Burun ameliyatı ve estetik bilgi

polyanna34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
22
2
32
Merhaba, ben ocak ayında sağlık probleminden dolayı burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Aynı zamanda biraz şekilde düzelttirmeyi düşünüyorum. Ama cesaret edemiyorum. Doktorlar cilt yapımın kalın olduğunu ve geç iyileşebileceğimi söylediler ama hasta olunca çok zorluk çekiyorum. Aynı zaman güvenebileceğim bir doktor da bulamadım. Bana yardım eder misiniz.(çok yüksek fiyatlı bir doktor olmasın lütfen)(İstanbulda yaşıyorum)

En güzeli doğallık arkadaşlar eğer sağlık açısından etkilemiyorsa uzak durun ameliyatlardan

bir tanıdığım ameliyat oldu. hastaneden ve doktorlardan memnun kaldı. istanbul güneşli de özel yaman tıp merkezi. doktorlar da ilgili ve işinde iyiymiş şu anlık bir problemi yok arkadaşımın

doktor Ahmet Altıntaş hakkında çok olumlu yorumlar okudum... neredeyse bir tane bile olumsuz yorum yok... fiyat açısındanda diğer araba fiyatı istiyen doktorlardan çok çok uygun... Dr. Ahmet Altıntaş hakkında bilgisi olan var mı? yani yapılan yorumlar doğru ise bu Ahmet Beyin bu konuda başarılı olduğunu gösteriyor.... Önümüzdeki hafta randevum var bakalım ne olacak???

ameliyat isteğimin en başı sağlık problemimden kaynaklı, hafif kemik eğriliği, alerjik reaksiyonlara karşı burun etlerinde büyüme, tıkanıklık, nefes alamama, geniz salgısı gibi problemler mevcut... ve grip olduğum zaman özellikle çok ağır atlatıyorum... gerçekten zevk için değil ama sağlık için korka korka bu ameliyatı istiyorum... gerçekten çok zor... sosyal ve psikolojik olarak beni etkiliyor...

benim ameliyat olali 2.haftam. estetik amacli olmustum ben yaklasik 10 gunde morluk sisliklerim tamamen gecti. zor bir surec ama hazir ameliyati zaten olcakken begenmedigin kisimlari duzelttirebilirsin bence

benim ameliyat olali 2.haftam. estetik amacli olmustum ben yaklasik 10 gunde morluk sisliklerim tamamen gecti. zor bir surec ama hazir ameliyati zaten olcakken begenmedigin kisimlari duzelttirebilirsin bence
Hangi doktor ? Ahmet Altıntaş a mı ameliyat oldunuz?

Merhaba, ben ocak ayında sağlık probleminden dolayı burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Aynı zamanda biraz şekilde düzelttirmeyi düşünüyorum. Ama cesaret edemiyorum. Doktorlar cilt yapımın kalın olduğunu ve geç iyileşebileceğimi söylediler ama hasta olunca çok zorluk çekiyorum. Aynı zaman güvenebileceğim bir doktor da bulamadım. Bana yardım eder misiniz.(çok yüksek fiyatlı bir doktor olmasın lütfen)(İstanbulda yaşıyorum)
Sefaköy rumeli hospital 9 kasımda olacağım hüseyin burak bayraktar 5000 tl ama mükemmel işler çıkarıyor.

Ben Yard.doçent Ahmet altıntaş ile görüştüm, muayene oldum gayet ilgili biri 20 kasım ameliyat tarihi aldım ... 8000 tl ameliyat ücreti ... bakalım ne olacak?

Merhaba ahmet hocayla bende görüştüm aynı şekilde aralık ayına ameliyat tarihim,sizde m... ile başlayan hastanedemi olacaksınız.Banada 8.500 dedi bende 3 operasyon birden yapılacak nefes alma problemi,burun eti,estetik aynı şekilde düşünüyorum bende diğer doktorlara nazaran fiyatları uygun ve hakkında hiç şikayet yok aynı zamanda yardımcı doç.siz benden önce olacaksınız sonucu buradan paylaşırmısınız ?

