- 12 Kasım 2022
- 73
- 19
- 18
- Konu Sahibi rosemoonnn
-
Evet o ağırlığını hissediyorum resmen taş oturmuş gibi yüzümün ortasınaBu burun şuan çok şiş ve hiç bişey belli değil.indiğinde çok değişiyor güzelleşir daha merak etme
İnsan aynaya bakmadan duramaz ki 1 ay ya nasıl duracak. Ben her gün aynaya bakmadan duramıyorum artık takıntı gibi oldu.Merhaba canım. Daha dudaklarını dahi oynayamıyorum, baya sis demektir ve sert. 6 haftaya kadar sürer. Küçülür odemler gittikçe, merak etme sen. Benim de şisdi sinra düzeldi. Ki bana doktor demişti en az 1 ay aynaya bakma ahaha ve inan doğru çözüm.
Öyle oluor ben ilk atel çıktığında resim çekeyim dedim doktor resmen çekmemi istemedi sonrasında nedenini anladım çekilen resmî görünceEvet o ağırlığını hissediyorum resmen taş oturmuş gibi yüzümün ortasına
Bir nevi haklılar aslında. Çünkü resimdeki halini görünce moralin bozuluyor, kafaya takabiliyorsun. 1 resim cekeyim derken resim çekme sayın 100 binlere ulaşıyor.Öyle oluor ben ilk atel çıktığında resim çekeyim dedim doktor resmen çekmemi istemedi sonrasında nedenini anladım çekilen resmî görünceNeyseki sonra düzeliyor
Burnu beğenmeyip her gün doktoru darlama ihtimalin de olduğundan adamlar baştan bu değişecek diyor zatenBir nevi haklılar aslında. Çünkü resimdeki halini görünce moralin bozuluyor, kafaya takabiliyorsun. 1 resim cekeyim derken resim çekme sayın 100 binlere ulaşıyor.bir de kamera senin burnunu olduğundan daha büyük gösteriyor. Hele Iphone kamerası aman Allahımm
Almayayım başıma belayııııBurnu beğenmeyip her gün doktoru darlama ihtimalin de olduğundan adamlar baştan bu değişecek diyor zaten
Çok sevindim.Öyle kalmayacak merak etme. Benim ilk başta burnum o kadar şişti ki, bir de kalkık (hala kalkık), kendimi shrek'e benzetmiştim, depresyona girmiştim ama zamanla çok küçüldü burnum
Evet 1 aya doğru çok azalıyormuş.Merhaba 21.gündeyim, şişliklerim azalıyor git gide. Sizinde öyle olur 11.gün erken şu an için. Burun deliklerini göstermeyecek şekilde kaldırma demeniz çok iyi olmuş. Keşke bende öyle deseymişim.
7. aydayım. Ben de aynen sizin dediğiniz gibi, hatta üstüne basa basa kalkık istemiyorum demiştim ama burnum epey kalkık olduÇok sevindim.
Kaçıncı ayınız? Benim burnumun ucu normalde çok düşüktü. Kaldırıldı ama öyle çok kalkmadı haliyle. Ben doktoruma burun deliklerim gözükmeyecek şekilde kalkık istiyorum dedim. Gercekten öyle yaptı ama burnumun ucu kalkık değil. Doğal bir görüntü var. Ben ileride ucunun düşmesinden korkuyorum. Umarım o haliyle kalır.
Ben de doktora aynısını söyledim şu an burnum düşükÇok sevindim.
Kaçıncı ayınız? Benim burnumun ucu normalde çok düşüktü. Kaldırıldı ama öyle çok kalkmadı haliyle. Ben doktoruma burun deliklerim gözükmeyecek şekilde kalkık istiyorum dedim. Gercekten öyle yaptı ama burnumun ucu kalkık değil. Doğal bir görüntü var. Ben ileride ucunun düşmesinden korkuyorum. Umarım o haliyle kalır.
Sadece septoplasti yapılıp burun tamamen aynı bırakılınca burun ucu düşüyor eskisine göre. Eskisinden düşük olmasın diye yapmış olabilirMerhaba ben de persmebe günü septoplasti oldum. Doktora ısrarla burnumu kaldırmayın dedim ama kaldırmış moralim o kadar bozuk ki insan içine çıkmak istemiyorum evet çok yeni diyeceksiniz daha ama aşırı kaldırmış burnum çok dik duruyor. İnecek dedi de sanmıyorum o kadar ineceğini hayır ısrarla söyledim kaldırmayın diye anlamıyorum kaldırın desem ne yapacaktı acaba
Burun sırtım küçülmüş yani kısalmış bayaSadece septoplasti yapılıp burun tamamen aynı bırakılınca burun ucu düşüyor eskisine göre. Eskisinden düşük olmasın diye yapmış olabilir
Bende ameliyat oldum. İlk iki hafta dediğiniz gibi benimde burnum şişik ve kocamandı hafif hafif masaj yapın burnunuza bunlar kesinlikle geçiyor içiniz rahat olsun. Bende çok korkuyodum ama sadece sabır gerekiyormuş. Benim 2. Ayım bende hâlâ üst dudağımı rahat hareket ettiremiyorum, bu burun içi ve ucu ödemden kaynaklı. Burun içi ödemi ve burun ucu ödemi 4. Ayda geçmeye başlıyor bunlar sizi Korkutmasın. Benim sağ burun kanatım yukardaydı içi falan görünüyodu öyle kalacak sandım meğer ödemdenmiş. Ödem çözülmeye başlayınca indi ve normal halini aldı tabi bu bir buçuk ayda anca oturdu. Endişelenmeyin geçeceğinden emin olunArkadaşlar iyi aksamlar. Nasılsınız?
Sizlerle paylaşmak istediğim aynı zamanda da sormak istediğim bir kaç soru var.
Benim burnum her gün neredeyse farklı bir hal alıyor. Bir gün çok küçük bir gün kocaman. Bir gün ödemlerim daha fazla, diğer gün ödemlerim daha az. Yani bu şekilde ilerliyor süreç.Burnumu bir gün beğeniyorsam diğer gün beğenmiyorum.
11.günümdeyim ve inanın bugün şişliklerim had safaya ulaştı. Burnumdaki o ağırlığı o ödemi ilk defa bu kadar net hissediyorum ve burun kanatlarım aşırı derece genişledi.
Bu süreci yaşayanlar benimle paylaşabilir mi? Düzelecek bir şey diye umuyorum. Bazen öyle geniş ve şişik kalacak diye o kadar korkuyorum ki..
Bu arada üst dudağımı henüz tam olarak oynatamıyorum ve gülemiyorum. Başımı önüme eğince de hala başım dönüyor. O kadar gün geçti ama bunların olması normaldir umarım? Cevaplarsanız cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?