denince rahatliyomusun anlamadm ben..burun konusunda memnun degilsen estetik ol istedgn burna kavus ....yda kendinle barisik ol..aynadakk yuzunle baris..herkesn bi guzelligi vardr ki daha onceki konularindada soylenmisti..

Ay yok senin derdin burnun falan degil. Sen buraya birileri tarafindan pohpohlanayim diye gelmissin belli. Ortalama bir Turk kizisin diyen arkadasa verdigin, senin tabirinle "kezo" cevaptan belli.

Guzellik hakkinda actigin bu kacinci konun. Gayet fistik gibi kizsin ama iki de bir avatarina kendi resmini koyup "ben cirkinim" , "benim burnum buyuk mu" gibi konular acmanin 2 anlami olabilir.

Ya gercekten tedaviye ihtiyacin var ozguven sorunun olmali, ya da herkes sana guzelsin demesini iltifat etmesini bekliyorsun.

Diger konunda gayet ilimli davrandim guzel guzel konustuk hatta sana "guzelsin demeleri icin konu aciyorsun" diyen birine karsi seni savundum ama artik bende suphelendim kusura bakma.

Bir ekşi yazarı olarak söylüyorum oradakilerin çoğu hayatta bir başarısı olmayan pc başında yiye yiye ömür tüketen agresifler. Kafalarını da kadınların orasına burasına takıyorlar nedeni de kadınsızlık :KK51:

Onlara bakma yani. Ayrıca bırak burnu bir ben bile yüzde çok şeyi değiştirir, önemlidir yani. hokkaların hepsi güzel olmadığı gibi kemerlilerin hepsi de çirkin değil.:KK20:

X