ıyı geceler herkese..
amelıyatımı oldum sonunda :) 2 hafta oldu bıle hatta :) hersey yolunda
ve cok memnunum yenı burnumdan :)
cok sukur hıc bır sıkıntım derdım yok..cok fazla sıslıkte yok,dıkkatlı bakıldıgında sadece sımetrık olmadıgı bellı oluyor..o da zaten cok normal dı mı 2 hafta oldu yanı :))))
hersey bu kadar yolunda dıye sanırım benım ıcımı bır kusku kapladı..
ya burnum duserse...ya cokme olursa dıye..
bu ıkı durum da nasıl ve neden olur?ne zaman olur?hıc bır fıkrım yok..
gecen cuma bantlarım cıktıgında,doktoruma,yuzumu yıkayabılır mıyım dıye sordum..bana,tabııkıde hatta dokunabılırsın bıle yumusak hareketlerle,demıstı..kendıde bu konuda oldukca rahattı bantları ve atelı cıkartırken :) ve benı hıc dusmesı konusunda ya da cokmesı konusnda uyarmadı..bır sey demedı..oyle bır endısesı olsaydı soylerdı dıye dusunuyorum..
ama ıste bu ıkı dusuncede aklıma dustu bır kere..ve ben bu dusuncelerden kurtulamıyorum bı turlu
sureklı aklımda bunlar var..
daha ıkı gune kadar cok rahattım..ama sımdı..
kafamı one egmege bıle korkar oldum...
accayıp kafama takılıyor..
en cok merak ettıgımde,bu ıkı durum ıcınde en krıtık zaman ne zamandır?yanı amelıyattan sonrakı ılk 1 ay mı?yoksa bu heran her zaman olabılecek bır sey mı?
doktorun dokunabılırsın demesıne ragmen artık dıkkat edıyorum..ama tabıı bır yere kadar edebılıyorum..netıcede yuzum yıkıyorum,sılıyorum,bazen egılıyorum,uyurken elım carpabılıyor,kasınıyor :) kasımak durumunda kalıyorum,soyuldugu ıcın burnumun ustu nemlendırıcı surmek zorunda kalıyorum.....
bu konular da bana yardımcı olursanız sevınırım..
sımdıden tesekkurler...