Burun ameliyatı sonrası kaş arası ödem yada şişlik oluşması normalmi?

valla ben hiç beğenmiyorm şuanda şeklini Umarım bende zamanla beğenirim. daha yeni 1 ay dolacak bakalım 3-4 ay sonra umarm güzel olur ya saol canım

saol cnm içimizi rahatlatıyorsn yaa . sigara ictinmi pekii ?

ya benim bi erkek arkdşm tamponlar çıktıktan sonra hem alkol hem sigara almş düzenli olarak yani günde 3-4 tane içiyordu şimdi burnunda bişey yok:) sadece daha geç iyileşiyo herhalde. evet bende bugün uyumadan önce içecem cnm msnden görüşelimmi snele teselli oluruz

görüşelm cnmmm özelden mesaj atda ekliyim seni ? yada skyp varmı sende ?

önemli değil kızlar geçmiş olsun ben burun ameliyatı oldugum gün olduguma çooook pişman olmuştum burnumdaki tampon bende çok ciddi baş ağrısı yapmıştı dakikaları deliler gibi saydıgımı hiç unutmuyorum tampon çıktı rahatladım dedim budefa aylarca burun şişliği büyüklüğüyle ugraştımmm allah sabır versin...

amin vallahi ALlah sabır versn benm kaşımın arasındaki kemik gibi şeyde inşllh gider allahım

amin vallahi ALlah sabır versn benm kaşımın arasındaki kemik gibi şeyde inşllh gider allahım

hep aynı sorunlarrr bu kadar zahmetli oldugunu bilmyrdm bu işin :S

bnm de gözlerm ayrık gibi olduu onden bakınca cok kotym hastalklı gibiymm :S

benmde gözler öyle bende bu kadar zahmetli olduğunu bilmiyordm bilsem ölsem bile girmezdm bu işin içine. ki zaten şuan diri diri ölüyor gibiyim ayrıca kabl ettim seni ama açık dğeilsin canım

Bende ameliyat olalı 22 gün oldu aynı tarif ettığın gibi kaşımn ortasnda şişlik vardı masaja hafif hafif devam et indi şükür kremle yap bu işlemi
burnumun ucu hala şiş ve aynı şekilde büyük duruyor bende düşünüyorum böyle mi kalıcak diye görüntüde değişiklik yok pek ..

kalkıklık da iniyor şişler de geçiyor küçücük kalıyor burun benim de öyle bandajlar çıktıktan sonra patates gibi görünüyordu burnum şimdi fındık gibi:))
estetik olduğunu ve o şişliği herhangi biri anlamaz sadece ameliyat olmuş olanlar anlar canım:)

ne kadar sürede küçüldüü pekkı burnun benmde küçlsn istiyorm bide 2 ay sonr falan kavisleniyomuss biras daha snedede oyler oldumuuu :)) foto varsa gösteririmsn bide

benmde gözlerm ayrık duruyor sende o prblemle karsıastnmı ? burnumn ucuda kocaman görnüyorrrrrrrrr :S büyük burunluymusm gibi sankı

ne kadar sürede küçüldüü pekkı burnun benmde küçlsn istiyorm bide 2 ay sonr falan kavisleniyomuss biras daha snedede oyler oldumuuu :)) foto varsa gösteririmsn bide

2 ayda hemen hemen belli olmuştu şekil kaş arası ve burun sırtındaki şişlikler bitmişti ama burun ucu hala sert 6 ay olmasına rağmen.1 yıla kadar anca iniyormuş burun ucu ama şiş görünmüyor küçük ama sert.tabi küçüldükçe kavis de ortaya çıkıyor ucunun kendi doğal kalkıklığı da:)
fotoğraf paylaşmıyorum canım herşeyimi anlattığım için forumda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…