burun amelıyatından sonra enfeksıyon bı bakın ????

cok gecmis olsun üzücü bir durum

Of ben yaşamadan mahvoldum :S çok geçmiş olsun ya.. tez zaman da iyileşirsiniz dilerim..

Canımmm çok gemiş olsuunn çok üzüldümmm burnunun şekli açıldığında öyle miydi yoksa sonradn mı o hale geldi

arkadaşlar burun ameliyatımın 4 günündeyim sag yanağımda sislik oluştu yutkunurkende yine sag tarafımda bir şişlik hissediyorumbilgisi olan varmı acaba antibiyotik vs vermedi dr bana

bilmiorum dün aradık dedik sag taraf sisti bi durummu var hayır siser yüz gayet normal bunlar dedi isterseniz acilden gidebilirsiniz ama bunlar cok normal siz bilirsiniz dedi öyle deyince üzerinde durmadım bende acilede gitmedim perşembeyi bekliorum tamponlar ve alçının çıkması için artık

Canım yuzun şişmesi çok normal sislikten gözü kapanan bile var

boğazımda grip olduğumda boğazlar şişer ya bunun gibi yutkunurken agrı hissediorum kulağıma vuran bir agrı sag yanağım şiş ve sag tampon feci kan toplamış halde hiç nefes yok sol taraf ona nazaran biraz daha nefes alabiliorum o taraftan tüm yasadıgım bu sizde eger normal diyorsanız abartmamalımıyım cok korkuorum enfeksiyon diye

Ameliyat sırasında entübe ediliyoruz yani bogazimizdan tüp yollanır akciğerlere ameliyat sonrası boğaz agrisi sık görülen birşeydir burnunda tampon olduğuiçin yutkunurken kulaklarının tıkanması da normal .. benimde ilk 4 gün tamamen kapalıydı hiç nefes alamadım ama içiniz rahat etmeyecekse yinede gidin tedbiri elden bırakmayın

ok özgecim gitmeme gerek yok o zaman perşembeyi bekliycem artık tamponların çıkması için umarım o saatten sonra iyi olurum artık

ok özgecim gitmeme gerek yok o zaman perşembeyi bekliycem artık tamponların çıkması için umarım o saatten sonra iyi olurum artık
Çok rahatsız ediyorsa gidin tedbiri elden bırakmamak lazım, bazen kullanılan malzemeleri vücut kabul etmiyormuş

yok epey rahatladım perşembeye bişi kalmadı inş cıkıcak ve çıktıktan sonra nasıl durucak onu merak ediyorum siz özeldemi olmuştunuz ameliyatnızı

yok epey rahatladım perşembeye bişi kalmadı inş cıkıcak ve çıktıktan sonra nasıl durucak onu merak ediyorum siz özeldemi olmuştunuz ameliyatnızı
Hayır canım devlet hastahanesi samsun ısmail kucuker benimde yarin alçım çıkıyor bakalım nasıl olacak:) ama 5.6. Günde insan çok rahatlıyor

bende bursa devlette oldum allah şifa verin sizede umarım sonuç hem sağlık hem görsel acıdan güzel olur suan sanırım aynı anları yasıyoruz tampon ve alçı cıktıgında benide bilgilendirirmisin can yakıyormu acaba tampon sanırım bizim burun içi tamponlar silikonmuş cok can yakmaz diye okumustum

Benim doktorum tampon kullanmamis canim cok sevindim onu öğrenince:) evet ama canım slikon can yakmıyormuş iki arkadaşımda olmuştu öyle demişlerdi burada da öyle dediler. Tampon çıkınca sen çok rahatlayacaksin

umarım dediğin gibi olur nefes alamamak cok zormuş ama size niçin tampon konmamış acaba ilginç geldi genelde koyuluyormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…