- 30 Kasım 2016
- 93
- 31
- 33
-
- Konu Sahibi Kumru sultan
En doğrusunu yapmışsınız şimdiden hayırlı olsun :) :)Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahisinden sıra aldım devletten. Doğru bir şey yaptım inşallah
Çok teşekkür ederim hayırlı olur inşallah yardimlariniz içinde ayrıca teşekkür ederimEn doğrusunu yapmışsınız şimdiden hayırlı olsun :) :)
tim hemşireyi. (Kardeşim gerçekten uyandığımı böyle anlamış. Hemen asiliğinle kendini belli ettin diyor. Nükte ediyor sanırım.)
Odama geldim. Gözlerimde buz var,burnum kapalı,ağzımdan nefes alıyorum dudaklarım kavruluyor, suuuu suuu diye inliyorum. Narkozdan sonra dört saat bi şey içmek yasak. Ulan bide a
Eki Görüntüle 1921869
Ameliyattan sonra 4.ay.
Size de geçmiş olsun:) tam oturunca böyle cuk diye çok doğal duruyor sanki hiç estetik yapılmamış gibi hissediyorsunuz :) :)geçmiş olsun çok güzel olmuş ben de yeni yaptırdım baya mutluyum :) umarım tam oturunca da devam ederim beğenmeye :)
Şanslıymışsın benim yamuk oldu 2 ay oldu umarım düzelir her gün masaj yapıyorum keşke herkes gibi düzgün burnum olsaydı zaten her işim yamuktur buda düzgün gitseydi şaşırırdımTeşekkür ederim:) Haydarpaşa Numune Hastanesinde Ozan Aslan yaptı ameliyatımı.
Ozan beyemi oldunuz?Sen
Şanslıymışsın benim yamuk oldu 2 ay oldu umarım düzelir her gün masaj yapıyorum keşke herkes gibi düzgün burnum olsaydı zaten her işim yamuktur buda düzgün gitseydi şaşırırdım
HayırOzan beyemi oldunuz?