Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
UmarımÇok geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur
öncelikle geçmiş olsun. son durumunuz nedir doktorunuzla görüştünüz mü veya farklı bir doktorla konuşarak fikir alın bence.Umarım
Merhaba benim de öyleydi tek tarafta morluk vardı ve ses geliyordu tamponlar olmasına rağmen zamanla geçti 1 ayı doldurdum ben de, şimde de şişliklerden ya da kabuklardan dolayı arada ses yapıyor çok rahatsız edici ama önemli birşey olduğunu sanmıyorum tez vakitte güzelce iyileşiriz umarım hepimizMerhaba arkadaşlar bugün burun ameliyatı oldum sol taraftan ses geliyor ve sadece sol tarafım morardı sıkıntı var mıdır sizce doktorum şuan hastanede değil soramıyorum çok panik yaptım hemşireler normal diyor
İnşallah iyileşiriz hemen 1 ay sonunda günlük yaşantınıza devam edebiliyor musunuz peki zorlanıyor musunuzMerhaba benim de öyleydi tek tarafta morluk vardı ve ses geliyordu tamponlar olmasına rağmen zamanla geçti 1 ayı doldurdum ben de, şimde de şişliklerden ya da kabuklardan dolayı arada ses yapıyor çok rahatsız edici ama önemli birşey olduğunu sanmıyorum tez vakitte güzelce iyileşiriz umarım hepimiz
İlk zamanlara göre daha iyiyim çok daha iyiyim. Nefes alamamak beni mahvetmişti panik atak geçiriyordum geceleri. çok şükür şimdi bir tıkalı bir açık daha rahatım daha iyiyim, geceleri uyuyabiliyorum en azından :) Dıştaki şişlikler geçiyor hızlıca ama içersi pek öyle olmuyor zaman gerekiyormuş bekliyorum :)İnşallah iyileşiriz hemen 1 ay sonunda günlük yaşantınıza devam edebiliyor musunuz peki zorlanıyor musunuz
Ben de bir tarafı gün geçtikçe morarınca çok korkmuştum bişeyler yanlış gitti kesin diye düşünmüştüm ama geçti neyse ki :) nefessizlik umutsuzluk kendime etmediğim hakaret kalmamıştı ki hala ara ara söylemiyorum neden oldum ameliyat diye :) inşallah iyi ki olmuşuz dediğimiz günler gelir çabucak :) hala iki yastıkla sırt üstü yatıyorum sanırım boynum rahatsız olduğu için baş dönmesi yaşıyorum. böyle böyle geçiyor günler bakalım sağ salim atlatıp rahat bir nefes alsam dünyalar benim olacak :)Ben de aynıyım ilk gün ses geliyor nefes alamıyorum panik oldum baya ortalığı ayağa kaldırdım burnum kırık kaldı sandım yalnız değilmişim iyiki yazdın hep dik yatıyorum artık belim ağrıyor
1 ay sonunda hala 2 yastık üst üste mi yatıyorsun ben normal yaşamak istiyorum artık çabucak geçsin bu günler morluklarım çok şükür geçmeye başladı hafif şişlikler kaldı ama yine de zor Allah’ın verdiği gibi olmuyormuş hiçbir şey bir de şey sormak istiyorum her gün pansuman yapıyor muydun ilk hafta ben korkuyorum hiç dokunmuyorum burnuma yıkamıyorum bile yüzümü yanaklarımıBen de bir tarafı gün geçtikçe morarınca çok korkmuştum bişeyler yanlış gitti kesin diye düşünmüştüm ama geçti neyse ki :) nefessizlik umutsuzluk kendime etmediğim hakaret kalmamıştı ki hala ara ara söylemiyorum neden oldum ameliyat diye :) inşallah iyi ki olmuşuz dediğimiz günler gelir çabucak :) hala iki yastıkla sırt üstü yatıyorum sanırım boynum rahatsız olduğu için baş dönmesi yaşıyorum. böyle böyle geçiyor günler bakalım sağ salim atlatıp rahat bir nefes alsam dünyalar benim olacak :)
