benim de sormak istediğim bişey var.komşumuz burnundan ameliyat oldu ve bana kesinlikle olma dedi çünkü kulak kıkırdağından kemik alıp burna koyuyorlarmış oda zaman içerisinde eriyomuş zaten bu doğru mu?kulağınızdan kemik alındı mı?
Selam, ben ameliyat olalı 11 gün oldu. Yeni burnum çok güzel fakat ben bir türlü alışamadım, eski burnumun ucu düşüktü öyle olunca da karşıdan bakınca burun deliklerim gözükmüyordu. Şimdi domuz gibi hissediyorum. Bir de birkaç sorum olacak, doktorum havuza denize girebilirsin dedi ama ben dikişler düşene kadar girmeye korkuyorum, mikrop kapmaz mı tam kapanmamış yara? Bir de morluklar geçene kadar güneşe çıkma diyorlar. Morluklarım geçti tamamen, çok az sarılık kaldı sadece. Ama doktor havuza falan girebilirsin dediğine göre sorun olmaz gibi geldi ama çok tereddüt ediyorum. Ayrıca ameliyattan ne kadar sonra sigara içilebilir? Ailem bilmiyor, ailemden habersiz de doktora sormaya cesaret edemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
wlla ben 3 önce amelıyat oldum ama kulagım yerınde ve saglam:)
Ya evet bana da saçma geldi.Öef korkyorum da bi yandan.Sen burnundan memmun musn peki?[/QU
bu forumu kay aydır takıp edıyorum kesınlıkle oyle bır sey duymadım...ben henuz anlamadım burnum guzel oldu mu olmadı mı 4.gunum ve yuzum cok şiş.sımdı burnum cok kalkık..alcılar salı gunu cıkacak bakalımm umarım guzel bır sey cıkar..
Her geçen gün biraz daha güzelleşiyor. 3 ayda bayağı bir toparlıyor. Ama asıl ifadeyi farklılaştıran yüzün şiş olması. 3 aydan sonra bazı günler şiş uyanıyordum ama 6 aydan sonra yüzdeki şişlikler kayboluyor. Şimdi hala burun ucumda bir miktar şişlik var ama rahatsız etmiyor şekli güzel duruyor. Beni rahatsız eden tek şey burun kenarındaki dikiş izi ve kılcal damarlar. Kılcal damarlar bir şekilde halledilir ama inşallah dikiş izi kalmaz.
Ya evet bana da saçma geldi.Öef korkyorum da bi yandan.Sen burnundan memmun musn peki?[/QU
bu forumu kay aydır takıp edıyorum kesınlıkle oyle bır sey duymadım...ben henuz anlamadım burnum guzel oldu mu olmadı mı 4.gunum ve yuzum cok şiş.sımdı burnum cok kalkık..alcılar salı gunu cıkacak bakalımm umarım guzel bır sey cıkar..
Anladım canım umarım istediğin gibi bi burna sağlıkla sahip olabilirsin,teşekkür ederim ilgilendiğin için=)
arkadaşlar! benim deviasyon sağa doğruydu eskiden, alçım varkende burnumun ucu o yana dönüktü, alçı çıktı burnum daha beter yamuldu o tarafa. çok korkuyorum bu normalmi???? şişliktenmidir acaba masajla düzelirmi??? burnum düzelsin diye oldum bu ameliyatı nefesten evvel. şimdi hem nefes alamıyorum hem burnum domuz gibi hemde yamuk. ne anladım bu iştenki
canım korkma muhtemelen yenı amelıyat oldugun ıcındır..ablamda 2 yıl önce amelıyat olmustu bandajları acıldıgında hıc begenmedık hem cok kalkık hemde yamukluklar vardı..sımdı maşallah cok guzel burnu..tam oturmus herseyı.bende senınle aynı sorundan 4 gun once amelıyat oldum burnumda saga dogru devıasyon vardı.su anda benımde burnum cok kalkık gorunuyor boyle kalmayacak dıye umuyorum.senınkıde muhakkak duzelecektır daha yenı canım sabır bıraz,ama aklını cok kurcalıyorsa kesınlıklede doktorunu ara..için rahatlasın...
bu şişlikler tam olarak kaç ay sonra iniyo yani nezaman oturucak burnum
çok teşekkür ederim cevap yazdığın için. nasıl oldun kanaman geçtimi?
geçti canım kanamam..bu sabah burunumun fotosunu çektım alttan dehşete düştüm resmen yamuk yumuk,ama dert etmıyorum cunku gecıcek dıye dusunuyorum..yoksa kafayı yer ınsan bu goruntu karsısında:)
seninkide mi yamuk :S insan gerçekten kafayı yiyebilir ameliyat sonrası,bunu ciddi şekilde tecrübe ettim. ağlamamı durduramıyordum bitürlü. ameliyattan zor olanı sonraki bekleme süresiymiş.
evet canım benım burun delıklerı cok orantısızyamuk resmen saga dogru kaymıs...gececek canım sabır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?