- 31 Mart 2008
- 916
- 14
canım burnumun yan kenarları normal cildimin renginde değil, sanki kılcal damarlar çıkmış gibi kırmızı hep. hani üşürsün gibi. burnum normal ama o kenarlar acıyo da genelde pek dokunamam. bi ara su içiyodum bol bol işe yaradı sanmıştım ama yaramadı. aloe veralı jel kullanmamı tavsiye etmişti bayaa önce bi tanıdığımız, yeni buldum seba medin varmış öle bi nemlendiricisi. kullandım ama pek de bir fark yok, kozmetiğe harcadığım paraya da çok acıyorum valla. var mıdır benim gibi olan? bi çare:1no2:
bana yardım eden yok mu?:çok üzgünüm:kızlar aslında şöyle benim burun çevremdeki yağ sorunum:
burnumun üstündeki gözeneklerin içinde yağ birikio,sıkınca baya yağ çıkıo,temizlemekle olmuo yüzeysel kalıo içinde çünkü napcam bilmiom bunun bi çözümü yok mu
? :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım burnumun yan kenarları normal cildimin renginde değil, sanki kılcal damarlar çıkmış gibi kırmızı hep. hani üşürsün gibi. burnum normal ama o kenarlar acıyo da genelde pek dokunamam. bi ara su içiyodum bol bol işe yaradı sanmıştım ama yaramadı. aloe veralı jel kullanmamı tavsiye etmişti bayaa önce bi tanıdığımız, yeni buldum seba medin varmış öle bi nemlendiricisi. kullandım ama pek de bir fark yok, kozmetiğe harcadığım paraya da çok acıyorum valla. var mıdır benim gibi olan? bi çare:1no2:
Patates koy 15 dk falan beklet inan gözenekler tamamen sıkılaşıyor
arkadaşlar ben 3 haftadır' kil maskesi 'uyguluyorum hafta da 1 kez duştan önce ..kuruyunca duşta ıslatıp yüz fırçasıyla temizliyorum mükemmel bişey siyah noktalardan ve lekelerden şikayet eden arkadaşlara bir zararıda yok ucuz bişey hemde aktarların neredeyse hepsinde vardır.. en az 4 hafta deneyin zaten ilk yapıştada fark edip bırakamıycaksınız...
Rendele ve yüzüne koy canım zaten bir süre sonra yapışıyorBenim sadece burnumda değil. yanaklarımdaki gözenekler de çok belirgin. Nasıl kullanıyorsun patatesi?
bana yardım eden yok mu?:çok üzgünüm: