Burun Ameliyatı Sonrasıyla İlgili Soru

kızlar yardımınıza ihtiyacım var..Bugün ameliyat olalı tam 5 gün oldu..tamponlarım alındı fakat alçım hala duruyor..Üst dudağım ile burnumun ucu arasında nerden baksanız iki parmak mesafe var..İnanılmaz açıklık görüyorum..Sizce bu düzelicekmi yoksa hep böylemi kalıcak bu açıklık:(Moralman çökmüş
durumdayım..Lütfen yardım edin...

benim de alçım ilk çıktığında öyle gözüküyordu. şu an 25. günümdeyim ve zamanla o mesafenin azaldığını ve daha normal gözüktüğünü farkettim. sabret biraz canım

slmm arkadaslar bende ameliyat oldum ve 1 hafta oldu morluk falan hiç oluşmadı şişlikler inmeye başladı ama burnumun ucu cok kalkık görünüo domuz gibiyim adeta doktor 3 aya kadar iner dedi ama inmez die korkuyorum birde okul başlıcak 1 ay sonra bu halde nasıl gidecm okula:((( bir sorun daha var kıkırdak aldıkları kısımda ette büyüme oldu bu normal bir şişlikmi yoksa ödem falan mı olustu acaba hiç nefes alamıyorum ve böle kalcak die cok korkuyorum..:( cvp yazarsanız sevinirimmmmmm

Merhaba, şu an ben aynen bu durumdayım. 2 hafta sonra işe başlıcam. Biraz inme olur mu ki? :(

burnun domuz gbi görünmesi geccekmiş hadi sen 1 ay sonra gidiyosun okula ben 1 hafta sonra baslıyacağım ve burnumun ucu acayip kalkık ne zaman gecer bende bilmiyrm bugün 9. günüm nefes alma prob herkesinki gbi bi bi taraf acılıo bi dier taraf bu kadar acı cekceğimi bilseydim olur muydum acaba ohaoldumsmile alçım hala alınmadı benim sorum alçı alındıktan sonra burnumun ucu biraz düşecekmi nolur öyle deyin yoksa mafoldum ben 2 metre öteden burun deliklerim görünüooooooooooooooomirmirmirmir

Ben de aynı durumdayım şu an. 2 haftaya inme olur mu ki? :/

Merhaba benim estetik olalı 1 ay oldu. En çok burun ucumdan şikayetçiydim ama ameliyat sonrasında yandan bakınca çok hoş bi görüntü var uç kısma bakınca hala aşşağıda. Ucundaki şişlikten kaynaklanıyor olabilir mi,yoksa bu duruma alışmalı mıyım ?:26:

Back