Benim de ameliyattan sonra çıkıntı oluştu. İkıncı revizyon oldum. Ama revizyonda kısa sürdü. Anastezi altında .Merhaba kızlar, burun ameliyatı olalı 6 ay oldu. Başlarda burun sırtım dümdüzdü. Bu süreçte burnumun sağ tarafında hafif bir çıkıntı oluştu. Doktorum da 3. Ay kontrolümde bahsettiğim yerde eline bir şeyler geldiğini ve çıkabileceğini, hazırlıklı olmamı, masaj yapmamı söyledi. 4.aydan itibaren bu çıkıntı belirginleşti. İnsanlar baktığında fark etmiyor tabi ki ancak ben fotoğraflarla takip ettiğim için o çıkıntının farkındayım.
6.ay kontrolüne gideceğim yakın zamanda.
Bu çıkıntı için nasıl bir işlem uygulanıyor normalde ? Törpü, dolgu falan mı ? Törpüleme can yakan bir işlem mi ? İyileşme durumu ilk ameliyatla aynı mı ? Yaptıran, memnun kalan, kalmayan var mı ?
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Nasıl bir süreçti. Morluk agrı oldu mu? Tekrardan alçı tampon kondu mu? Ben de aynı dertten muzdaribimBenim de ameliyattan sonra çıkıntı oluştu. İkıncı revizyon oldum. Ama revizyonda kısa sürdü. Anastezi altında .
Alçı kondu. Alçıyı kendim çıkardım hatta. Morluk oluşmadı bu sefer. Ama bor hafta alçı durdu. Kötü yanı benim yine istediğim gibi olmadı.Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Nasıl bir süreçti. Morluk agrı oldu mu? Tekrardan alçı tampon kondu mu? Ben de aynı dertten muzdaribim
Neden istediğiniz gibi olmadıAlçı kondu. Alçıyı kendim çıkardım hatta. Morluk oluşmadı bu sefer. Ama bor hafta alçı durdu. Kötü yanı benim yine istediğim gibi olmadı.
Yani revizyondan önceki bile daha iyiydi bu sefer Boyle çıkıntı değilde burun ucucna doğru bombeli gibi oldugerçi kötü durmuyor o yuzden revizyon istemedim üçincüyü. Ama bir kere de onun yerine botox yaptı doktorum.Neden istediğiniz gibi olmadı
Böyle yorumlar okudukça korkuyor insan ikinci kez ameliyata. Foto atar msnzYani revizyondan önceki bile daha iyiydi bu sefer Boyle çıkıntı değilde burun ucucna doğru bombeli gibi oldugerçi kötü durmuyor o yuzden revizyon istemedim üçincüyü. Ama bir kere de onun yerine botox yaptı doktorum.
Özelden atıcam şimdi. Belki sizin öyle olmaz. Çok dikkat edin ve doktorunuzdan güvence alın. Benim en büyük hatam doktoruma çok güvendim.Böyle yorumlar okudukça korkuyor insan ikinci kez ameliyata. Foto atar msnz
Ödem olma ihtimali yüksek, çok yeni ameliyatınız. En kötü iki ay kadar sabretmelisiniz. Sorun varsa o zaman netleşiyor.Merhaba arkadaşlar. Bende 11 gün önce ameliyat oldum. Benimde elime burnun üst tarafında minik şişlik geliyor. Hafif bastırınca gidiyor gibikafama taktım bu ne olaki
Görüntü de sıkıntı varsa geçmiyorYa ne bileyim burdaki yorumları okumasam sıkıntı etmeyeceğim ama yok geçmez tarzında yorumlar görünce takıldı kafama. Yoksa şeklinden memnunum. Kemer ve eğrilik gitti burnumdan. Sis olmasına rağmen memnunum.tesekkur ederim bu arada yorumunuz icin
Görüntüde herhangi bir sıkıntı yok şimdilik. 12 ghn oldu ameliyat olali.Pirinç tanesi kadar şişlik. Ne olduğunu merak ettim .Görüntü de sıkıntı varsa geçmiyor
Yani revizyondan önceki bile daha iyiydi bu sefer Boyle çıkıntı değilde burun ucucna doğru bombeli gibi oldugerçi kötü durmuyor o yuzden revizyon istemedim üçincüyü. Ama bir kere de onun yerine botox yaptı doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?