aynen ya aynen incecik burnum vardı kapkalın bi burnum oldu dolayısıyla yüzüme hiçyakışmadığını düşünüyorm(((( birde ucuda top gibi offfffffffff bende bilerekmi yaptı diye düşünyüorm artık ALlahım banada missiyede yarıdm et diğerleirnede (
vallahi canım seni benden iyi anlayan olamaz ben kafayı yedim ya günlerce ağlayıp kabuslar gördm hele 12. günden bana hiç bahsetme ben inliyordm uyuyamıordm korkudan kendimden korkmuştum yemin ediyorm bak sana:) annem başımda sabahlıyordu.. ama şimdi bakıyormda gerçekten fark var ya zamanla git gide düzeliyor. lütfen sende üzülme biraz sabretmeye çalış inanki iki üç hafta sonra gerçekten gözle görülür bi far göreceksn. benm kaşımla gözüm birleşmişti sanki. hele burun ucu hiç deme benim şuan bile burun ucum büyük yani
ben demin doktrmn yanından geldimm . şiş mi dedm hyr dedi sanki burnm hep öyle kalcakms gibi konuştu ne güsel olms demi falan dedi. bende bişey demedm. halbuki burnm berbat estetk görünyor cok kalkık vvee kalınn :S ya bilerek öyle yaptysa bilerek yapmadysa iner sis onlar falan derrdi :S
bende cok kotyumm bende kabslar göryrmm nasıl geccek bu dönmlermm hiç bilmiyorumm . burnumn küçülmesini istiyorm ama pek umudm yok benm küçklse bile ne kadar küçülebilrki en fazla kafam cok karısık anlıcagn
iyide canım sen konuşmamakla hata etmişssin ya korkularından bahsetseydin ya sende ! bilerek öyle yapmamıştır o sadecekaba şekline bence güzel olmuş dmeiştir. çünkü geçeceğinden emindir . hemen umutsuzluğa kapılmaa
CNM düsündükce aklıma bişey geldi benim . kaldırmak icin kıkırdak koyuyolar ya burun ucuna acaba onu cok yüksekte ve burun ucunu büyütücek sekldemi koyuyoarlar o yüzdenmi büyük o sis sandıgımız kocamn burnumuzacaba kıkırdak üyüznden öylemi kalıcak hep özellklemi yapılms. bunu düsünmeye basladm cnm ins düsün dügm gibi değildir
yeminle senle aynı psikolojideyizdışarı çıkamıyorm ya burnum okadar büyük geliyorki gözüme. annemde yok sana öyle geliyor diyor ama sanmıyorm teselli veriyordur kesin. yani küçülse bile ne kadar küçülecekki diyorm kendi kendime
tatlım ben geçen sene 21 haziranda burun ameliyatı oldum ve yeni yeni burnum şeklini aldı burun ameliyatı hem çook zor hem sabır işi seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun.bende hem kemik hem et alındı ve lokal ameliyat oldum dahada zordu.
aynen benm etrafmdaki insanlarda öyle diyorr. kalkıklıgı iner diolar büyük değil burnun diolar ama onlarn hepsi tessellli sözckleri eminim.
bende teselli diye düşünüyorum artık zatenşekli hiç yüzüme gitmemiş diyorum ne bileyim ya ne yapacaz bu psikolojiyle bilmiyorm ateşler basıyor beni çok kötü kabuslar görüyorm. ayrıca şunuda söylim sen masaj yapıyormusun? ben ilk zamanlarda yapıyordm bi haftadır bıraktm . çünkü kaşımın arasındaki ödeme yaptıkça büyüyor küçülmüyor.
bana doktorm masaj vermedi canm( yapmıyorm o yuzden anlamadmgtti senindemi cok kalkık görünüyor ya delriicemmm gercekten
evett burnum 2 haftadan daha uzun süre şişti ve kalkıktı ben bastırarak masaj yapayım belki iner diyodumm ama acıyordu haliyle sonra zamana bıraktım canım umursamadım ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim burun içinde biriken kan vardı onları temizlediler sonrasında şişliği umursamadım çünkü aylarca öyle durdu ve doktorumla görüştüm bunun çok normal oldugunu söyledi burun ameliyatlarında burun 1 yıla kadar ancak şeklini alıyor dedi şuan ameliyatın üstünden 1 yıl geçti ve çok rahatım
evett burnum 2 haftadan daha uzun süre şişti ve kalkıktı ben bastırarak masaj yapayım belki iner diyodumm ama acıyordu haliyle sonra zamana bıraktım canım umursamadım ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim burun içinde biriken kan vardı onları temizlediler sonrasında şişliği umursamadım çünkü aylarca öyle durdu ve doktorumla görüştüm bunun çok normal oldugunu söyledi burun ameliyatlarında burun 1 yıla kadar ancak şeklini alıyor dedi şuan ameliyatın üstünden 1 yıl geçti ve çok rahatım
hayalsu napıcaz bizz cok kotyum bn pskolojm bozulucak evde gercekten pskolojm bozulucakk bndan korkuyormm ben en cokbide sgarayı bırakma telasıı offf sgaraya en ihtiyac duydugm dönemde hiç içemiyorumm
aynen ya ben sigara içince uyuyordm onuda yapamıyorm artkayrıca ben sigara içtim 5 tane ama mesela 5-6 günde bi tane ne yapim dayanamadm ((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?