Evet iki yastıkla yatıyorum tıkanırım falan yine diye ben de özledim eski rahat mutlu günlerimi fiziksel bir ameliyat değilmiş burun ameliyatı tamamen psikolojik bir ameliyatmış bileydim bu kadar uzun bir süreç olmazdım zaten alabildiğim kadar nefes yeter derdim ama olduk bir kere geri dönüş yok sonucu iyi ki dedirtsin yeter. Kapalı ameliyattı benimki antibiyotik krem vermişti burun deliklerime sürmem için ama onlar beni iyice panikletti bir iki kere sürdüm bıraktım yüzümü yıkadım dişimi fırçaladım duş aldım. Yüzümü yüz temizleme jeliyle yıkıyorum tamponlarla alçı alındıktan sonra başladım öncesinde suyla yıkıyordum soğuk soğuk kısa süre de olsa rahatlıyordum :) çok uzun yazdımya kusura bakma lütfen. Ama böyle zamanlarda konuşmaya ihtiyacı oluyomuş insanın. Burada dört gözle bekliyodum ilk ameliyat olduğumda birileri bişey yazsın diye Atlatıcaz hepsi geçicek1 ay sonunda hala 2 yastık üst üste mi yatıyorsun ben normal yaşamak istiyorum artık çabucak geçsin bu günler morluklarım çok şükür geçmeye başladı hafif şişlikler kaldı ama yine de zor Allah’ın verdiği gibi olmuyormuş hiçbir şey bir de şey sormak istiyorum her gün pansuman yapıyor muydun ilk hafta ben korkuyorum hiç dokunmuyorum burnuma yıkamıyorum bile yüzümü yanaklarımı
Doktorun sekreteri bana tamponları çıkarıp yıka ara ara dedi ama ben dokunamıyorum korkuyorum dokundukça kanıyor zaten tamponları tekrar yerleştirince sanki gözüme değiyormuş gibi hissediyorum 3 yastıkla yatıyorum umarım en kısa zamanda iyiki dediğimiz günler gelir uzun uzun yaz lütfen kendimi yalnız hissetmiyorum sen yazdıkça çok teşekkür ederim 3. Günüm zaten benim dahaEvet iki yastıkla yatıyorum tıkanırım falan yine diye ben de özledim eski rahat mutlu günlerimi fiziksel bir ameliyat değilmiş burun ameliyatı tamamen psikolojik bir ameliyatmış bileydim bu kadar uzun bir süreç olmazdım zaten alabildiğim kadar nefes yeter derdim ama olduk bir kere geri dönüş yok sonucu iyi ki dedirtsin yeter. Kapalı ameliyattı benimki antibiyotik krem vermişti burun deliklerime sürmem için ama onlar beni iyice panikletti bir iki kere sürdüm bıraktım yüzümü yıkadım dişimi fırçaladım duş aldım. Yüzümü yüz temizleme jeliyle yıkıyorum tamponlarla alçı alındıktan sonra başladım öncesinde suyla yıkıyordum soğuk soğuk kısa süre de olsa rahatlıyordum :) çok uzun yazdımya kusura bakma lütfen. Ama böyle zamanlarda konuşmaya ihtiyacı oluyomuş insanın. Burada dört gözle bekliyodum ilk ameliyat olduğumda birileri bişey yazsın diye Atlatıcaz hepsi geçicek
Sekreteriyle görüştüm fotoğraf attık doktora normal sıkıntı yok dediöncelikle geçmiş olsun. son durumunuz nedir doktorunuzla görüştünüz mü veya farklı bir doktorla konuşarak fikir alın bence.
3. Günümde ben can çekişiyordum iyisin daha iyi olacaksın inşallah Herkes iyi olsun. Tamponları çıkar mı dedi o nasıl tamponmuş. Tamponlar benim dişimin arkasında falandı galiba çıkarırlarken dişlerim de burnumdan gelcek sandım acayip birşey ne çekmişimya bir kaç ay sonra tekrar buralarda olalım da gülelim bu yazıştıklarımıza olur mu ?Doktorun sekreteri bana tamponları çıkarıp yıka ara ara dedi ama ben dokunamıyorum korkuyorum dokundukça kanıyor zaten tamponları tekrar yerleştirince sanki gözüme değiyormuş gibi hissediyorum 3 yastıkla yatıyorum umarım en kısa zamanda iyiki dediğimiz günler gelir uzun uzun yaz lütfen kendimi yalnız hissetmiyorum sen yazdıkça çok teşekkür ederim 3. Günüm zaten benim daha
Benim de öyle dişlerimin arkasında gibi ön dişlerimi fırçalayamıyorum sekreter çıkar yıka tekrar burnuna yerleştir dedi ben de şok oldum dokunamam ben dedim inşallah güleriz eğleniriz3. Günümde ben can çekişiyordum iyisin daha iyi olacaksın inşallah Herkes iyi olsun. Tamponları çıkar mı dedi o nasıl tamponmuş. Tamponlar benim dişimin arkasında falandı galiba çıkarırlarken dişlerim de burnumdan gelcek sandım acayip birşey ne çekmişimya bir kaç ay sonra tekrar buralarda olalım da gülelim bu yazıştıklarımıza olur mu ?
geçmiş olsunSekreteriyle görüştüm fotoğraf attık doktora normal sıkıntı yok dedi
Teşekkür ederimmgeçmiş olsun