• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı

Mervebudak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
9
2
1
33
Doc Dr Avni Tolga Eryılmaz Ankara da burun estetiği olacak kişilere önereceğim tek kişidir kendisi . Yakın zaman da ameliyat oldum hatta bir ay bile olmadı sorusu olan varsa cevaplaya bilirim

Merve hanım çok geçmiş olsun.Bende burnumun etli olmasından şikayetçiyim.İzmirde yaşıyorum İzmir'de Cenk Görkeni övüyorlar.Ama cesaret edemiyorum sonrası korkutuyor beni.

Merve hanım çok geçmiş olsun.Bende burnumun etli olmasından şikayetçiyim.İzmirde yaşıyorum İzmir'de Cenk Görkeni övüyorlar.Ama cesaret edemiyorum sonrası korkutuyor beni.
Bu hoca ankara da izmiri inanın hiç bilmiyorum ben memnun muyum çok şükür bin şükür zor bir ameliyat ama doktor iyi olunca sonuçta iyi oluyor

Merhabalar, henüz değil ama ben kendisinden gün aldım bişektomi sonrası alınan yağlar yüzüme enjekte edilecek ve ayrıca burun ameliyatı da yapılacak.

Kendisi çok tatlı ve asla abartıya kaçmayan ego denizlerinde boğulmayan bir doktor olduğu için çok sevdim ama internette o kadar az yorum var ki etrafımdaki herkes doktoru çok sevdin diye bodoslama yaptırma bekle biraz daha araştır diyorlar.

O yüzden Tolga Hoca'nın hastası ya da tanıdıkları olup iyi ya da kötü yorumu olanlar yazarsa çok makbule geçer kızlar..

Back