Burun ameliyatına girmis arkadaslar bakabilir mi lütfen

ihave0thingstolose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
75
-18
24
Merhaba benim burun ameliyatım var ve cok korkuyorum ameliyattan korkmuyorum narkoz yani genel anesteziden korkuyorum öleceğimi hissediyorum cunku kalbim de az da olsa ritim bozukluğu var siz nası aştınız bu korkuyu? ya uyanamazsam hiç? ya kaldıramazsam o anesteziyi? ;( cok korkuyorum lütfen bir seyler yazar mısınız kalbim cok hızlı çarpıyo gün yaklastıkca..

Merhaba benim burun ameliyatım var ve cok korkuyorum ameliyattan korkmuyorum narkoz yani genel anesteziden korkuyorum öleceğimi hissediyorum cunku kalbim de az da olsa ritim bozukluğu var siz nası aştınız bu korkuyu? ya uyanamazsam hiç? ya kaldıramazsam o anesteziyi? ;( cok korkuyorum lütfen bir seyler yazar mısınız kalbim cok hızlı çarpıyo gün yaklastıkca..
Ayni korku bendede vardi anestezi doktoruma sormustum kalkabilirmiyim diyem korkacak birsey olmadigini soylemisti daha yaptigim anesteziden kalkamayan olmadi demisti.hatta ameliyat masasinda ne olur uyanmak istiyorum iki cocugum var demistim :) gulmuslerdi. Inan isin en kolay kismi orasi. Uyuyorsun sanki 5 dk sonra uyanmissin gibi oluyor. Ben rüya gorurmuyum acaba diyordum hatta .o bile olmadi. Hic korkma.bendede surekli carpinti vs olur ama doktorlar ona gore bakiyorlar zaten test ekg vs yapiliyor sorular soruluyor korkacak bisey olsa almazlar ameliyata

Ayni korku bendede vardi anestezi doktoruma sormustum kalkabilirmiyim diyem korkacak birsey olmadigini soylemisti daha yaptigim anesteziden kalkamayan olmadi demisti.hatta ameliyat masasinda ne olur uyanmak istiyorum iki cocugum var demistim :) gulmuslerdi. Inan isin en kolay kismi orasi. Uyuyorsun sanki 5 dk sonra uyanmissin gibi oluyor. Ben rüya gorurmuyum acaba diyordum hatta .o bile olmadi. Hic korkma.bendede surekli carpinti vs olur ama doktorlar ona gore bakiyorlar zaten test ekg vs yapiliyor sorular soruluyor korkacak bisey olsa almazlar ameliyata
ayy🥺🥺 sende de carpıntı mı vardı ve ona rağmen bisi olmamıss asırı rahatladım suan Allah razi olsunn🤲🏻🥺💛

Benim için çok keyifli bir deneyimdi sonrasını düşünerek umutla girdim ameliyathaneye 4 gün oldu sonrasını bilmem ama o kısım güzeldi benim için olumlu düşün bişey olmaz allahın izniyle

Merhaba bir an acaba bu yorumu ben mi yaptım diye düsündüm :) aynı sorularınızı düşünüyordum. Hem sporcu kalbim vardı hem ritim bozukluğum hem de bazen çarpıntım oluyordu. Anestesiziyi düşündüğüm kadar burnumun nasıl olacağını düşünmemiştim. Tüm tesleriniz yapılıyor zaten hastanede korkmanıza gerek yok. Ben ameliyattan 1 hafta öncesi korktuğumdan röntgen vs de çektirmiştim herşeyim temiz çıktı anestezici ile görüşüyorsunuz o da ekg istiyor. Bunları düşünmek yerine yeni burnunuzun nasıl olacağını düşünün derim ben de keşke öyle yapsaydım diyorum geçmiş olsun şimdiden.

X