Burun ameliyatı sonrası depresyon (kalın, şekilsiz, burunsırtı yüksek)

Hiç merak etme ayni seyleri bende yaşadım 40 gun oldu benim.hala ödemler var her gun farklı uyanıyorum bazen alnımın ortası sisiyor bazen iniyor cok normal.
Bantlar çıkınca domuz burnu gibi yüz nakli yaptırmış gibiydim kendimi taniyamiyordum.
Cok yavaş iniyor ödemler maalesef
Sabret ve doktoruna güven en az iki ay belkide 3 ay ödemler cok yoğun olacak sonra yavaş yavaş inecek 1 yıla kadar.
Moralini bozma ilk haftalar bende evden çıkamadım ama geçiyor merak etme

Biray i gecti benim de seni anliyorum ama uzulmek icin cok cok erken.

burun sırtım çok kalın şuan bi parmaktan daha kalın eski burnum baya inceydi incelmez mi acaba diye o da beni çok korkutuyor bu kadar kalın bi burun yapmış olamaz heralde

Ben alci cimtiktan sonra ilk hafta fotosunu cekmistim en odemli halinin suan bile cok fazla odem olmasina ragmen o koca sis burunla arasinda buyuk fark var

burun sırtım çok kalın şuan bi parmaktan daha kalın eski burnum baya inceydi incelmez mi acaba diye o da beni çok korkutuyor bu kadar kalın bi burun yapmış olamaz heralde
Benimde öyleydi hatta odun gibi ne kavis vardı ne şekil burun kanatları belli değildi yavaş yavaş iniyor sabret bu iş sabır işi

burun değiştikçe yüz ifadene de yansıyor mu ?? çünkü yüzüm de çok değişti gözlerim ayrı ayrı dudak aram çok fazla anlamsız bi yüzüm var bunlarda zamanla toparlıyor mu ???

evet aynen benimde odun gibi burun kanadım falan hiçbir şey yok yani burunda detay yok burun kenarlarım bile yok dümdüz burun ucu da domuz gibi beni anladığına çok mutluyum ve düzelme göstermiş olmasına

Ameliyat olan arkadaşlar süreçten bahsedebilir mi ? Yüzünüzde gittikçe eski halini alıyor mu güzelleşiyor mu ya da gözümüz mü alışıyor bu duruma

Ameliyat olan arkadaşlar süreçten bahsedebilir mi ? Yüzünüzde gittikçe eski halini alıyor mu güzelleşiyor mu ya da gözümüz mü alışıyor bu duruma

Ya benim de senin gibiydi hele kaş aram 2 metre falandı şimdi 4, 5 ay oldu hokkacik

Ben değişceğime olan inancımı kaybettim doktorda yüzünün genel ifadesi artık bu şekilde kalır burun oturması 6ay dedi yani kendimi kabullenmek zorundayım yoksa psikolojimden olcam

Merhaba aynı sorunu ben de yasiyorum tek farkimiz benim.burnum cok kalkik.degil ama o avatar goruntusu ve gozlerim ayri ayri durusu ve burnumun benden bagimsiz bir halde olmasi ayni moralim.cok bozuk asiri mutsuzum sizin uzerinden 3 ay gecmis acaba su anki durumunuz nasil?

Asian nose surgery uygulamasında burun kökü yükseltiliyor ,
Asyalıların burun kökü düşük olduğu için burun kökünü yükseltmek için o bölgeye kıkırdak nakli yapılıyor yani burun kökü müdahale olmadan kendi kendine yükselmez. Herhalde büyük ihtimalle normalde dönecektir .diye tahmin ediyorum.
24 kasımdan bu güne değişiklik oldu mu?

kızlar, paraya kıyın ve en iyi doktora gidip ameliyat olun.
Yoksa ameliyat sonrası psikolojiniz harap olur.
Burnun tam şekil alması 3 yılı bile bulabilir ancak şişlik dışında 3. ay sonunda, burun şekli, burun kanat genişlikleri ve burun ucu sizi üzüyorsa, daha da üzecek demektir. Yüze büyük ya da küçük kaçan burun delikleri ilerde de aynı şekilde sizi mutsuz eder. Çünkü şişlik indiğinde bile , buraların yüze oranı aynı kalır.

merhaba üzülme benim de berbattı iki gözümün arası o kadar şişti ki zaten ameliyat sonrası yanaklarım bile bir aydan fazla şiş kaldı:) 5 AYIMI DOLDURDUm ve göz aramda hala biraz genişlik var ilk zamanlara göre bariz darlaşsa da. ama burun sırtı dediğimiz kaş arası ve burun ucu en gec iyileşen yerler moralini bozma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…