• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonrası kaş arası ödem yada şişlik oluşması normalmi?

Emelcim içimi rahatlattın çok teşekkür ederim ya.. valla burnumun şu göz hizamdaki kalınlık baya bi şiş kemik şişmiş demekki bilemedimki çok sert diğer taraflar ona oranla daha yumuşak .. birde burun ucumda böyle top gibi duruyo paylaço gibi hissediyorm kendimi:)içim rahatladı yazdıklarınla benm bugün 25. günüm. umarım bende 4 ay sonra neden dert etmişim derim ya çünkü resmen depresyona girdim rüyalarmda görüyorm burnumu şöle koca koca:)

canım ne demek önemli değil, 25 gün yorum yapmak için bile çok erken bi zaman benim 25 günde morluklarım bile geçmemişti iyi yine senin yüzün şiş değil benim 5. ayımda sağ yanağım bayağı şiş oda uzun sürede geçiyo:S yani canım sabretmekten başka çare yok

Canım ya öncelikle çok teşekkür ederim birazda olsa içim dahada rahatladı sanki. birde umarım küçülür yani hiç küçülecek gibi durmuyor ama :( biraz yumuşuyo bazen bazende sabah kalkıyorm çok sert. dediğin gibi benim ameliyatın sonrası hakkında pek bilgim olmadığı için bu şekilde depresyona girdim. daha bilinçlio lsaydım keşke sizleri ve burayı daha önce tanısaydım kısmet işte:

Canım şişlikler bazen azalıyor bazen artıyor özellikle sabahları daha şiş oluyorsun, en sonunda burnun küçülecek önceden de inceymiş zaten, miniminicik olacak hiç endişelenme en zor kısmı atlatmışsın 25 gün daha çok erken ne kadar şiş olduğunu tahmin edebiliyorum sıkma canını sen :6:

,
ya canım umarım öyledir. ya benm burun ucuma sanki böyle yuvarlak durması için et filan eklemiş öyle yuvarlak duruyo bende acaba eklediği et çokmu büyük diye düşünüyorum ne bileyim ya kendimi iyice yıprattm kilo veriyorm sürekli:(

Ne kadar iyi yersen o kadar çabuk toparlanırsın hayalsu; burnunun protein ve bol suya ihtiyacı var canım bir de sevgiye, kendine iyi bak ki çabuk iyileşsin :)

Kimse yokmu ya yardıme decek tecrübelerini konuşacak:(

yaaa aynı seeyleri yasıyoruzz amelyt olalıı 12.gnüm ve aynı dedgn seyleri yasıyorm moralm cok bozk hergn aglıyotrummm aynı dedklernı yasıyrm benmde pskolojm bozldıu bilglendysen banada anlatrmasn yoksa pskolojm bozlcak :S

banada yardm edin aynı sorunu yasıyors hic eksksz ve moralm cok bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk konsmam gerekyr birilerylee :Sevdende cıkmıyrm mahvettm kendmi evde

sgarada icemiyorummm zatennn :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ıyıce pskoljm bozldu ınceck burnm suan cok kalın 2 göz araam gensledi bakıslarm degişti burnm asırı kalkık duruoo cok buyuk duruor brnmm delrcem brri bişeyy desn yaaa sgara olaynıda blyrmsnz

yaaa aynı seeyleri yasıyoruzz amelyt olalıı 12.gnüm ve aynı dedgn seyleri yasıyorm moralm cok bozk hergn aglıyotrummm aynı dedklernı yasıyrm benmde pskolojm bozldıu bilglendysen banada anlatrmasn yoksa pskolojm bozlcak :S

valla canım senin adınada üzüldüm:( bantların açıldımı? açıldığı günü hiç unutmam ömrümde hiç bu kadar büyük bi şok yaşamamştm:( ama zamanla alışmaya başlayacağız sanırım. benm burnum bugün küçülmüş gibi:( ama kaşımın arasındaki o kemik gibi şey duruyor dilerim okemik dğeildir. ve dilerim sende alışırsın üzülme canım lütfen.

