- 3 Ekim 2017
- 9
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi Mervebudak
Doc Dr Avni Tolga Eryılmaz Ankara da burun estetiği olacak kişilere önereceğim tek kişidir kendisi . Yakın zaman da ameliyat oldum hatta bir ay bile olmadı sorusu olan varsa cevaplaya bilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz anlatırmısınız? Burnunuz nasıl oldu şimdi.Doc Dr Avni Tolga Eryılmaz Ankara da burun estetiği olacak kişilere önereceğim tek kişidir kendisi . Yakın zaman da ameliyat oldum hatta bir ay bile olmadı sorusu olan varsa cevaplaya bilirim
Çok şükür iyiyim hızlı atlatıp cabuk iylesenlerdeniz evet ilk 3 gün zordu ama şimdi 1.5 ay olduBiraz anlatırmısınız? Burnunuz nasıl oldu şimdi.
Bu hoca ankara da izmiri inanın hiç bilmiyorum ben memnun muyum çok şükür bin şükür zor bir ameliyat ama doktor iyi olunca sonuçta iyi oluyorMerve hanım çok geçmiş olsun.Bende burnumun etli olmasından şikayetçiyim.İzmirde yaşıyorum İzmir'de Cenk Görkeni övüyorlar.Ama cesaret edemiyorum sonrası korkutuyor beni.
Foto yüklüyorum fakat sorun oluşuyor üzgünümGeçmiş olsun
Foto eski ve yeni atar misiniz
Bilgi vermek istemeniz çok hoş
Şimdi çok iyiBiraz anlatırmısınız? Burnunuz nasıl oldu şimdi.
Merhaba hayırlı olsun ne kadar ödediniz acabDoc Dr Avni Tolga Eryılmaz Ank
ara da burun estetiği olacak kişilere önereceğim tek kişidir kendisi . Yakın zaman da ameliyat oldum hatta bir ay bile olmadı sorusu olan varsa cevaplaya bilirim
Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz. Ameliyat oldum parasını ödedim niye reklam yapacam.Reklam resmen
Hocadan bilgi alabilirsiniz fiyatıMerhaba hayırlı olsun ne kadar ödediniz acab
a