Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim ama bu söylediğin flasterlerin hepsi doktorun kullandığından farklı
sen hangisini kullandın.
bnde 10 gn önce amelyat oldum bilginz olsn doktorum tampon kullanmadı istanbulda özel bi hastanede sosyetenn doktoruydum orda kullanmıoduk bu sistemi burayada getrdk dedii..bantlarımı dün çıkardım ve burnum çok komk gözüküo şekli süper fark edebiliorm ama şu anki şiş halyle hiç bi yere gitmk istemiorumbant kullanma fikri çk ii geldi..nasıl uygulıycm hakkında yardmcı olablrmsnz? bide masaj yabılması gerektiğini okudum bi kaç yerde masajı nasıl yabıcam bide son olarak peeling yabsm bi sakıncası olurmu çnkü çok fazla siyah nokta oluşmş üstünde şimdiden teşekkr ederm ..
ewt canım burun yüze oturana kadar bu tarz şeyler oluyo burunda değişimler meydana geldikçe yüzdede değişmelr oluyo şişiyo iniyo vs.6 ayın geçmesini bekleyin 6. aydan sonra herşey normale dönüyo zaten
bnde 10 gn önce amelyat oldum bilginz olsn doktorum tampon kullanmadı istanbulda özel bi hastanede sosyetenn doktoruydum orda kullanmıoduk bu sistemi burayada getrdk dedii..bantlarımı dün çıkardım ve burnum çok komk gözüküo şekli süper fark edebiliorm ama şu anki şiş halyle hiç bi yere gitmk istemiorumbant kullanma fikri çk ii geldi..nasıl uygulıycm hakkında yardmcı olablrmsnz? bide masaj yabılması gerektiğini okudum bi kaç yerde masajı nasıl yabıcam bide son olarak peeling yabsm bi sakıncası olurmu çnkü çok fazla siyah nokta oluşmş üstünde şimdiden teşekkr ederm ..
merhaba arkadaşlar hepinize..ben ameliyat olalı 20 gün oldu hem estetik hem de deviasyon için ama nefesim aynı burnumu yaptırmadan önceki gibi..acaba sizler ameliyattan ne kadar zaman snra gece ağzınız kapalı tam olark nefes aldınız? yardımcı olursanız cook sevinirim
merhaba canım geçmiş olsun,benim bi bilgim yok bu konuda ama sana sormak istediğim birşey var,bende ameliyat olmalıyım,
deviasyon,estetik ten ne farkı var bu olayın,bide zormu oldu nasıldı biraz anlatırmısın?
çok acıyo mu,uyanınca sızı ağrıma fln????