Merhaba, ben de bugün Ahmet İslam’a muayene oldum. Ön bilgi vermek için yazmak istedim. Muayene veya görüşme olarak iki seçenek sunuyorlar, görüşme ücretsiz, muayene ise fotoğraf çekimi, burun içi kontrolleri ve ameliyat olursanız şayet burnunuzun çizimi vs uzun uzun detaylı bir muayene. Ben kendisine ameliyat kararı vererek gittiğim için detaylıyı tercih ettim. Görüşme (detaysız olan) ücretsiz. Muayene ise 1000 tl ücretli ve ameliyat ücretinden bu tutar düşülüyor. Benim 2. Ameliyatım olacak yani revizyon. Burun içim kontrol edildi ve yeterli kıkırdak olmadığına karar verildi ve kulak veya kaburgadan yüksek ihtimalle kaburgadan kıkırdak alınacak. Revizyonda fiyat 90-100 bin tl. Eğer kaburga veya kulaktan kıkırdak gerekiyor ise 100 bin gerekmiyor ise 90 bin fiyat veriyor. Sizi uzun uzun dinliyor tüm sorularınızı sormanızı bekliyor hatta kendisi başka sorunuz var mı diye tekrar tekrar soruyor. Beklentilerinizi şikayetlerinizi uzun uzun dinliyor. En son da burnunuzun şeklini çiziyor gösteriyor.
Benim şikayetim burun kanatlarımın içe çökmesi sebebiyle nefes alamamamdı. Ancak içine bakınca eğrilik fark etti. Bu zaten bende ameliyat öncesi de olan bir şeydi çünkü yüzümde asimetri var maalesef ki. Asimetrik yüzlerde hangi doktor yaparsa yapsın eğrilik tekrarlama olasılığı çok yüksek.
Ahmet bey eğer ki ameliyat sonrası bir sorun olursa ameliyatı tekrar kendisinin yapacağını ve hastane masrafı dışında bir masraf almayacağını belirtti.
Malum nisan ayındayız ve fiyatlar genellikle haziran temmuz gibi zamlanıyor. Ben 27 mayısa aldım ameliyat tarihimi. Kararlı olanlar durumu uygun olanlar her kime olacaksa en kritik aylardayız bilmesini isterim zam anlamında.
Ahmet bey çizdiği burnu gösterdiğinde şunu söyledim “ameliyat sonrası zaten biraz düşüyor biraz daha kalkık mı yapsak” o da bana bu çizdiğim senin düşmüş yani ameliyattan 1 yıl sonraki burnunun alacağı şekil. Benim burun ucum daha önce biraz indiği için ben biraz takık durumdayım burun düşmesine. O nedenle 2 seçenekli bir burun çizdik biri daha kalkık biri bi tık daha inik. Ahmet beye ameliyat olan varsa bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim. Çok düşüyor mu yoksa daha inik olan seçeneği mi yaptırsam bilemedim. Ameliyat günü söylersin ona göre yaparım dedi. Sorularınız olursa yine buralardayım