Merhaba ahmet hocayla bende görüştüm aynı şekilde aralık ayına ameliyat tarihim,sizde m... ile başlayan hastanedemi olacaksınız.Banada 8.500 dedi bende 3 operasyon birden yapılacak nefes alma problemi,burun eti,estetik aynı şekilde düşünüyorum bende diğer doktorlara nazaran fiyatları uygun ve hakkında hiç şikayet yok aynı zamanda yardımcı doç.siz benden önce olacaksınız sonucu buradan paylaşırmısınız ?
merhaba, hayır ben e... adlı hastanede ameliyet olacağım... sizde üç işlem yapılacağı için fiyatta o yüzden 500 tl lik fark oluşmuştur. Dr. AHMET ALTINTAŞ ile anlaştım doğrudur. ameliyattan sonra sonucu buradan paylaşırım size... dua edin bir sorun olmasın...cilt yapımın kalın olduğunu söyledi... normal hastalara oranla iyileşme sürecim biraz daha geç sürebilirmiş... sizde durum nedir ???

Evet bende kalın deriliyim,açıkcası çok fazla evhamlı biriyim ahmet beye en ince ayrıntısına kadar soru sordum kendisi sabırla cevapladı saolsun.Daha önce gürkan kayabaşoğlu dahil 2 doktora gittim çok içime sinmedi doktorla hasta arası güven ilişkisi çok önemli inşallah başarılı bir sonuç alırız,size tavsiye edenmi oldu ahmet beyi?

Ben internetteki araştırmalarım sonucunda buldum ahmet beyi şöyle bir şansım oldu kendisine muaneye gitiğimde 1 hafta önce ameliyat olmuş ve ameliyattan 7 ay sonra muaneye gelmiş 2 bayanla tanıştım,7 ay önce ameliyat olmuş kişiye sizde ameliyat olmayamı geldiniz dedim kız 7 ay oldu deyince çok şaşırdım aşırı doğal.1 hafta önce olan ise tamponlarını aldırmaya gelmişti hiç acımadığını söyledi bizzat çıkışını bekledim onunda çok doğaldı burnu,hayırlısı olsun inşallah

Ben internetteki araştırmalarım sonucunda buldum ahmet beyi şöyle bir şansım oldu kendisine muaneye gitiğimde 1 hafta önce ameliyat olmuş ve ameliyattan 7 ay sonra muaneye gelmiş 2 bayanla tanıştım,7 ay önce ameliyat olmuş kişiye sizde ameliyat olmayamı geldiniz dedim kız 7 ay oldu deyince çok şaşırdım aşırı doğal.1 hafta önce olan ise tamponlarını aldırmaya gelmişti hiç acımadığını söyledi bizzat çıkışını bekledim onunda çok doğaldı burnu,hayırlısı olsun inşallah
bende olduktan sonra yorum yaparım bu sayfaya zaten... ama benim cilt yapım kalın olduğu için biraz iyileşmem geç olabilirmiş... yani burnun oturması 1 seneyi bulabilir dedi... ondan dolayı biraz korkuyorum... umarım sorunsuz atlatırım... hepimiz için sorunsuz bir ameliyat olur umarım....görüşmek üzere...

Çok teşekkür ederim inşallah başarıyla geçer ameliyatımız,bende kalın deriliymişim fakat ince derililerinde burun oturması 1 yılı bulabiliyor.AHMET ALTINTAŞA ameliyat olmuş kişiler bilgi verebilirmi ?

Demek ikiniz daha ilk mesajlarınızda AHMET ALTINTAŞ ismi altında birleşebildiniz. Hiç garip değil, hiç dikkat çekmiyor gerçekten.

Demek ikiniz daha ilk mesajlarınızda AHMET ALTINTAŞ ismi altında birleşebildiniz. Hiç garip değil, hiç dikkat çekmiyor gerçekten.
dikkat çekmek gibi bir amacımız yok zaten... konu zaten doktor hakkında bilgi almak... burada ortak noktada birleşmemiz çok normal değil mi??? hayır sizin beklentiniz nedir onu anlayamadım. bir gariplik aramıyoruz zaten...

Gerçekten yazmış olduğunuz mesaj ilginç geldi zaten arama butonuna dr.Ahmet Altıntaş yada başka bir doktor hakkında bilgi almak istediğimizde yazıp araya basıyoruz daha önce yazılmış forum bilgileri çıkıyor ve en yakın tarih hangi mesaj ise o mesajdan konuya devam edebiliyoruz açıklayıcı olmuştur umarım

X