- 5 Haziran 2012
- 234
- 30
-
- Konu Sahibi snowglobe6
Benimde öyleydi hatta odun gibi ne kavis vardı ne şekil burun kanatları belli değildi yavaş yavaş iniyor sabret bu iş sabır işiburun sırtım çok kalın şuan bi parmaktan daha kalın eski burnum baya inceydi incelmez mi acaba diye o da beni çok korkutuyor bu kadar kalın bi burun yapmış olamaz heralde
Ameliyat olan arkadaşlar süreçten bahsedebilir mi ? Yüzünüzde gittikçe eski halini alıyor mu güzelleşiyor mu ya da gözümüz mü alışıyor bu duruma
Gözler birbirine yaklaşıyor mu zamanla inanasım gelmiyorYa benim de senin gibiydi hele kaş aram 2 metre falandı şimdi 4, 5 ay oldu hokkacik
Merhaba aynı sorunu ben de yasiyorum tek farkimiz benim.burnum cok kalkik.degil ama o avatar goruntusu ve gozlerim ayri ayri durusu ve burnumun benden bagimsiz bir halde olmasi ayni moralim.cok bozuk asiri mutsuzum sizin uzerinden 3 ay gecmis acaba su anki durumunuz nasil?Merhaba arkadaşlar ben 2hafta önce burun ameliyatı oldum 1hafta önce sargılarım açıldı doktor benim burnumu alçıya almamıştı sadece sargı beziyle kapatmış burnum açıldığında şok yaşadım çok kalın iki kaşımın arasından aşağı doğru odun gibi inen yandan da yüksek burun kanatlarıma kadar komple dümdüz, burun ucumda arkaya doğru itilmiş kalkık ve çok gergin bir burunla karşılaştım doktorun yanında o an bişey diyemedim avatar gibi olmuşum. Açıldığından beri her gün ağlıyorum hayata küstüm aynalara bakmıyorum hatta telefonlarımı kapattım dışarı zaten çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum misafir gelcek diye ödüm kopuyor yani hayatımda ilk kez depresyona girdim. Eski halimi yüzümü çok özlüyorum. Burun kemerim ve burun ucu düşüklüğüm vardı doktordan çok doğal sadece kemerimin düzeltilip burun ucumun biraz toparlanmasını yüzümün değişmemesini istemiştim ama bambaşka bi sonuçla karşılaştım. Burun ucum çok arkaya itilmiş ve çok kalın dümdüz bi burun, eski burnum inceydi. Ben napcam bilmiyorum deneyimli arkadaşlar süreci yazabilir mi? Bu kadar kalın şekilsiz ve ucunun geride olması domuz burnu gibi burun deliklerim ortaya çıkmış ve burun sırtımda hala eğrilik var gibi normal mi ??? Bide dişlek gibiyim dudak kısmım çok ortaya çıktı burnumun çok geriye itilmiş olup kalkık olmasından sanırımbunlar geçiyor mu böyle mi kalcam çok korkuyorum kendimden uzaklaştım doktor istediğin gibi bi burun yaptım biraz sabır diyo ama burnumu ellediğimde et değil kemik geliyor bu kemik nasıl incelebilir anlamıyorum Kendimi yüz nakli yapılmış gibi hissediyorum yüzümle burnum bi ayrı gözlerim bile o kadar ayrı ayrı duruyor ki
merhaba üzülme benim de berbattı iki gözümün arası o kadar şişti ki zaten ameliyat sonrası yanaklarım bile bir aydan fazla şiş kaldı:) 5 AYIMI DOLDURDUm ve göz aramda hala biraz genişlik var ilk zamanlara göre bariz darlaşsa da. ama burun sırtı dediğimiz kaş arası ve burun ucu en gec iyileşen yerler moralini bozma:)Merhaba arkadaşlar ben 2hafta önce burun ameliyatı oldum 1hafta önce sargılarım açıldı doktor benim burnumu alçıya almamıştı sadece sargı beziyle kapatmış burnum açıldığında şok yaşadım çok kalın iki kaşımın arasından aşağı doğru odun gibi inen yandan da yüksek burun kanatlarıma kadar komple dümdüz, burun ucumda arkaya doğru itilmiş kalkık ve çok gergin bir burunla karşılaştım doktorun yanında o an bişey diyemedim avatar gibi olmuşum. Açıldığından beri her gün ağlıyorum hayata küstüm aynalara bakmıyorum hatta telefonlarımı kapattım dışarı zaten çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum misafir gelcek diye ödüm kopuyor yani hayatımda ilk kez depresyona girdim. Eski halimi yüzümü çok özlüyorum. Burun kemerim ve burun ucu düşüklüğüm vardı doktordan çok doğal sadece kemerimin düzeltilip burun ucumun biraz toparlanmasını yüzümün değişmemesini istemiştim ama bambaşka bi sonuçla karşılaştım. Burun ucum çok arkaya itilmiş ve çok kalın dümdüz bi burun, eski burnum inceydi. Ben napcam bilmiyorum deneyimli arkadaşlar süreci yazabilir mi? Bu kadar kalın şekilsiz ve ucunun geride olması domuz burnu gibi burun deliklerim ortaya çıkmış ve burun sırtımda hala eğrilik var gibi normal mi ??? Bide dişlek gibiyim dudak kısmım çok ortaya çıktı burnumun çok geriye itilmiş olup kalkık olmasından sanırımbunlar geçiyor mu böyle mi kalcam çok korkuyorum kendimden uzaklaştım doktor istediğin gibi bi burun yaptım biraz sabır diyo ama burnumu ellediğimde et değil kemik geliyor bu kemik nasıl incelebilir anlamıyorum Kendimi yüz nakli yapılmış gibi hissediyorum yüzümle burnum bi ayrı gözlerim bile o kadar ayrı ayrı duruyor ki
Kavis sonradan olustumu peki.bende 22 gun felan oldu ama kavisim hic yok gibiBenimde öyleydi hatta odun gibi ne kavis vardı ne şekil burun kanatları belli değildi yavaş yavaş iniyor sabret bu iş sabır işi