Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten guzel bır kızsın,o resimdeki 12. günü falandır sanırım, şimdi daha bir oturdu burnum. bir yamukluk vardı, yavaş yavaş düzeliyo. eski hali dışa kavisli kemik vardı, ucu da düşüktü resmen kanca gibi gözüküyordu. malesef eski yan profilden tam bir resmim yok, olsa koyardım.
benim bir sorum daha olacak. hani burnu güneşten korumak gerekiyor ya, ne yapmak lazım. mecbur dışarı çıkacağım, her seferinde de şapka takmak istemiyorum. bana koruyucu bir krem adı verebilir misiniz?
zaten guzel bır kızsın,
burnunda cok yakısmıs sana maıl attım...maılıne resmımı attım yorumunu beklıyorum en begendıgın tasarım hangısı yazarsan sevınırım:)))
cokkkkkkkkkkk guzel olmus.....
Selam, ben ameliyat olalı 11 gün oldu. Yeni burnum çok güzel fakat ben bir türlü alışamadım, eski burnumun ucu düşüktü öyle olunca da karşıdan bakınca burun deliklerim gözükmüyordu. Şimdi domuz gibi hissediyorum. Bir de birkaç sorum olacak, doktorum havuza denize girebilirsin dedi ama ben dikişler düşene kadar girmeye korkuyorum, mikrop kapmaz mı tam kapanmamış yara? Bir de morluklar geçene kadar güneşe çıkma diyorlar. Morluklarım geçti tamamen, çok az sarılık kaldı sadece. Ama doktor havuza falan girebilirsin dediğine göre sorun olmaz gibi geldi ama çok tereddüt ediyorum. Ayrıca ameliyattan ne kadar sonra sigara içilebilir? Ailem bilmiyor, ailemden habersiz de doktora sormaya cesaret edemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
canmm nefs almya başladm ben dün gce ilk defa ağzımı kapatp uyudm ya:) dün burnmdaki dkşler ve onunla brlkte kuruyan kanlar fln da düştü ve açldı burnum.. sen nasılsn ne durmdasn?
merhaba arkadaşım
bana dr demedi ama ben de yatarken bantlamak istiyorum ,
bant olarak ne kullanıyorsun
eczaneye sordum bir sürü flaster çeşidi var dedi
cvp yazarsan sevinirim.
merhaba arkadaşım
bana dr demedi ama ben de yatarken bantlamak istiyorum ,
bant olarak ne kullanıyorsun
eczaneye sordum bir sürü flaster çeşidi var dedi
cvp yazarsan sevinirim.