sgarada icemiyorummm zatennn :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ıyıce pskoljm bozldu ınceck burnm suan cok kalın 2 göz araam gensledi bakıslarm degişti burnm asırı kalkık duruoo cok buyuk duruor brnmm delrcem brri bişeyy desn yaaa sgara olaynıda blyrmsnz

canım sigara olayına geliince ben arada bi tane içiyorm bugün 25.günüm ve ben şimdiye kadar 5 tane içtim ama aralıklı günlerle:) ne yapim ya bende sigarasız uyuyamıyorm:( ne kadar süre uykusuz kaldm ya sigara ödemi arttırıormuş ve yaraların iyileşmesini engelliyormş o yüzden almamaya özen göster canım.

banada yardm edin aynı sorunu yasıyors hic eksksz ve moralm cok bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk konsmam gerekyr birilerylee :Sevdende cıkmıyrm mahvettm kendmi evde

aynen canım bende evden çıkamıyorm 1 ay oldu sadece alçıları almaya çıktm. birde geçen arkdşmla görüştüm oda abarttığın kadar şiş değil filan dedi biraz moral oldu ama evden hiç çıkamıorm misafir gelince saklanıorm ya:( kendimi tuhaf hissediyorm alışamadm gitti burnuma.. sanırım zamana ihtiyacımız var canım.

senin suanki 12.günde burnun nasıldı benm cok geniş cnm deliricem cok kalın ve ucu cok kalkık vee büyükk seninde oylemiydi hiç değişklkk oldumu alcılarn cıktıgı ilk güne nazaran ben alısamıcamm galibaa bana bant takmadı :(

merhaba benimde bugun 20. günüm.. aynı sorun bende de var.. fotografta belli olmuyor gerçi ama kaş arası ve göz pınarlarımın ara kısmı oldukça şiş.. yandan belli oluyor daha çok..bana da kemikmiş gibi geliyor ama değil biliyorum:) bana 2 kez tampon takıldı malesef.. 2. tamponları baya derine yerleştirmek zorunda kalmıstı doktor düşünün artık nasıl şiştiğini, burun ucum da yusyuvarlak:) ama senin daha 25.günmüş benim 20 yani o kadar erken ki yorum yapmak üzülmek için , canını boş yere sıkma her gün yeni bir burun şekliyle uyanıcaz taaa ki burnun şekli oturana kadar

senin suanki 12.günde burnun nasıldı benm cok geniş cnm deliricem cok kalın ve ucu cok kalkık vee büyükk seninde oylemiydi hiç değişklkk oldumu alcılarn cıktıgı ilk güne nazaran ben alısamıcamm galibaa bana bant takmadı :(

vallahi canım seni benden iyi anlayan olamaz ben kafayı yedim ya günlerce ağlayıp kabuslar gördm hele 12. günden bana hiç bahsetme ben inliyordm uyuyamıordm korkudan kendimden korkmuştum yemin ediyorm bak sana:) annem başımda sabahlıyordu.. ama şimdi bakıyormda gerçekten fark var ya zamanla git gide düzeliyor. lütfen sende üzülme biraz sabretmeye çalış inanki iki üç hafta sonra gerçekten gözle görülür bi far göreceksn. benm kaşımla gözüm birleşmişti sanki. hele burun ucu hiç deme benim şuan bile burun ucum büyük yani:(

merhaba benimde bugun 20. günüm.. aynı sorun bende de var.. fotografta belli olmuyor gerçi ama kaş arası ve göz pınarlarımın ara kısmı oldukça şiş.. yandan belli oluyor daha çok..bana da kemikmiş gibi geliyor ama değil biliyorum:) bana 2 kez tampon takıldı malesef.. 2. tamponları baya derine yerleştirmek zorunda kalmıstı doktor düşünün artık nasıl şiştiğini, burun ucum da yusyuvarlak:) ama senin daha 25.günmüş benim 20 yani o kadar erken ki yorum yapmak üzülmek için , canını boş yere sıkma her gün yeni bir burun şekliyle uyanıcaz taaa ki burnun şekli oturana kadar

