Sivilceli Ciltler Burun çevresindeki gözenekleri nasıl temizliyorsunuz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

anladım canım , ama bence senin problemimin çözümü zaten kozmetik ürünleriyle geçecek bişi değil , hem dokunamam acıyor demişsin ..
bu konuyla ilgili bir doktora görün bence , belki ilaçlarla falan tedavi edilebilir birşeydir , içten tedavi seni daha net bi çözüme götürecek sanırım , bide fazla bu konuda kozmetiğe para harcama , buna harcayacağın parayla iyi bi doktora görünsen çok daha iyi olur sanıyorum , çok geçmiş olsun cnm .a.s.

arkadaşlar ben 3 haftadır' kil maskesi 'uyguluyorum hafta da 1 kez duştan önce ..kuruyunca duşta ıslatıp yüz fırçasıyla temizliyorum mükemmel bişey siyah noktalardan ve lekelerden şikayet eden arkadaşlara bir zararıda yok ucuz bişey hemde aktarların neredeyse hepsinde vardır.. en az 4 hafta deneyin zaten ilk yapıştada fark edip bırakamıycaksınız...

bana yardım eden yok mu?:çok üzgünüm:

aynı sorun babamda da var, moralini bozmak istemem ama tek çaresi lazerle yakılması imiş :/
yüzdeki kılcal damarların çatlaması sonucu oluşuyormuş, burnu silerken böyle çok abartmak çok soğuk hava yüzünden vsvsvs eğer daha belli belirsiz ise nemlendiriciler, masaj yaparak ve hava değişimine dikkat ederek geri döndürebiliyorsun ama damarlar belirginse :/ tek çare lazer:1no2::1no2:

benim de eskiden burun çevremde ve yanaklarımda çok sorun vardı derim pul pul kalkar gözeneklerimde yağ birikirdi ve siyah nokta problemim vardı. sıkmak kesinlikle çözüm değil bir kere gözeneklerin genişlemesine sebep oluyor :/ genişleyen gözenekleri eski haline getirmesi çok zor...

yaklaşık bir yıldır düzenli bakım yapıyorum ve burnum tamamen düzeldi hem o pul pul derilerden hem de gözeneklerdeki yağlardan kurtuldum siyah noktalarım da gitti :/

yüzümü kesinlikle sabun veya başka bir şey ile yıkamıyorum loreal hydrafresh dengeleyici yüz temizleme jeli kullanıyorum. çok alerjik bir cildim var, ilk yıkadığımda yanaklarım tahriş olup kıpkırmızı kalmıştı, ama 3 yıkamada alıştı hihoyyyt önce yüzümü sıcak veya ılık suyla ıslatıp masaj yaparak kullanıyorum sonra da daha soğuk su tutuyorum soğuk su cildi sıkılaştırıyor, gözenekler için daha iyi.
10 günde bir 2 haftada bir nivea nın peel off derinlemesine temizlik maskesini yapıyorum. yüzünüzden çektiğinizde siyah noktaları üzerinde görebiliyorsunuz

nemlendiricimi asla ihmal etmiyorum, happyderm kullanıyorum. haftada bir de yine niveanın arındırıcı peelingini yapıyorum iyice bastırarak çenemi, burun çevremi, alnımı masajla yıkıyorum.

açıkçası içlerinde hydrafreshin varlığı yadsınamaz, yüzümün gerginliğini hissedebiliyorum. burnum tamamen düzeldi.

Patates koy 15 dk falan beklet inan gözenekler tamamen sıkılaşıyor

evet canım bende kil kullanıyorum sürekli gül suyu ile karıp yüzüme uyguluyorum sonuç mükemmel...

ben burun kenarlarıma ve burnuma evde sir yapıyorum
hem burun üzerindeki tüyler gidiyo hemde siyah noktaları temizliyo çook memnunum

ya kil maskesi bana pek yararı olmadı arkadaşlar of.........senağlama

bana yardım eden yok mu?:çok üzgünüm:

yazılanları okumadım o yuzden yazıldı mı bılmıyorum ama turk kahvesı telvesı karbonat denedınız mı hıc. bende eskıden oluyordu bı kac kez yaptım sımdı olmuyor. senede bı ıkı kez yapıyorum yıne.

ben eskiden sıkıyordum hep siyah noktaları,burun kanatlarımın yanında çıkıyorlardı hep.şimdi roaccutane kullanıyorum ve siyah nokta namına hiç bir şey kalmadı. aynaya baktığımda burnumun üstündeki siyah noktaları gayet net bir şekilde görebiliyordum. şimdi sıkmaya çalışıyorum bişeyler çıkar mı diye ama hiç bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…