Burun ameliyatı sonrası depresyon (kalın, şekilsiz, burunsırtı yüksek)

10 yıl evvel burun estetiği oldum ve ilk aynaya baktığımda bu benim deyip basimi geri cektigimi hatırlıyorum aynaya bakarken tereddüt ediyordum inanın yasadiklarinizin aynısını yaşadım hatta birileri geldiğinde fazla ortama girmemeye başlamıştım fakat hepsi geçti alıştım ama gayet temiz güzeldi burnun fakat yeni bir burna alışmak benim için zordu.ailem ayy çok güzel aynı sanatcilarinki gibi filan desede alışmak beni çok yordu ama süreç geçti burnum tabiki daha bı oturdu burun ucunu hafif indi şişlikler geçti daha bı doğal olunca ferahladim.canini skma..gecicektir inş.birazda sanırım yapı olarakta geçmişe çok önem veren takılı kalan değişimi çokta sevmeyen tipleriz onunda etkisi var.cok takılma sabret.ben cokguzel olmuştur diye düşünüyorum.merak ettim aileniz anne abla kim varsa bilen artık onların düşüncesi nedir? Beğeniyorlar mı?

Arkadaşlar lütfen yardım edin 28 günlük revizyon rinoplastiliyim burun sırtına kıkırdak parçalarından greft kondu bugün hala şiş ve çok hassas.Sırtı hafif yeşil gibi ve sanki minik minik kasılıyor gibi bir rahatsızlık hissi var.sağ burun kanatlarına doğru hafif bir şişlik olduğu için burun ucuda hafif sola bakıyor.Rica ediyorum sizde fikrinizi paylaşın bu süreç sizde nasıldı acaba?

Aradan seneler gecmiş şimdiki burnundan memnun musun çok merak ediyorum

1 ay önce rinoplasti olmuş biri olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim. Çelik gibi sağlam psikolojiniz, peygamber sabrınız yoksa süreç çok zorlu geçiyor. Albümümde milyon tane farklı açılardan çekilmiş burun fotoğrafım var. Kazayla biri açsa manyak mı bu kadın diyecek. Size tavsiyem ödemleriniz geçene dek kafanızı meşgul edecek şeyler bulun. İki haftalık burnum şu anki burnumun iki üç katıydı. 15 günde bile o kadar çok iniyor ki ödem. Şimdi boşuna üzmüşüm kendimi diyorum. 6 ay dolunca belki şu an kafama takılan sorunlar da hafiflemiş olacak. O yüzden bol sabır ve pozitif düşünce önemli. İnsanın cidden çok ihtiyacı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…