- Konu Sahibi adanaadana
bilgisi olan arkadaşlar ameliyatla ilgili bildiklerini paylaşabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ben 3. amelıyatımı revızyonumu 1 hafta önce oldum ama dun suratım tanınmaz halde şişti dudaklarım yanaklarım...meger enfeksıyon olusmus ...ve bugun bır kbb ya gıttım doktorum suan uzakta oldugu ıcın...kbb cı ıcten burnumu kestı ıltıhabı akıttı suan tekrar burnuma koca koca tamponları soktu ve takrar sarıp bantladı ıkı gun boyle kalıcak dedı...bugun cektıgım acıyı ıgnelerı hala unutamıyorum...5 gun sabah aksam serum yıcem antıbıyotıkle beraber...dikiş yerımden arkadan olusmus enfeksıyon....cektıgımemı yanim...bırde acaba bu durumda olupda yasması olupda bana bılgı veren olurmu????acaba bu işlemler burun seklımı degıstırırmı en son doktorum burnun guzeldı demıstı hakkattende actıgımda burnum cok guzeldı ama kısa surdu sevıncım ...suan koca bır burun ve suratlayım ne dıyyosunuz????
arkadaslar ben 3. amelıyatımı revızyonumu 1 hafta önce oldum ama dun suratım tanınmaz halde şişti dudaklarım yanaklarım...meger enfeksıyon olusmus ...ve bugun bır kbb ya gıttım doktorum suan uzakta oldugu ıcın...kbb cı ıcten burnumu kestı ıltıhabı akıttı suan tekrar burnuma koca koca tamponları soktu ve takrar sarıp bantladı ıkı gun boyle kalıcak dedı...bugun cektıgım acıyı ıgnelerı hala unutamıyorum...5 gun sabah aksam serum yıcem antıbıyotıkle beraber...dikiş yerımden arkadan olusmus enfeksıyon....cektıgımemı yanim...bırde acaba bu durumda olupda yasması olupda bana bılgı veren olurmu????acaba bu işlemler burun seklımı degıstırırmı en son doktorum burnun guzeldı demıstı hakkattende actıgımda burnum cok guzeldı ama kısa surdu sevıncım ...suan koca bır burun ve suratlayım ne dıyyosunuz????
Neden antibiyotik vermedi ?arkadaşlar burun ameliyatımın 4 günündeyim sag yanağımda sislik oluştu yutkunurkende yine sag tarafımda bir şişlik hissediyorumbilgisi olan varmı acaba antibiyotik vs vermedi dr bana
Canım yuzun şişmesi çok normal sislikten gözü kapanan bile varbilmiorum dün aradık dedik sag taraf sisti bi durummu var hayır siser yüz gayet normal bunlar dedi isterseniz acilden gidebilirsiniz ama bunlar cok normal siz bilirsiniz dedi öyle deyince üzerinde durmadım bende acilede gitmedim perşembeyi bekliorum tamponlar ve alçının çıkması için artık
Ameliyat sırasında entübe ediliyoruz yani bogazimizdan tüp yollanır akciğerlere ameliyat sonrası boğaz agrisi sık görülen birşeydir burnunda tampon olduğuiçin yutkunurken kulaklarının tıkanması da normal .. benimde ilk 4 gün tamamen kapalıydı hiç nefes alamadım ama içiniz rahat etmeyecekse yinede gidin tedbiri elden bırakmayınboğazımda grip olduğumda boğazlar şişer ya bunun gibi yutkunurken agrı hissediorum kulağıma vuran bir agrı sag yanağım şiş ve sag tampon feci kan toplamış halde hiç nefes yok sol taraf ona nazaran biraz daha nefes alabiliorum o taraftan tüm yasadıgım bu sizde eger normal diyorsanız abartmamalımıyım cok korkuorum enfeksiyon diye
Çok rahatsız ediyorsa gidin tedbiri elden bırakmamak lazım, bazen kullanılan malzemeleri vücut kabul etmiyormuşok özgecim gitmeme gerek yok o zaman perşembeyi bekliycem artık tamponların çıkması için umarım o saatten sonra iyi olurum artık
Hayır canım devlet hastahanesi samsun ısmail kucuker benimde yarin alçım çıkıyor bakalım nasıl olacak:) ama 5.6. Günde insan çok rahatlıyoryok epey rahatladım perşembeye bişi kalmadı inş cıkıcak ve çıktıktan sonra nasıl durucak onu merak ediyorum siz özeldemi olmuştunuz ameliyatnızı
Benim doktorum tampon kullanmamis canim cok sevindim onu öğrenince:) evet ama canım slikon can yakmıyormuş iki arkadaşımda olmuştu öyle demişlerdi burada da öyle dediler. Tampon çıkınca sen çok rahatlayacaksinbende bursa devlette oldum allah şifa verin sizede umarım sonuç hem sağlık hem görsel acıdan güzel olur suan sanırım aynı anları yasıyoruz tampon ve alçı cıktıgında benide bilgilendirirmisin can yakıyormu acaba tampon sanırım bizim burun içi tamponlar silikonmuş cok can yakmaz diye okumustum