- 21 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.785
- 333
Merhaba kknın güzel kadınları. Ben sürekli olarak boğaz rahatsızlıkları yaşıyordum. Hamilelikte tekrarlanması sebebiyle kbb doktoru burnumun soldan yamuk olduğu ve estetikle düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Ben ameliyat olmaktan çok korkan birisiyim. Ve burnumu olduğu gibi seviyorum. Ama madem birşeyler yaptırmam gerek en azından ehil birileri olsun diye düşündüm. Sizlere sormak istediklerim şunlar;
Kapalı burun ameliyatı oluyor mu açığı ile farkı nedir? Burun kemiğini sadece törpüleyerek yani kemiği kıkırdağı kırmadan yapılabiliyor mu. Nelere dikkat etmem gerek. Bir de benim cildim çok ince ve yağlıdır bu engel mi. Bana yapılan burunlarda burun ucu kalkıkmış gibi geliyor bu bir yanılgı mı, olması gereken mi bu. Cevaplayanlara çok teşekkürler.
Kapalı burun ameliyatı oluyor mu açığı ile farkı nedir? Burun kemiğini sadece törpüleyerek yani kemiği kıkırdağı kırmadan yapılabiliyor mu. Nelere dikkat etmem gerek. Bir de benim cildim çok ince ve yağlıdır bu engel mi. Bana yapılan burunlarda burun ucu kalkıkmış gibi geliyor bu bir yanılgı mı, olması gereken mi bu. Cevaplayanlara çok teşekkürler.