valla ben hiç beğenmiyorm şuanda şeklinibenim burnum ortalama 1 ay çok şişti sonra hafif hafif inmeye başladı ama sabahları uyanınca aynaya bakıyordum ve sabahları daha büyük görünüyordu bana( zamanla inmeye başladı ama 3,4 ay kadar sürdü bu durum daha sonraki aylarda da dönem dönem şişlikler oluyor.ama şişlikler indikten sonrada şu süreç başlıyor burnun şeklini alması işte o yüzden zaman zaman şişliklerle karşılaşacaksnız 1 yıl kadar ara ara aynaya bakınca burnunuz şiş gelebilir canlarım..benim dedim ya 1 yılı geçti şuan çok güzel beğeniyorum şeklini aldı.
benim burnum ortalama 1 ay çok şişti sonra hafif hafif inmeye başladı ama sabahları uyanınca aynaya bakıyordum ve sabahları daha büyük görünüyordu bana( zamanla inmeye başladı ama 3,4 ay kadar sürdü bu durum daha sonraki aylarda da dönem dönem şişlikler oluyor.ama şişlikler indikten sonrada şu süreç başlıyor burnun şeklini alması işte o yüzden zaman zaman şişliklerle karşılaşacaksnız 1 yıl kadar ara ara aynaya bakınca burnunuz şiş gelebilir canlarım..benim dedim ya 1 yılı geçti şuan çok güzel beğeniyorum şeklini aldı.
ben 6 tane ictm 2 hafta icinde cnm. bi arkdasmda olmus burun ameliyatı o tampnları cıktıgı günden snra günde 3 tane içmeye baslamıs ve bişey olmamıss . bu gün uyuumadan önce icel,m 1 tane kendmzie ödül verelm yoksa pskolojmz bozulcak iyice
ya benim bi erkek arkdşm tamponlar çıktıktan sonra hem alkol hem sigara almş düzenli olarak yani günde 3-4 tane içiyordu şimdi burnunda bişey yok:) sadece daha geç iyileşiyo herhalde. evet bende bugün uyumadan önce içecem cnm msnden görüşelimmi snele teselli oluruz
görüşelm cnmmm özelden mesaj atda ekliyim seni ? yada skyp varmı sende ?
yok canım msnem var ama benm özel msjmda yokki
önemli değil kızlar geçmiş olsun ben burun ameliyatı oldugum gün olduguma çooook pişman olmuştum burnumdaki tampon bende çok ciddi baş ağrısı yapmıştı dakikaları deliler gibi saydıgımı hiç unutmuyorumtampon çıktı rahatladım dedim budefa aylarca burun şişliği büyüklüğüyle ugraştımmm allah sabır versin...
önemli değil kızlar geçmiş olsun ben burun ameliyatı oldugum gün olduguma çooook pişman olmuştum burnumdaki tampon bende çok ciddi baş ağrısı yapmıştı dakikaları deliler gibi saydıgımı hiç unutmuyorumtampon çıktı rahatladım dedim budefa aylarca burun şişliği büyüklüğüyle ugraştımmm allah sabır versin...
yok canım msnem var ama benm özel msjmda yokki
amin vallahi ALlah sabır versn benm kaşımın arasındaki kemik gibi şeyde inşllh gider allahım
bnm de gözlerm ayrık gibi olduu onden bakınca cok kotym hastalklı gibiymm :S
benmde gözler öylebende bu kadar zahmetli olduğunu bilmiyordm bilsem ölsem bile girmezdm bu işin içine. ki zaten şuan diri diri ölüyor gibiyim ayrıca kabl ettim seni ama açık dğeilsin canım
cnm msnleri tekrar acıp kapatalımm o zaman olur ben acıgım suan S:
kalkıklık iner ve burun ıncelip küçülürmü peki ? benm önden bakınca iğrençç cok kalın benm kendi burnum incecikti smdi asırı kalın bir burnum var avaba bilerekmi kalın yaptı diye düsünmeye basladm ve estetk oldugu cok belli oluyorr o estetklk gecermi ?cok soru soruyorm ama kafayı yiyorm :S
kalkıklık da iniyor şişler de geçiyor küçücük kalıyor burun benim de öyle bandajlar çıktıktan sonra patates gibi görünüyordu burnum şimdi fındık gibi:))
estetik olduğunu ve o şişliği herhangi biri anlamaz sadece ameliyat olmuş olanlar anlar canım:)
Bende ameliyat olalı 22 gün oldu aynı tarif ettığın gibi kaşımn ortasnda şişlik vardı masaja hafif hafif devam et indi şükür kremle yap bu işlemi
burnumun ucu hala şiş ve aynı şekilde büyük duruyor bende düşünüyorum böyle mi kalıcak diye görüntüde değişiklik yok pek ..
ne kadar sürede küçüldüü pekkı burnun benmde küçlsn istiyorm bide 2 ay sonr falan kavisleniyomuss biras daha snedede oyler oldumuuu :)) foto varsa gösteririmsn bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?