burun amelıyatından sonra enfeksıyon bı bakın ????

adanaadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
arkadaslar ben 3. amelıyatımı revızyonumu 1 hafta önce oldum ama dun suratım tanınmaz halde şişti dudaklarım yanaklarım...meger enfeksıyon olusmus ...ve bugun bır kbb ya gıttım doktorum suan uzakta oldugu ıcın...kbb cı ıcten burnumu kestı ıltıhabı akıttı suan tekrar burnuma koca koca tamponları soktu ve takrar sarıp bantladı ıkı gun boyle kalıcak dedı...bugun cektıgım acıyı ıgnelerı hala unutamıyorum...5 gun sabah aksam serum yıcem antıbıyotıkle beraber...dikiş yerımden arkadan olusmus enfeksıyon....cektıgımemı yanim...bırde acaba bu durumda olupda yasması olupda bana bılgı veren olurmu????acaba bu işlemler burun seklımı degıstırırmı en son doktorum burnun guzeldı demıstı hakkattende actıgımda burnum cok guzeldı ama kısa surdu sevıncım ...suan koca bır burun ve suratlayım ne dıyyosunuz????

canım çok geçmiş olsun
gerçekten büyük acı vermiş olmalı
bende merak ettim neden enfeksiyon olmuşki?

ALLAH acıl şifa versın canım burnunun neresını kestı iz kalabılır revızyon ufak bır amelıyattır ama yanı bellı olmaz

canım bu anlattıgına yakın bır durum benım başıma geldı oncelıkle hangı dr amelıyat oldun onu yazar msıın? bende sana başıma gelenlerı anlatacagım

merhaba canım öncelıkle gecmıs olsun benım 2.revızyon amelıyatımda basıma geldı enfeksıyon ve ınanılmaz derecede sıstım kabus gıbı gunlerdı doktor benımkısını sırıngayla burnumun ıcınden ıgne sokup cektı anlatamam ogunlerımı Allah kımseye yasatmasın benım uzerınden 1,5 yıl gectı sımdı 3. revızyon olmak ıstıyorum ve doktor arastırmasındayım .senın doktorun kımdı cnm ve dıger ıkı aamelıyatındada boyle bı sorun olmusmuydu?
tekrar gecmıs olsun ve ıcını rahat tut burnunu guzel görmussen eger bı sorun olacagını sanmam cnm.

canım ben ıkı gundur uyumuyorum benımde şırıngayla cekıldı ....kesi burun içinden yapıldı...suan allahtan actırdım burnumu ve ıyı duruyor allaha sukur ınsallah saga yamulmaz doktorum serkan sayılkan ....ama kızlar doktor ıyı söyleyım bende noldu anlamadım

yok 3.amelıyattta basıma geldı ...kbb doktoru bana dedıkı revızyonlarda rısk artıyor dedı...allahtan hayırlısı...

cektıgım acı hala beynımdeeeeeee....alev sana noldu??????????*

Canımm ben amelıyat oldum burnumda guzel oldu ama ıkı delığin için kısmında şişilkler ve içersinde iltahap olustu ama hergun irin ve kan akıyordu dr gecer dedı antibiyotik tedavisi felan baya bır ugrastım ameliyatın üstünden birbuçuk ay geçti artık doktorum dedı gel bakalım tekrar aynı yerden burnum açıldı lokal anestezi ile iki kısmıda temizlendi tekrar dikildi içersinde doku yapıştırıcılar kalmış vucut onu kabul etmemiş ve enfeksiyon bu yüzden oluşmuş... derken çok şükür onuda atlattım ama bu esnada ağrı sancı olmadı, ama burnumun şekli bozuldu ve ucu çöktü o güzel görüntüde yok oldu(((((((((((((((((

çok gecmıs olsun canım...benım tampon alındı suan bır sekıl bozuklugu yok alllaha sukur...indikçe şiş nolur bakem

cok gecmıs olsun cok korkunc bısey bu tabı her amelıyatta enfeksıyon rıskı mutlaka var ama rısk olarak kalsın allah kımseye yasatmasın cok uzuldum

sagolun kızlar allah hepınızden razı olsun...ınanın hala dehşeti yaşıyorum ...boyle bır acı yok...suan elım yuregımde ılk bır ay şişlikler yuzde doksan ınınce yıne egılmesınden korkuom burnumun çektıklerımde yanıma kar kalacak....allah kımseye yasatmasın ...bu arada sütümde gitti bebegımıde emdıremıyorum artık

burun ameliyatları en önemli estetik ameliyatları bunu iyice konuşmak ve neler olacağını önceden iyice hekimle konuşmak gerekli diye düşünüyorum

Cok gecmis olsunnnn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…