Burun ameliyatım Doc Dr Ahmet İslam

Bir de kızlar reglimin son günlerine denk geliyor, sordum bi sakıncası yokmuş aklınızda bulunsun sizinde

Merhaba kızlar, durum güncellemesi yapıyorum. Dün sabah 08.30 da ameliyata girdim. 13 gibi çıktım. Morluklarım ve şişliklerim akşama doğru artmaya başladı. Şu an ise efsane şiş yüzüm, gözlerim... İnanamazsınız yani... Bu şişlikler ne zmn inmeye başlar tahminen?

Merhaba kızlar, durum güncellemesi yapıyorum. Dün sabah 08.30 da ameliyata girdim. 13 gibi çıktım. Morluklarım ve şişliklerim akşama doğru artmaya başladı. Şu an ise efsane şiş yüzüm, gözlerim... İnanamazsınız yani... Bu şişlikler ne zmn inmeye başlar tahminen?
Çok geçmiş olsun, inşallah atel ve tampon çıkınca istediğiniz sonucu elde etmiş olursunuz. Bildiğim kadarıyla morarma ve şişmeler normal, özellikle de 2 ve 3. günlerde morluk ve şişlikler artıp, sonrasında iniyor

Kızlar selammmmm durum güncellemesi yapıyorum. Bu gün tamponlarım çıktı ve ben galiba hayatımda ilk kez nefes aldım. Kıyaslayınca önceden yüzde otuz nefes alıyormuşum ben. Şişliklerim de gözlerimden yanaklarıma doğru indi, bir kaç güne tamamen inmesini öngörüyoruz. Ahmet Bey burnumun şişlikleri içinse en erken 3 ay zaman vermek gerektiğini söyledi. Burnum şu an çok şiş.. Atel çıkınca fotoğrafta atarım ama nefes problemim çözüldüğü için daha pozitif bakıyorum 🤗

Kızlar bu gün atel kendiliğinden çıktı. Doktoruma sordum sorun olmadığını söyledi. Kontrolüm çarşamba günüydü yarına alındı sadece. Şu an burnum çok şiş ödemli ama yine de sevdim sanki 🥰 ameliyat olacaklara kolaylıklar diliyorum

Kızlar bu gün atel kendiliğinden çıktı. Doktoruma sordum sorun olmadığını söyledi. Kontrolüm çarşamba günüydü yarına alındı sadece. Şu an burnum çok şiş ödemli ama yine de sevdim sanki 🥰 ameliyat olacaklara kolaylıklar diliyorum
Geçmiş olsun. Size hangi bölgeden aldığı kıkırdağı kullandı acaba doktor bey? Ben de kendisiyle görüştüm bir kaç gün önce fakat randevum geç saatte olduğu için ameliyat olmuş bir hastasıyla karşılaşamadım. İletişimi, ilgi alakası güzeldi fakat bana ilk ameliyat için bile kıkırdak kullanıp burnumu uzatmayı düşündüğünü söylemesi kafamı karıştırdı. Ameliyat süreciniz nasıl geçti?

Geçmiş olsun. Size hangi bölgeden aldığı kıkırdağı kullandı acaba doktor bey? Ben de kendisiyle görüştüm bir kaç gün önce fakat randevum geç saatte olduğu için ameliyat olmuş bir hastasıyla karşılaşamadım. İletişimi, ilgi alakası güzeldi fakat bana ilk ameliyat için bile kıkırdak kullanıp burnumu uzatmayı düşündüğünü söylemesi kafamı karıştırdı. Ameliyat süreciniz nasıl geçti?
Bende kıkırdak almaya gerek olmadığını söyledi. Süreç zordu ağrılarım fln da oldu ama sonuç güzel olacağa benziyor. Atel çıkmış bu çok şiş haliyle bile beğendim 🙏🏼

Bende kıkırdak almaya gerek olmadığını söyledi. Süreç zordu ağrılarım fln da oldu ama sonuç güzel olacağa benziyor. Atel çıkmış bu çok şiş haliyle bile beğendim 🙏🏼
Ne güzel, sevindim sizin adınıza, bu süreçte pozitif olmak önemli 😊 inşallah ben de memnun kalırım, büyük ihtimalle ben de kendisine ameliyat olacağım, daha iyi bir doktor bulamadım ☺️

Bende kendisini seçtiğm için mutluyum, ama süreçte pozitif kalmak çok önemli gerçekten çünkü 2. Gün Allah ım ben nr yaptım kendime diyebilirsiniz şişliğinze bakarak :) 10 güne tamamen geçicek yüzdeki şişler hep hatırlayın

Bende kendisini seçtiğm için mutluyum, ama süreçte pozitif kalmak çok önemli gerçekten çünkü 2. Gün Allah ım ben nr yaptım kendime diyebilirsiniz şişliğinze bakarak :) 10 güne tamamen geçicek yüzdeki şişler hep hatırlayın
Evet kesinlikle başta zor olacak ama sonuç güzel olsun ağrısına razıyım 😊

ben de kendisine olmayı düşünüyorum fotoğraf atma şansınız var mı acaba?🥺

Selam arkadaşlar, çarşamba günü saat 08.00 de Ahmet Beye revizyon ameliyatım var çok heyecanlıyım. Ancak bir yakınım burun ameliyatını estetik doktorunun yapması gerektiğini, eşinin kbb doktoruna ameliyat olduğu için çok pişman olduğunu söylrdi. Benim nefes problemimde var, bi tık karıştı kafam. Ne öneriyorsunuz, sizlere bir danışayım dedm. Ahmet Hocayla ilgili ameliyat olanlar var mı aranızda ya da bu durumla ilgili fikir beyan edecek??
Geçmiş olsun, siz ameliyyat oldunuzmu

X