slm kızlar. bnde geçtiğimiz perşembe günü ameliyat oldum. bugün alçılarım alındı ama ben gördüklerimden hiç memnun kalmadım.. operasyondan önce burnumda sola doğru bir eğrilik vardı. ameliyattan sonra düzeleceğini sandım ama hala devam ettiğini gördüm ve yıkıldım resmen.. resimde sizde göreceksiniz. daha 1 hafta oldu biliyorum ama yine de çok umutsuzum. şişlikler zamanla iner ama bu asimetriklikte düzelirmi sizce? tecrübesi olanların cevabını bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Selam, ben ameliyat olalı 11 gün oldu. Yeni burnum çok güzel fakat ben bir türlü alışamadım, eski burnumun ucu düşüktü öyle olunca da karşıdan bakınca burun deliklerim gözükmüyordu. Şimdi domuz gibi hissediyorum. Bir de birkaç sorum olacak, doktorum havuza denize girebilirsin dedi ama ben dikişler düşene kadar girmeye korkuyorum, mikrop kapmaz mı tam kapanmamış yara? Bir de morluklar geçene kadar güneşe çıkma diyorlar. Morluklarım geçti tamamen, çok az sarılık kaldı sadece. Ama doktor havuza falan girebilirsin dediğine göre sorun olmaz gibi geldi ama çok tereddüt ediyorum. Ayrıca ameliyattan ne kadar sonra sigara içilebilir? Ailem bilmiyor, ailemden habersiz de doktora sormaya cesaret edemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
burnun domuz gbi görünmesi geccekmiş hadi sen 1 ay sonra gidiyosun okula ben 1 hafta sonra baslıyacağım ve burnumun ucu acayip kalkık ne zaman gecer bende bilmiyrm bugün 9. günüm nefes alma prob herkesinki gbi bi bi taraf acılıo bi dier taraf bu kadar acı cekceğimi bilseydim olur muydum acaba ohaoldumsmile alçım hala alınmadı benim sorum alçı alındıktan sonra burnumun ucu biraz düşecekmi nolur öyle deyin yoksa mafoldum ben 2 metre öteden burun deliklerim görünüooooooooooooooomirmirmirmir
Ben de 9 gün önce ameliyat oldum, dün alçılarım alındı. Şimdi bantlarla sarılı. Dünden beri moralim çok bozuk ve sürekli ağlıyorum. Çünkü benim de burnum çok kalkık olmuş ve önden domuz burnu gibi gözüküyor. 8 gün sonra da işe başlayacağım. Şimdiden kara kara düşünmeye başladım nasıl böyle insan içine çıkacağım diye. Bir de benim burun delikleri de küçültüldüğü için yanlarda dikiş izi var. Ameliyat olan arkadaşlar çok morale ihtiyacım var. Ne dersiniz bir hafta sonra burun ucum biraz daha düşer mi, dikiş izleri hafifler mi?
kızlar endişe etmeyin ilk 3 aydan sonra o kalkıklık iniyor normal düzeye geliyor şuan daha çok yeni ödemden dolayı öyle aşırı kalkık duruyor ben keşke hiç inmeseydi öyle kalsaydı dedim
arkadaşlar benim burnumun göze yakın tarafında bir küçük çukur var.hani gözlük taktıktan sonra bir çukur olur ya aynı öyle. burnumun sırtındada bir yer çektiğim fotolarda çıkık gözüküyor, elliyorum iki küçük kemik ucu gibi minik çıkıntı geliyor elime. bunlar normal mi? çukur çok belli ama rahatsız ediyor
Başkalarının burnunun o kısmına dokun onlarınki gibiyse normaldir. Bir de ameliyatın yeniyse o çıkıntıları masajla belki biraz düzeltebilirsin, istersen bir doktoruna sor.
sağol arkadaşım düzelir inş. bu arada senin burnunun kalkıklığı ne oldu? bende aynı senin gibiyimde şu an. moralim çok bozuk.
Merak etme moralini bozmaya hiç gerek yok, biraz sabır gerekiyor. zamanla domuz burnu görünümü kayboluyor. Hala biraz şişlik var ama genel olarak görünümünden memnunum.
çok sürüyormu peki?
Her geçen gün biraz daha güzelleşiyor. 3 ayda bayağı bir toparlıyor. Ama asıl ifadeyi farklılaştıran yüzün şiş olması. 3 aydan sonra bazı günler şiş uyanıyordum ama 6 aydan sonra yüzdeki şişlikler kayboluyor. Şimdi hala burun ucumda bir miktar şişlik var ama rahatsız etmiyor şekli güzel duruyor. Beni rahatsız eden tek şey burun kenarındaki dikiş izi ve kılcal damarlar. Kılcal damarlar bir şekilde halledilir ama inşallah dikiş izi kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?