aynen canım banada kemik gibi geliyor benimkide yandan belli oluyor ama benm gibi başkalarınında olduğunu bilmek beni mutlu ediyor moral oluyor:) Cvbın için ayrıca tşkr ederim canım hergün yeni bi burunla uyanmak gerçekten acaip bişe ya:) benmde burun ucu yusyuvarlak aynen :D

bunların hepsi oluyor canım korkma.o şişlik de ödem,herkeste oluyor ameliyat olan.ama ilk onlar geçecek 2 aya kalmaz burnun muhteşem görünmeye başlayacak o aşırı kalkıklık da o kocaman görüntü de düzelecek

vallahi canım seni benden iyi anlayan olamaz ben kafayı yedim ya günlerce ağlayıp kabuslar gördm hele 12. günden bana hiç bahsetme ben inliyordm uyuyamıordm korkudan kendimden korkmuştum yemin ediyorm bak sana:) annem başımda sabahlıyordu.. ama şimdi bakıyormda gerçekten fark var ya zamanla git gide düzeliyor. lütfen sende üzülme biraz sabretmeye çalış inanki iki üç hafta sonra gerçekten gözle görülür bi far göreceksn. benm kaşımla gözüm birleşmişti sanki. hele burun ucu hiç deme benim şuan bile burun ucum büyük yani:(

burnunda küçülme oldumu pkei canm onu ve incelme oldumu ? bazen cok pişman oluyorm yaptrdgma ama buradaki yazıları okuyunca yne icim ferahlıyor.:Dsizlele konusunca

bunların hepsi oluyor canım korkma.o şişlik de ödem,herkeste oluyor ameliyat olan.ama ilk onlar geçecek 2 aya kalmaz burnun muhteşem görünmeye başlayacak o aşırı kalkıklık da o kocaman görüntü de düzelecek

kalkıklık iner ve burun ıncelip küçülürmü peki ? benm önden bakınca iğrençç cok kalın benm kendi burnum incecikti smdi asırı kalın bir burnum var avaba bilerekmi kalın yaptı diye düsünmeye basladm ve estetk oldugu cok belli oluyorr o estetklk gecermi ?cok soru soruyorm ama kafayı yiyorm :S

kalkıklık iner ve burun ıncelip küçülürmü peki ? benm önden bakınca iğrençç cok kalın benm kendi burnum incecikti smdi asırı kalın bir burnum var avaba bilerekmi kalın yaptı diye düsünmeye basladm ve estetk oldugu cok belli oluyorr o estetklk gecermi ?cok soru soruyorm ama kafayı yiyorm :S

aynen ya aynen incecik burnum vardı kapkalın bi burnum oldu dolayısıyla yüzüme hiçyakışmadığını düşünüyorm:((((( birde ucuda top gibi offfffffffff bende bilerekmi yaptı diye düşünyüorm artık ALlahım banada missiyede yarıdm et diğerleirnede:((

burnunda küçülme oldumu pkei canm onu ve incelme oldumu ? bazen cok pişman oluyorm yaptrdgma ama buradaki yazıları okuyunca yne icim ferahlıyor.:Dsizlele konusunca

canım sabah kalkınca kocaman oluyorrrrrrr öğleden sonra 5 gibi küçülmeye başlıyor sonra akşam 9dans onra yine kocaman ben anlamadm gitti:( en küçükhali bile bana büyük geliyor tabi diğer burnuma göre o sebeple mutsuzum:( umarm bi zaman sonra küçülür

canım sabah kalkınca kocaman oluyorrrrrrr öğleden sonra 5 gibi küçülmeye başlıyor sonra akşam 9dans onra yine kocaman ben anlamadm gitti:( en küçükhali bile bana büyük geliyor tabi diğer burnuma göre o sebeple mutsuzum:( umarm bi zaman sonra küçülür

CNM düsündükce aklıma bişey geldi benim . kaldırmak icin kıkırdak koyuyolar ya burun ucuna acaba onu cok yüksekte ve burun ucunu büyütücek sekldemi koyuyoarlar o yüzdenmi büyük o sis sandıgımız kocamn burnumuzacaba kıkırdak üyüznden öylemi kalıcak hep özellklemi yapılms. bunu düsünmeye basladm cnm ins düsün dügm gibi değildir

Back