• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Ameliyatında 11.Günüm. (Resimli)

Bende ameliyat oldum. İlk iki hafta dediğiniz gibi benimde burnum şişik ve kocamandı hafif hafif masaj yapın burnunuza bunlar kesinlikle geçiyor içiniz rahat olsun. Bende çok korkuyodum ama sadece sabır gerekiyormuş. Benim 2. Ayım bende hâlâ üst dudağımı rahat hareket ettiremiyorum, bu burun içi ve ucu ödemden kaynaklı. Burun içi ödemi ve burun ucu ödemi 4. Ayda geçmeye başlıyor bunlar sizi Korkutmasın. Benim sağ burun kanatım yukardaydı içi falan görünüyodu öyle kalacak sandım meğer ödemdenmiş. Ödem çözülmeye başlayınca indi ve normal halini aldı tabi bu bir buçuk ayda anca oturdu. Endişelenmeyin geçeceğinden emin olun ☺️
Merhaba teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. 🙏🏻 😌Fakat benim 1.ayım doldu ama burnum hala eğri büyük ve geniş duruyor. Hicbir ilerleme olmadı sanki. İnşallah ilerleyen zamanlarda toparlar.🙏🏻
Bu arada burnunuzun dışını nasıl, ne ile temizliyorsunuz? Ben ellemeye korktuğum sadece suyla yıkadım şu 1.aya kadar ama burnum hep katman katman oldu.

Merhaba teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız. 🙏🏻 😌Fakat benim 1.ayım doldu ama burnum hala eğri büyük ve geniş duruyor. Hicbir ilerleme olmadı sanki. İnşallah ilerleyen zamanlarda toparlar.🙏🏻
Bu arada burnunuzun dışını nasıl, ne ile temizliyorsunuz? Ben ellemeye korktuğum sadece suyla yıkadım şu 1.aya kadar ama burnum hep katman katman oldu.
Burnunuzu ıslak mendille hafif hafif silin. Aksi halde tamponlardan dolayı oluşan yağlanma siyah notka yapar. Ayrıca bu yağlanma da uzun sürüyor. Doktorunuzun verdiği kremleri hafifçe sürün faydasını görürsünüz

Burnunuzu ıslak mendille hafif hafif silin. Aksi halde tamponlardan dolayı oluşan yağlanma siyah notka yapar. Ayrıca bu yağlanma da uzun sürüyor. Doktorunuzun verdiği kremleri hafifçe sürün faydasını görürsünüz
Ben bi ara dokunmaya korktuğum için silmedim , sadece duşa girince işte sık sık giriyorum zaten başımdan aşağıya tutunca ıslanıyor ama burnum bildiğin katman katman yağ olmuş. Sabunla yıkadım ama burnum soyuldu hep. 🤦🏻‍♀️ Katman olmuş artık. Şimdi su ile yıkıyorum dokunarak, hafif hafif bastırmadan.
Bu arada güzel bir haberim var burnumdaki eğrilik büyük oranda azaldı. Ödemlerim gitti biraz , azaldıkça da eğrilikte gidiyor..🙋🏻‍♀️☺️

Doktorum hiçbir krem vermedi bu arada , sadece deniz suyu spreyi kullanıyorum

Doktorum hiçbir krem vermedi bu arada , sadece deniz suyu spreyi kullanıyorum
Morluk ve gözaltı kararmalarının geçmesi için, ödem azaltmak için, burun dikişlerinizin çabuk geçmesi için kremler vermesi gerekiyordu. bana verdi ve gerçekten çok etkili oldu. Sanırım her doktor farklı tedavi uyguluyor bilemedim.

Morluk ve gözaltı kararmalarının geçmesi için, ödem azaltmak için, burun dikişlerinizin çabuk geçmesi için kremler vermesi gerekiyordu. bana verdi ve gerçekten çok etkili oldu. Sanırım her doktor farklı tedavi uyguluyor bilemedim.
Evet dediğin gibi her doktor farklı tedavi uyguluyor sanırım. Bana bol bol yürüyüş yap, bol bol su iç, buz kompresini sürekli uygula demişti sadece. Onun dışında bir şey demedi. O yüzden benim morluk ve gözaltı kararmalarım olmadı, 1 haftada geçti hepsi. Burun dikişleri içinde herhangi bir şey dememişti. Sprey kullanıyorum sadece

11 güne azalması lazım ama şişlik 3 ay sürüyor burunda yüzde ise 1 ay

Arkadaşlar masaj demişsiniz ama her buruna aynı masaj yapılmaz. Doktorunuz hangi bölgeye ve şekilde önerdiyse masajı o şekilde yapmalısınız.

11 güne azalması lazım ama şişlik 3 ay sürüyor burunda yüzde ise 1 ay
Evet benim cok şükür morluk ve kararma olmadı çok, 1 haftada atlattım. 1.ayda da dediğin gibi yüzümde şişliklerim kalmadı. Sadece ağız çevrem şiş, üst dudağımı oynatamıyorum hala gülemiyorum.😅

Back
X